- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi soslusarma
-
- #1.281
Sağol canım, nerelerdeydinselam kızlar bir süredir yoktum buralarda gelemedim topiğe kusura bakmayınbu arada loliss hamilemisin sen bir yerde az önce hamilelik cetveli gördüm senin imzanda hayırlı olsun demeden geçmeyeyim
çok yoğundum canım birde yaz tatili bayramlar yanında malum ortalık baya hareketliydi ek çalışma saatleri kaldı bize nöbetler falan baya uzak kaldım yeni gördüm o nedenle hamilelik cetvelini ay çok sevindim hayırlı olsunSağol canım, nerelerdeydin
Allah kolaylık versin canım, bu sıralar herkesin çalışma hayatı çok yoğun ve karışıkçok yoğundum canım birde yaz tatili bayramlar yanında malum ortalık baya hareketliydi ek çalışma saatleri kaldı bize nöbetler falan baya uzak kaldım yeni gördüm o nedenle hamilelik cetvelini ay çok sevindim hayırlı olsun
evet canım bekarım doğru hatırlıyorsunAllah kolaylık versin canım, bu sıralar herkesin çalışma hayatı çok yoğun ve karışık
Çok teşekkürler, Allah sana da hayırlı kısmetler versin inşallah(bekardın diye hatırlıyorum, umarım pot kırmamışımdır)
Melinda çok sevdin dimi. Beni de merak ettirdin. Kitap elimde olsa anında okurdum. Epub olarak var ama öyle okumak istemiyorum.Dün bitirdim ben kitabı ortaklar
ay evet çok sevdim ben, Ahmet Hamdi okumamıştım hiç daha önceMelinda çok sevdin dimi. Beni de merak ettirdin. Kitap elimde olsa anında okurdum. Epub olarak var ama öyle okumak istemiyorum.
Tutunamayanlara da katılacaksın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?