Doktorun iletişim bilgilerini özelden yazarmisiniz lutfenArkadasim cok memnun ben de bu hafta olacagim Insallah. 2850 diye konustuk.
Memnun kaldınız mi pekiGaziosmanpasa medical park hastanesinde Süleyman Taş a 5 bin liraya ameliyat oldum.
Nerde bu doktor KBB doktoru muBen 2500 tl ye Beklen Sami Üre ye oldum çokda memnunum :) o fiyatları görünce dudağım uçukladı çok abartılı 10 bin 12 bin çok aşırı geldi .s
Lütfen canım doktoru banada yazarmısınuzDoktorun iletişim bilgilerini özelden yazarmisiniz lutfen
Hayır henüz ameliyat olmadım. Estetikçiye olmayı düşünmüyorum. KBB doktoruna olmayı düşünüyorum. Güncel Öztürk'ün zaten bir daha kapısının önünden bile geçmem.Ameliyat oldunuz mu acaba
bne de sizin gibi düşünüyordum yaptırdım ve keske yaptırmasaydım, doğalıkla yakından uzaktan alakası yok, yaptırmamışsan kendini şanslı hisset bence cunku sonradan sorun yasadığınız zaman dalga gecer gibi cevaplar veriyor hatta hic ilgilenmiyor.ben de yaptırırsam ancak güncel öztürk'e yaptırırırım diyorum çünkü cidden çok doğal yapıyor,diğer estetik yapan doktorların işlerini hiç beğenmiyorumbir şekilde anlaşılıyor burunun yapılı olduğu.
ama hala fiyat bilgisini ben de öğrenemedimyok mu hiç bilen kızlar?