Ortalama Burun estetiği fiyatları

Doktor Docent Tugrul Maral 4000-5000 tl arasi...cok iyi bi buruncu)))kac kisi taniyorum herkes memnun....
ben de memnunum))benim burnum de onun isi....:21:

Arkadaşlar maille bilgi aldığım hocaların fiyatlarını paylaşmak istedim olacak olan arkadaşlara faydalı olsun diye sizde paylaşabilirsiniz

*Naci Çelik 4000-5500 tl

*Güner Uysal 1500-2000 euro (sgk %20 indirim)

*Doç Dr Mustafa Tercan 3000 tl

*Op.Dr.A.Emre ıLHAN 4000-8000 tl (hastaneye göre değişiyor)

*Fuat Yük 3000 tl

**MF PEKER 2500 TL

*Op.dr.Sureyya Seneldır 3250 TL

*Doç. Dr. Ahmet Sönmez 3500 tl

*Doç. Dr. Nazım ÇERKEŞ' 5000-7000

**Dr.Veli Arslan 1650 tl

**Doç.Dr.Tuğrul Maral 1500-2000tl

**Op.Dr.Sinan Şakrak 2750 tl

*Op.Dr. ARDA KATIRCIOĞLU 3500 tl

*Op.Dr.Akın DEMiRALAY 3000-3500

*Dr. Nebil Bozdoğan 3500 tl

*Op. Dr. Abdülkadir GÖKSEL 3500-4000tl

**Doç.Dr. Serdar Öztürk 2500-3500 tl

*Doçent Dr Ömer Refik ÖZERDEM 4000tl

**Uz.Op. Dr.Bekir Oksay 800tl

**Doç. Dr.Reha Yavuzer 2000-3000

**Doç. Dr. Selahattin Özmen 1500-2000

*Prof.Dr.ısmail Kuran 4000

*Doç.Dr. Muhitdin Eski 3000-3500

*Ufuk Bilkay:3000

**Ferruh Bingül:3750

*Bülent Cihantumur:4000

*Teoman Doğan:4000

*Tunç Şafak:4000

Vay be ammaçok araştırmışım =))) 3binin altında olanlara çift yıldız koydum :KK70::hooray:
keşke fiyatlar şimdi de böle olsa

:enbuyukkk:bende kendi görüşmelerimin sonucunu yazayım.
ufuk bilkay:3000
ferruh bingül:2300
bülent cihantumur:4000
teoman doğan:4000
tunç şafak:4000
fiyat ne olursa olsun tek tercihim reha yavuzer arkadaşlar.onun ücreti ise:2300+hastahanedeki ek masraflar(ne tutarsa ki genelde 300 gibi tutuyormuş)

bulent cıhantımura 1 kurus bıle verılmemelı bu benım grusum...ısı resmen tıcarete dokmus bırı ve memnun olan nerdeyse kımse yok...varsada mılyonda bırdır..kendı capında başarılı sayabılır kendını ama hastalrı pek öyle soylemıyorlar..tabı herkesın kendı kararı genede..

keske fiyatlar güncellense kızlar. yeni fiyatları cok merak edenlerden biriyim..:KK54:

kızlar benim fikrim burun estetiği 2000-3000 maliyetinde bir operasyon değil. Birkaç arkadaşım yaklaşık 3000 maliyetinde farklı yerlerde ameliyat oldular ve ya burun kemikleri çöktü ya sağa sola eğimli oldu yada burun o kadar yapayki ben burdayım diyor. Düşünsenize gözler önünde bir yerinizi değiştiriyorsunuz. Bu da iyisiyle kötüsüyle ortada olacak bir şey. Tabiki herkesin 10000 vermeye durumu yok, benim de yok ama yaptıracağım zaman iyi bir doktora hak ettiği ücretle yaptırmak isterim. Beğenmeyip ikinci kez ameliyat olacağıma bir kerede iyi bir yere gitmek en doğrusu bence. Ameliyattan sonraki sancılı süreci de maddi kısmı da bir ameliyatta atlatmak isterim. Para biriktirip herkes iyi bir yerde olsun inşallah kimseyi mutsuz görmek istemem. :KK25:

Bana göre min 3000-3500 tl burun estetiği için korkulacak bir fiyat değil. Çok çok düşük fiyatlar değil. Bunun çok çok da altındaysa bir düşünürüm fakat şöyle de bir durum var, fiyat ne kadar yüksekse doktor o kadar güzel bir burun yapacak diye bir durum yok. Doktorlar genelde reklamları yapıldıkça tanındıkça haklı olarak fiyatı yükseltiyorlar ama yine de siz o doktorda istediğinizi bulamayabilirsiniz, biraz daha makul bi ücrete çok reklamı yapılmamış doktordan da memnun kalabilirsiniz. :KK34: Ameliyat olacağınız hastanenin hangi şehirde, hangi semtte olduğu bile fiyatını etkiler. Mesela ben Bursada ameliyat olmayı düşünüyorum ve fiyatlar istanbula göre daha makul buna rağmen gerçekten memnun kalınan doktorlar var. Aslında biraz da araştırmanızı nasıl yaptığınıza bağlı bir durum. Bu doktor ucuza yapıyor kötüdür demek yerine yaptıklarını da bir incelemek, araştırmak ona göre karar vermek daha doğru. Tabii maddi durumunuz çok çok iyiyse o sizin bileceğiniz iş fakat günümüz şartlarında 7 000-8 000 tl ler de az buz bir rakamlar değil. :44:

850 -den baslıyor 9.000 tl kadar var
isim yapmış doktorlar işte aşkar,yakup avşar, m.dilber vs

yakup avşar bende 6 .000tl gbi ucret ıstedi size yuzunuse uygun yapıcam dedi ama hıc begenmedim ne şeklini ne tekniğini direk eledim

Ankara ünü doktoru oldugu için üniversite bünyesinde yaptı plastik cerrah prof dr Zeki can oldum 2.500 tl odam olsun tek kişikti
asıstanlar hemsıreler hep kontrol altındaydım kaldıgım sürede

ameliyatıma hem prof girdi hemde güzel burnum oldu cok sukur parayı buluyum kalcamıda buyuttup dolgu yaptırcam

Son düzenleme:
Nazım Çerkez 9000 Tl aldı ama burnu eskisinden kötü bi tarafında çıkıntılı bıraktı fiyata göre doktorları değerlendirmemelisin Nazım çerkeşin yaptığı burun hem kocaman hem bi köşe düz bi köşe çıkıntılı . burda 1000 tlye ameliyat olanı gördüm cillop gibi yapmış adam iyi arastırın fiyata kanıp kendinizi bitirmeyin ... :KK47:

parası yüksek olan iyi doktor demek diye bişey demedimki zaten. parası epey düşükse altında bişey aranmalı diye düşünüyorum ben. tıp merkezi sağlık merkezi bilmem ne buralarda ameliyat olunmaz alışveriş merkezi gibi bu ne bee :KK1: iyi doktorsa zaten çalıştığı hastane iyi bi hastanedir dolayısıyla ücret yükseliyo. kendi ünü de varsa katlanıyo rakam. hangi iyi doktor kötü hastanede çalışırki ? 15bine de yapan fakat sonucu tırt çıkan durumlar da tabiki mevcut. bi arkadaşım da nazım çerkeşe yaptırdı 10000 e birkaç ay önce. burnu başlarda domuz burnu gibi çok kalkıktı hiç beğenmemiştim şuan şahane duruyo zamanla oturdu. başka hastasını görmedim bilemem onu araştırmadım hiç düşünmüyorum çünkü ben kararımı verdim .bi de güzellik kavramı da herkese göre değişen bişey. doğalsa ve yüzünüze yakışıyosa olay bitmiştir. yok ucu top olsun sivri olsun kalkık olsun diye tutturursanız doktor yakışmadığını düşünerek yapmazsa doktoru beğenmeyenler de var. doktor dediğin de prensipli olmalı, sana yakışmayacağını düşündüğü şeyi sırf sen istiyosun diye para almak için yapmamalı gerekirse yollarını ayırmalı. bu arada 1000tl ye doktor nerede acaba orası neresi? burada 1000tl ye anca kistini aldırabiliyosun.. :KK52:

yurtdisindan gelen hastalar randevuyu ne sekilde ayarliyorlar. bilen var mi aranizda?

merhaba,ben istanbulda yaşıyorum ama kuzenim benim dr uma yurt dışından(İsviçre) gelip ameliyat oldu.önce mail le fotolarını yolladı dr uma,sonrada dr fotosundan yeni tasarımı yapıp yolladı kuzenime.sonra burnunun görüntüsüne göre yaklaşık bir fiyat verdi(6000 TL civarı) asıl muayne sonrası fiyat netleşiyor ya..Sonra geleceği tarihi belirledi,biletini dr asistanıyla uygun tarihi netleştirip aldı.sonra geldi.Dr onu özel araçla aldırttı havaalanından muaynehanesine getirtip kontrolleri ve görüşmesini yaptı.sonraki gün hastanede kan analizleri yapıldı ve ameliyata girdi.7.gündede döndü diye hatırlıyorum.uçması sorun teşkil etmediğine dair dr yazı verdi.problemsiz döndü.dr umuzu önerebilirm özellikle burunda on numara ve çok iddalı.ikimizde çok memnunuz
doktorumuzun adı salih emre üregen asistanına 02122155722 veya cebi:05333009170 den ulaşılabiliyor.sitedede tel yazılı zaten

Son düzenleme:
2200 tl ye geçen sene zeytinburnunda bir hastanede olmuştum alerjimden dolayı tıkanıklığım devam etse de benle aynı zaman yaptıran ve 5000 tl ödeyen arkadaşım bu kış bile sorun yaşamakta yani önemli olan ücret değil de doktorun tecrübesi ve şansınızın yaver gitmesi çünkü kesinlikle iyi korunması gerekiyor

X