Ortalama Burun estetiği fiyatları

Kızlar lütfen yardımcı olun Betül Cengiz ne kadar istiyor burun estetiği için bilen var mı ??

Merhabalar Bende olmak ıstıyorum burun amelıyatı bu sıteden takıp edıyorum sırf estetık uzerıne bı sıte bana cok faydası oldu doktor tavsıyelerı falan da var

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba gecmis olsun fotograf koyabilir misiniz instagramdan gordugum kadariyla yaptigi burunlar cok guzel bir de toplam nekadara oldunuz

Beklen Sami Üre ye baktım insta dan yaptığı burunlar güzel doğal fakat bir tık kavis ve az kalkiklik verseymis bagzi hastalarına daha güzel olucakmış yalnız bir hastasının burnu yamuk durmuş gibi geldi bana gerci ismini yıllar sonra duyurmuş doktorların bile memnun olmayan hastaları var herkesin ki süper olucak diye birşey yok herkeste sorun çıkabilir şans işi

ben de şöyle dusundum o burunlari en iyi gelebildigi hale getirmiş yani cok sorunlu bir burun degilse cok guzel isler başarbilirmiş gibi bir hissiyat uyandi

ben de şöyle dusundum o burunlari en iyi gelebildigi hale getirmiş yani cok sorunlu bir burun degilse cok guzel isler başarbilirmiş gibi bir hissiyat uyandi
Aynen banada öyle geldi yaptığı burunların özeligi yok yani düzgün hale sokmuş okadar .. değişik birşey göremedim çok

Güncel Öztürk ne kadar istiyor burun estetiği için bilen varmı?
Kizlar merhaba, guncel ozturk ten yakin zamanda fiyat bilgisi alan yok mu hic ya
ben de yaptırırsam ancak güncel öztürk'e yaptırırırım diyorum çünkü cidden çok doğal yapıyor,diğer estetik yapan doktorların işlerini hiç beğenmiyorum bir şekilde anlaşılıyor burunun yapılı olduğu.
ama hala fiyat bilgisini ben de öğrenemedim yok mu hiç bilen kızlar?

Ben kendisinden ekim ayi icerisinde randevu oldum cok heyecanliyim kendisinden yapacagi isten en ufak bir korkum yok ama 20.000 ler falan telaffuz edicek diye odum kopuo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…