• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortalama kaç m2 ?

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara
günlerdir aynı hikaye çok gerildim birisi bana yardımcı olabilir mi ? şimdi baştan başlayayım ben henüz evlenmedim ama sevdiceğimle eşyalarımızı alalım aradan çıksın dedik. Oturma odasına köşe takımı aldım sorun yok salona gelince delireceğim :( sevdiceğim arıza çıkarıyor. kendisi gayrimenkul ve yatırım danışmanı ve yaşayacağımız yerde evlerin ufak olduğunu söyleyerek sıkıntı çıkarıyor. sorun tam olarak salon aslında. diyor ki 30 m2 lik salona tıkış tıkış olacak bu eşyalar nası sığacaksın anlamıyorum vs. vs.... üstelik çok fazla ıvır zıvır da almadım yemek odasında sadece yemek masası sandalyeler ve bi adet konsol var vitrindi gümüşlüktü almadım zaten. yaşam ünitesi dedikleri tv ünitesi ve bi adet orta boy sehpa aldım. onda sorun yok bence ama iş koltuklara gelince dananın kuyruğu kopuyor. ben salonda iki berjer yanyana çok seviyorum tam tv karşısında. sıkıntımız bu herşeyi o daya sığdıran AŞKIM (!) ( sinirden ne diyeceğimi bilemedim :25: ) tutturdu tek berjerle alıcaz diye. çiziyorum gösteriyorum hesaplıyorum 30 M2 salona sığar canım rahat rahat iki berjer bile olsa diyorum yok nuh diyor peygamber demiyor. al alacaksan ama ben istemiorum sen beni önemsemiyorsun diyor :14: ya tek berjerle yerleşimi bile saçma oluyor odanın bi simetrisi yok yarım yamalak duruyor. ya nefret ettim hiç almam daha iyi. Kızlar salonunuz kaç M2 ve içinde neler var bana bunu söyler misiniz ? 30 M2 ye iki berjer bi ikili bi üçlü koltuk takımı artı yemek masası sandalyeler konsol tv ünitesi orta bi sehpa sığmaz mı?

Vallahi nisanliniz bi alem.30 m2 ye nicin sigmasin.benim 28 m2 flan ve saydiklarindan sadce unitem yok.ama esylrn yerini deistirirsem gayette sigar. Nisanlinin tutumunu anlayamadim acikcasi .para icin desen zaten masraf ediyorsun bi berjerden zarar gelmez herhalde.e para icin olmayacagina gore bu durumda nie anlamdm yani.takinti oldu sanirim:) ins gonlunuzce kurarsiniz evinizi icinizi ferah tutun

Vallahi nisanliniz bi alem.30 m2 ye nicin sigmasin.benim 28 m2 flan ve saydiklarindan sadce unitem yok.ama esylrn yerini deistirirsem gayette sigar. Nisanlinin tutumunu anlayamadim acikcasi .para icin desen zaten masraf ediyorsun bi berjerden zarar gelmez herhalde.e para icin olmayacagina gore bu durumda nie anlamdm yani.takinti oldu sanirim:) ins gonlunuzce kurarsiniz evinizi icinizi ferah tutun
yok canım para için olacağını düşünmüyorum ne istediysem aldı ucuz göstersem yok iyisi olsun dedi kendi gitti pahalısını aldı zaten genel anlamda paraya düşkün bi adam değildir yani pintiliğinden değil ama sıkış tıkış bi ev olacak bunalıyorum öyle evden diyor. peki sıkış tıkış mı eşyalar bunu sorayım size :18:

35 m² benimki ve Tv unitesi orta sehpam köse koltuk birde zigon..
Ama sizin saydiklarinizda sanki cok koltuklu Gibime geldi... Nisanlinizin dedigi Gibi alin Bence daha sonra yer olursa istediginizi de alirsiniz bunun icin tartismaya gerek yokki ...alirsaniz pisman oldugunuda atma imkaniniz olmaz ama daha sonra satin alinir...arti salonda kalabalik sevmiyorum hertaraf tahta olunca duzenli durmaz

benimde 30 m2 koltuk masa konsol saraplık orta sehpa .. ama berjerleri bende koydugumda ıcımı sıkıyor goruntusu.. çunku L salon tv bolumu berjerlerıde koyunca yemek bolumune hem gecısı engellıyor dolasım alanını daraltıyor.. aslına bakılsa sıgar, yada şeklı dızaynı daha farklı olsa ama ben gırıse tv dıger bolumu yemek odası yaptım, kullanısı daha ıyı dıye.. dediğim gibi salonun şekli cok onemlı sıgmasına daha neler sıgarda, ee bı okadarda bogar.. ferah salon daha huzurlu oluyor.. ama anladgım kadarıyla evın kafanda sekıllendırmıssın musaıt, orta yolu bulursunuz nasılsa, mutluluklar:))

eğer iki berjer alırsak toplamda 7 oturacak yer olacak çok da değil adı üstünde salon ki bizim arkadaş çevremiz çok geniş. kalabalık arkadaş toplantıları olur diye düşünüyorum. onun dışında zaten oturma odamızı o kadar içimize sinen bi şekilde yaptık ki bayılarak orda da en az salon gibi oturabiliriz. ama koltuklarımız baba koltuğu diye tabir edilen tv koltuklarından onun takımını düşünün tek başına çok anlamsız kalıyor tek berjer. ve benim en sevdiğim şey pencere önü iki berjer yanyana karşıda tv. anlatamıyorum 1 berjer ne değiştirir. sonradan almaya kalksak üretimi durmuş olabilir almışken alalım diyorum:17:

yok canım para için olacağını düşünmüyorum ne istediysem aldı ucuz göstersem yok iyisi olsun dedi kendi gitti pahalısını aldı zaten genel anlamda paraya düşkün bi adam değildir yani pintiliğinden değil ama sıkış tıkış bi ev olacak bunalıyorum öyle evden diyor. peki sıkış tıkış mı eşyalar bunu sorayım size :18:

Anladigim kadariyla salonu gunluk oturmak icin deil misafirleriniz icin kullanacaksiniz e bu durumda 7 koltuk az bile gelicek bazi gunler .bence cok falan deil yani .ki bnce tek basina bi berjer uygun olmaz hic berjer olmasada olmz yani siz napin edin almaya bakin:) o size diyor ya beni onemsemiyorsun gibi seyler sizde ona diyin duygu sömürüsü yapin alir mutlaka:))

Son düzenleme:
Tabiki de al, ama daha sonra baktin salon biciminden dolayi cok dar alanlar kalirsa atarsin berjerin birini çocuk odasina , bi de ayak pufu yaptirirsin oh :) tek berjerli takimlar hic hos olmuyo salon takimi ise berjerli olur ..

Anladigim kadariyla salonu gunluk oturmak icin deil misafirleriniz icin kullanacaksiniz e bu durumda 7 koltuk az bile gelicek bazi gunler .bence cok falan deil yani .ki bnce tek basina bi berjer uygun olmaz hic berjer olmasada olmz yani siz napin edin almaya bakin:) o size diyor ya beni onemsemiyorsun gibi seyler sizde ona diyin duygu sömürüsü yapin alir mutlaka:))

ya hayır işte sorun o biz evdeki heryeri kendi kullanım alanımız yapalım diyoruz salon kapalı durmasın canımız istediğinde salonda da otururuz mesele değil. ama bazen de fonksiyonel oluşunu hesaplamak lazım. biz oturalım sonra arkadaşlarımız geldiğinde rahatça sığalım güzel vakit geçirelim istiyorum ben o da diyor ki milletten bize ne biz kendi zevkimize göre yapalım. iyi de tek bi berjerin ne zararı var ona. Al istiyosan ama ben istemiyorum diyor biliyorum alacağız ama mutsuz oluyor bunu anlamıyorum:5:

ya hayır işte sorun o biz evdeki heryeri kendi kullanım alanımız yapalım diyoruz salon kapalı durmasın canımız istediğinde salonda da otururuz mesele değil. ama bazen de fonksiyonel oluşunu hesaplamak lazım. biz oturalım sonra arkadaşlarımız geldiğinde rahatça sığalım güzel vakit geçirelim istiyorum ben o da diyor ki milletten bize ne biz kendi zevkimize göre yapalım. iyi de tek bi berjerin ne zararı var ona. Al istiyosan ama ben istemiyorum diyor biliyorum alacağız ama mutsuz oluyor bunu anlamıyorum:5:

Tabiki yine sizin kullaniminiza sizin zewklerinize gore ama 1 tanecik berjerden ne zarar gelir ki yine istediginzde oturun.bi de mutsuz olacagi ne var anlayamdm dogrusu:) sende anlamamis gibisin.ona soylesen? Hani ne alaka bu tawrin cnm dye? Sadece tek kisilik koltuk.sanki ekstra 3 lu koltk istemissin gibi afakanlar basmis :))

Tabiki de al, ama daha sonra baktin salon biciminden dolayi cok dar alanlar kalirsa atarsin berjerin birini çocuk odasina , bi de ayak pufu yaptirirsin oh :) tek berjerli takimlar hic hos olmuyo salon takimi ise berjerli olur ..
değil mi bana da çok oturma odasıvari geliyor tek berjerli koltuklar. zaten çok spor bi koltuk beğendik onu alıcaz bi de tek berjer koyup iice oturma odasına dönecek ortalık :20:
Pasific Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya koltuklar bunlar

Son düzenleme:
Tabiki yine sizin kullaniminiza sizin zewklerinize gore ama 1 tanecik berjerden ne zarar gelir ki yine istediginzde oturun.bi de mutsuz olacagi ne var anlayamdm dogrusu:) sende anlamamis gibisin.ona soylesen? Hani ne alaka bu tawrin cnm dye? Sadece tek kisilik koltuk.sanki ekstra 3 lu koltk istemissin gibi afakanlar basmis :))
:52: çok güldüm ya sanki üçlü koltuk istedik hayret bişi valla doğru dedin :9: o koltuk alınacak arkadaş anlamam ben :36: salon dediğin rahat ve yeterli koltuklardan ibaretttir bence :1: vitrin mitrin hiç uğraşmadım almadım zaten a aaaaaaaa adama yaranılmıo:50:

:52: çok güldüm ya sanki üçlü koltuk istedik hayret bişi valla doğru dedin :9: o koltuk alınacak arkadaş anlamam ben :36: salon dediğin rahat ve yeterli koltuklardan ibaretttir bence :1: vitrin mitrin hiç uğraşmadım almadım zaten a aaaaaaaa adama yaranılmıo:50:

Iste boyleeee kararli ol madem oyle iste boyle:)) uzulecek bir dusunulecek bir sey olsa supheye dusup bize sormazdin deil mi:) demek kiii bi berjerden zarar gelmez ;)

Iste boyleeee kararli ol madem oyle iste boyle:)) uzulecek bir dusunulecek bir sey olsa supheye dusup bize sormazdin deil mi:) demek kiii bi berjerden zarar gelmez ;)

deli kafam inada bindirdim olayı durduk yere:19: çözdük olayı tabiki de iki tane berjer alınacak :32: ama benim bi damarım var gene o tuttu adamı deli ettim o da inat etti tek olacak diye sebepsiz yere ama neyse ki çözdük aman ne koltuğu ya bırak ağzımızın tadını bozmaya değmez dedim " aşkım ikinci koltuğu alınmış bil dedi :52:"

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X