- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
-
- Konu Sahibi soslusarma
- #1.341
ayyyy aralık ayında 2 kitap vardı sahi ve budala kalın bir kitaportak okuma etkinliğimizi her ayın 20-30 u arası gerçekleştiriyoruz.
listede okuduğunuz kitap varsa o ayı pas geçebilirsiniz.
Sefillere iki ay ayıracağımız için son ayda iki kitap okuyacağız umarım sakıncası yoktur sizin için
artık hepimiz kitaplarımızı temin edebiliriz
okunacak kitaplarımız:
nisan: imkansızın şarkısı
mayıs: bir idam mahkumunun son günü
haziran: yüzyıllık yalnızlık
temmuz-ağustos: sefiller
eylül: saatleri ayarlama enstitüsü
ekim: tutunamayanlar
kasım: gazap üzümleri
aralık: gün olur asra bedel-budala
bende onu düşünüyorum acaba ay başında hemen başlasak mı ki ilk kitaba????ayyyy aralık ayında 2 kitap vardı sahi ve budala kalın bir kitap
ben onu hep ince olarak düşündüm nedense ya
nasıl okuyucuk
ben budalayı o zaman aralık ayında alacağım siparişe ekleyeyimbende onu düşünüyorum acaba ay başında hemen başlasak mı ki ilk kitaba????
bende de gün olur asra bedel var budalayı da o bitince alırım, gözüm korktu ya tutunamayanlardan sonra gazap üzümlerinden de korktum okuyabilecek miyim diye düşünüyorumben budalayı o zaman aralık ayında alacağım siparişe ekleyeyim
gün olur asra bedel var elimde, dediğin gibi aralık başı başlarız güzel olur
Tutunamayanlar gibi değil hızlı ilerliyor.Ama Budaladan korkuyorum bendebende de gün olur asra bedel var budalayı da o bitince alırım, gözüm korktu ya tutunamayanlardan sonra gazap üzümlerinden de korktum okuyabilecek miyim diye düşünüyorum
Ben de çok korkuyorum ondan yan mı çizsem diyorumTutunamayanlar gibi değil hızlı ilerliyor.Ama Budaladan korkuyorum bende
sen baya hızlı okuyorsun canım bence biter o üç beş kitap aralığa kadarMerhaba yetkililer.
Ocak ayında tekrar etkinlik olacak mıdır acaba?
Ben de katılmak isterim mümkünse.
Ayrıca Budala ve Gün Olur Asra Bedel kalın kitaplar değil mi ikisi de. 1 ayda ikisi nasıl okunur ?
Aralık da dahil olayım diye düşünüyordum ama elimdekilerden 3-5 kitap bitirme derdindeyim
konu sahibi arkadaşımız gelmiyor artıkBu başlık olabilir bence. İlk mesaj tamamen düzenlenebilir
konu sahibi arkadaşımız gelmiyor artık
bu konuda herkes öneride bulunmuştu, anket açılmıştıO zaman yeni konu açmak mı mantıklı?
Kitapları kendimiz mi belirleyip anket mi yapcaz. Nasıl olacak?