Ortalama Burun estetiği fiyatları

dr oytun idil,e burun ameliyati olan varmi.lütfen beni bilgilendirin.ameliyat olan kisilerin fotolarini koymak,yasakmis.

Ben sadullah karun dusunuyorum yakin arkadasim ve arkadaslari ona oldu ve memnunlar ama forumda olumsuz yorum yapana da rastladim kararsizim burnunu sadullah beye yaptiran var mi acaba?

burnun yapısına yani ameliyatın zorluğuna göre de fiyat değişir mi? değişiyorsa ne kadar? fiyatlandırmalar senelik mi 6 aylık mı yapılıyor acaba?

üyelik için bir gün bekledim. sorularıma yanıt alabilmek için de bir gün bekleyeceğim anlaşılan. peki benim dışımda sayfayı okuyanlar? bir arkadaş soru sormuş diye birileri yönlendirse bari...

senelik mi 6 aylık mı fiyatlandırma diye bişey yok ki tek fiyat alıyorlar,ne demek istediğinizi anlamadım

diğer sorunuza gelirsek evet buruna göre fiyat belirleniyor bazı doktorlar da standart oluyor

burnun yapısına yani ameliyatın zorluğuna göre de fiyat değişir mi? değişiyorsa ne kadar? fiyatlandırmalar senelik mi 6 aylık mı yapılıyor acaba?

Fiyat konusu doktora ve hastaneye göre değişir canım ameliyatın zorluğuna göre olmuyor malesef. Ama doktor insiyatif kullanarak indirim yaparsa o başka. Fiyat artışı o kadar hızlı oluyorki muhtemelen 6 ayda birdir belki de daha sık

doktora ve hastaneye göre değiştiğini biliyorum. kimi doktorların (istanbul'dakiler) kısa aralıklarla fiyat değişikliği yaptığını da biliyorum. demek istediğim kimi burun ameliyatları belki daha zordur kemik yapısından kaynaklı ya da önceden kaza geçirmiştir, burnun iç yapısı daha bozuktur gibi.
ameliyat ücretleri konusunda da güvenebilecek doktorlar seçmeli. kimi adını çok duyurdu diye (reklam anlamında) para kazanmayı mesleğindeki başarıdan daha önemli tutabiliyor.
hem iyi sonuç çıkarabilmesiyle hem estetik algısıyla kendini kanıtlayan doktorlar var. hastayla iletişimi zayıf olan doktorlardan da uzak durmalı. ne kadar iyi olursa olsun.

Benim bildiğim ne amaçlı yapılıyor olursa olsun her şey burun estetiği adı altında. Yapılan işlemin azlığı çokluğu zorluğu kolaylığı sağlık amaçlısı görsellik amaçlısı ücreti değiştirmez diye biliyorum. Keşke öyle olsa. Doktorun anlaşmalı çalıştığı küçük hastanelerde ücretlendirme şekline göre değişebilir onu da yapan var mı bilmiyorum. Her hastanenin ve doktorun indirim payı vardır, şansınızı deneyin.

Son düzenleme:

doktoruma çok güveniyorum. ortalama ücretleri de biliyorum ve kendisi de abartı ücretlendirme yapmıyor. bu konuda da kendisine saygı duyuyorum. indirim talep etmem/edemem. indirim isteyenlere de saygı duyarım. gerçekten kimse kolay kolay böyle bir talepte bulunamaz çünkü.

benim bildiğim,burnun yapısına göre fiyat değişiyor.ama arada uçurumlar olmaz gibi geliyor.aynı dr a toplam 4 kişi ameliyat olduk biz farklı zamnalarda:)arada 500-600 TL gibi bir fark oluyor.fiyatlandırma sanırım birde olacağın hastaneye görede değişiyor.ama altı aylıkmı yıllık mı değişiyor onu bilemiycem.

Son düzenleme:

benim bildiğim,burnun yapısına göre fiyat değişiyor.ama arada uçurumlar olmaz gibi geliyor.aynı dr a toplam 4 kişi ameliyat olduk biz farklı zamnalarda:)arada 500-600 TL gibi bir fark oluyor.fiyatlandırma sanırım birde olacağın hastaneye görede değişiyor.ama altı aylıkmı yıllık mı değişiyor onu bilemiycem.

mantıklı olan da böylesi. il dışında ameliyat olacağım için masraflarımı hesaplamaya çalışıyorum yaklaşık olarak.
teşekkür ederim. doktorun işini ön planda tutan biriymiş ki öyle davranmış hepinize.

Serdar Özturk fiyat?

Sedar Bey'i iki hafta önce aradım....

400 TL ilk muayene için ücret istedi....

ameliyat yaparsanız fiyat ne olur dedim... 7-8,000 civarı dedi....

işi tamamen paraya dökmüş hissi verdiği için direk eledim...

hadi ya normalde forumda birçok doktorun ilk muayene de ücret almadığı yazıyor cidden 400TL istediyse iyi bi ilk izlenim bırakmaz ://

400 tl bence de çok fazla. bir prosedür olmalı, her doktorun ameliyat ücreti üç aşağı beş yukarı farklı olabilir fakat muayene ücretinin bu denli abartılı olmasını hiç mi hiç doğru bulmuyorum. gel bana ameliyat ol der gibi resmen.

Merhaba Salih Emre Beyin güncel ameliyat fiyatlarını bilen varmı?Birde hangi hastanede yapıyor?:44:

arkadaşlar alper bayraktarın burun estetik ücretini bilen var mı olan varsa ne kadara yapıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…