günlerdir aynı hikaye çok gerildim birisi bana yardımcı olabilir mi ? şimdi baştan başlayayım ben henüz evlenmedim ama sevdiceğimle eşyalarımızı alalım aradan çıksın dedik. Oturma odasına köşe takımı aldım sorun yok salona gelince delireceğim
sevdiceğim arıza çıkarıyor. kendisi gayrimenkul ve yatırım danışmanı ve yaşayacağımız yerde evlerin ufak olduğunu söyleyerek sıkıntı çıkarıyor. sorun tam olarak salon aslında. diyor ki 30 m2 lik salona tıkış tıkış olacak bu eşyalar nası sığacaksın anlamıyorum vs. vs.... üstelik çok fazla ıvır zıvır da almadım yemek odasında sadece yemek masası sandalyeler ve bi adet konsol var vitrindi gümüşlüktü almadım zaten. yaşam ünitesi dedikleri tv ünitesi ve bi adet orta boy sehpa aldım. onda sorun yok bence ama iş koltuklara gelince dananın kuyruğu kopuyor. ben salonda iki berjer yanyana çok seviyorum tam tv karşısında. sıkıntımız bu herşeyi o daya sığdıran AŞKIM (!) ( sinirden ne diyeceğimi bilemedim
) tutturdu tek berjerle alıcaz diye. çiziyorum gösteriyorum hesaplıyorum 30 M2 salona sığar canım rahat rahat iki berjer bile olsa diyorum yok nuh diyor peygamber demiyor. al alacaksan ama ben istemiorum sen beni önemsemiyorsun diyor
ya tek berjerle yerleşimi bile saçma oluyor odanın bi simetrisi yok yarım yamalak duruyor. ya nefret ettim hiç almam daha iyi. Kızlar salonunuz kaç M2 ve içinde neler var bana bunu söyler misiniz ? 30 M2 ye iki berjer bi ikili bi üçlü koltuk takımı artı yemek masası sandalyeler konsol tv ünitesi orta bi sehpa sığmaz mı?