- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
- #1.361
bir de sadece klasiklerden mi oluştursak acaba etkinliği, bu etkinliğimiz de klasik ağırlıklıydı
başka zaman okumaya üşendiğimiz kitapları okumuş oluyoruz çok güzel oluyor
Bence de olabilir. ama her ay klasik da sikabilir.bir de sadece klasiklerden mi oluştursak acaba etkinliği, bu etkinliğimiz de klasik ağırlıklıydı
başka zaman okumaya üşendiğimiz kitapları okumuş oluyoruz çok güzel oluyor
Aç vallahi süper olurAy ben açayım mı konuyu? Nolur nolur çok heyecanlandım.
Bide ne zaman belirlemeye başlamak lazım. Karar verilcek anket yapılcak kitap siparişleri verilecek
@_asmunikal_xyzt-5544 loliss _bloom_ M maviduvar1 __giz__ @__ATALANTE minerva1988 kalinkaselin _Lavin_ Skosnob SiziSeviyorumDemismiydim azra2004 ve yazmayı unuttuklarım
kızlar yeni yılda da ortak okuma etkinliğini devam ettirelim diyoruz, ne dersiniz?
Ben geçen yıl katılmamıştım. Şartlarım bu yıl uygun olursa katılmak isterim aslında.@_asmunikal_xyzt-5544 loliss _bloom_ M maviduvar1 __giz__ @__ATALANTE minerva1988 kalinkaselin _Lavin_ Skosnob SiziSeviyorumDemismiydim azra2004 ve yazmayı unuttuklarım
kızlar yeni yılda da ortak okuma etkinliğini devam ettirelim diyoruz, ne dersiniz?
@_asmunikal_xyzt-5544 loliss _bloom_ M maviduvar1 __giz__ @__ATALANTE minerva1988 kalinkaselin _Lavin_ Skosnob SiziSeviyorumDemismiydim azra2004 ve yazmayı unuttuklarım
Baştan sona kadar hepsine katıldım çok da güzel oldu yine katılırım@_asmunikal_xyzt-5544 loliss _bloom_ M maviduvar1 __giz__ @__ATALANTE minerva1988 kalinkaselin _Lavin_ Skosnob SiziSeviyorumDemismiydim azra2004 ve yazmayı unuttuklarım
Ben çok aktif değildim ama katılmak isterim seneye de.@_asmunikal_xyzt-5544 loliss _bloom_ M maviduvar1 __giz__ @__ATALANTE minerva1988 kalinkaselin _Lavin_ Skosnob SiziSeviyorumDemismiydim azra2004 ve yazmayı unuttuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?