Ortalama Burun estetiği fiyatları

Istanbul Boğaziçi tıp merkezi eğer sadece estetik yapılacaksa ( kemik veya et yoksa ) 2.500tl nakit 2.250 tl yapıyorlar . Ama et veya kemik varsa kbb doktoru da girdiğinden fiyat biraz artıyor. Muayeneye gittiğim gün ameliyat olacağım doktorun Amirali bey hastasıyla 2 saate yakın konuştum sordum soruşturdum :) çok sorunlu olan burnunu 2.800 tl yaptırmış. Unutmayın pahalı olunca güzel olcak diye bi kaide yok ! 7 Ocak'ta ameliyatım var dua edin pls :KK43:

bende nefes alma problemi de var. umarım 3bin tl gibi bi fiyat çıkarmazlar

Ben Ankara Gazi'de 100 lira civarı ödedim 3 yıl oldu.çokta memnunum.acı bile hissetmedim

Zaman çok hızlı geçiyooo:KK9: ve ben yarın ameliyat saatimi öğrencmm çok heyecanlıyım :26: Sabah ilk ameliyat mı olmalı yoksa öğlen mi ? Herkes ayrı bişey söylüyo napcam hiç bilmiyorummm :KK76:

Arkadaşlar bir yardım edermisiniz en iyi eestetik cerrahlarıyla ilgili İstanbulda

evettt heyecan falan kalmadı nedense :26: Yarın sabah saat 10:00'da ameliyatım var :KK51: Bakalım doktorum Amirali Nevai neler yapacak :KK34:

Kimse cevap vermicek biliyorum kendim çalıp kendim söylüyorum hihi:KK8::KK55: Uyandım hazırlandım ve şimdi yola çıkıyorum istikamet hastane :KK51: Hala heyecan yok garip neyse dua edersiniz die düşünüyorum 🙏🙏

Allah yardimcin olsun canim benim amrliyatim 17 subat gun aldim ona bile heyecan yaptim seni dusunmek bile istwmiyorumm..nolur yasadiklarini yaz bize

Kimse cevap vermicek biliyorum kendim çalıp kendim söylüyorum hihi:KK8::KK55: Uyandım hazırlandım ve şimdi yola çıkıyorum istikamet hastane :KK51: Hala heyecan yok garip neyse dua edersiniz die düşünüyorum 🙏🙏

geçmiş olsun, umarım beğenirsin yeni halini :)

Benimde cumartesi fatih peker beye ameliyat olucam daha hiç yüz yüze görüşmedim bugün gidiyom eğer kafamdaki soruları giderirse ve benim psikolojikmen rahatlatirsa kabul edip hemen 1gun sonra operasyona baslicam çalıştığım için böyle bi toleransta sağladı, benim nefes problemim vardı bunu yaptirmisken toparlama yapmayida düşündum inanın heyecandan ölcem, var mi burda fatih beye ameliyat olan yada duyan

Şükür ki şimdi evime geldim ohh:KK3: Hiç ağrım sızım yok sadece gece biraz göz altlarım morirmiş o kadr 😌 tamponlar 8 gün sonra çıkacakmış çok merak ediyorum nasıl oldu diye :) Neyse ameliyat olcak arkadaşlar panik yapmayın :KK9:

Şükür ki şimdi evime geldim ohh:KK3: Hiç ağrım sızım yok sadece gece biraz göz altlarım morirmiş o kadr 😌 tamponlar 8 gün sonra çıkacakmış çok merak ediyorum nasıl oldu diye :) Neyse ameliyat olcak arkadaşlar panik yapmayın :KK9:

Nasil oldu burnun

X