Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burnun yapısına yani ameliyatın zorluğuna göre de fiyat değişir mi? değişiyorsa ne kadar? fiyatlandırmalar senelik mi 6 aylık mı yapılıyor acaba?
Fiyat konusu doktora ve hastaneye göre değişir canım ameliyatın zorluğuna göre olmuyor malesef. Ama doktor insiyatif kullanarak indirim yaparsa o başka. Fiyat artışı o kadar hızlı oluyorki muhtemelen 6 ayda birdir belki de daha sık
doktora ve hastaneye göre değiştiğini biliyorum. kimi doktorların (istanbul'dakiler) kısa aralıklarla fiyat değişikliği yaptığını da biliyorum. demek istediğim kimi burun ameliyatları belki daha zordur kemik yapısından kaynaklı ya da önceden kaza geçirmiştir, burnun iç yapısı daha bozuktur gibi.
ameliyat ücretleri konusunda da güvenebilecek doktorlar seçmeli. kimi adını çok duyurdu diye (reklam anlamında) para kazanmayı mesleğindeki başarıdan daha önemli tutabiliyor.
hem iyi sonuç çıkarabilmesiyle hem estetik algısıyla kendini kanıtlayan doktorlar var. hastayla iletişimi zayıf olan doktorlardan da uzak durmalı. ne kadar iyi olursa olsun.
Benim bildiğim ne amaçlı yapılıyor olursa olsun her şey burun estetiği adı altında. Yapılan işlemin azlığı çokluğu zorluğu kolaylığı sağlık amaçlısı görsellik amaçlısı ücreti değiştirmez diye biliyorum. Keşke öyle olsa. Doktorun anlaşmalı çalıştığı küçük hastanelerde ücretlendirme şekline göre değişebilir onu da yapan var mı bilmiyorum. Her hastanenin ve doktorun indirim payı vardır, şansınızı deneyin.
burnun yapısına yani ameliyatın zorluğuna göre de fiyat değişir mi? değişiyorsa ne kadar? fiyatlandırmalar senelik mi 6 aylık mı yapılıyor acaba?
benim bildiğim,burnun yapısına göre fiyat değişiyor.ama arada uçurumlar olmaz gibi geliyor.aynı dr a toplam 4 kişi ameliyat olduk biz farklı zamnalarda:)arada 500-600 TL gibi bir fark oluyor.fiyatlandırma sanırım birde olacağın hastaneye görede değişiyor.ama altı aylıkmı yıllık mı değişiyor onu bilemiycem.
Serdar Özturk fiyat?
Sedar Bey'i iki hafta önce aradım....
400 TL ilk muayene için ücret istedi....
ameliyat yaparsanız fiyat ne olur dedim... 7-8,000 civarı dedi....
işi tamamen paraya dökmüş hissi verdiği için direk eledim...
Sedar Bey'i iki hafta önce aradım....
400 TL ilk muayene için ücret istedi....
ameliyat yaparsanız fiyat ne olur dedim... 7-8,000 civarı dedi....
işi tamamen paraya dökmüş hissi verdiği için direk eledim...