- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi soslusarma
-
Saolasın.oylama bitince başlayacak. gruptaki herkes oy kullanabilsin diye 5 gün koydum süreyi. en çok oylanan kitapları her ay bir tanesini seçerek okuyacağız ve evet amaç ortak okumak, aynı anda okumak ve bitirdiğimizde tartışmak
başınız sağ olsun bu arada diğer konuda yazmışsın.
var var. önceden belirtiyoruz sadece.Saolasın.
Tamam doğru anlamışım bari. Peki mesela her ay katılıp yoğun olduğumuz bir ay katılmamak gibi bir lüksümüz var mı?
Tamamdır. Harika bi etkinlik daha olmuş o zaman.var var. önceden belirtiyoruz sadece.
etkinliklere doymuyoruz hatunlar
Bu sene maşallahımız var
Tamamdır. Harika bi etkinlik daha olmuş o zaman.
konu kitap etkinliğinde açılınca oradakiler ankete dahil oldu genelde. sende katılabilirsin elbetteBeni çağırmamışsınız ama bende katılabilir miyim.
Sefillerin okunacağı 5 ay boyunca katılmasak oluyor mu peki
Nacizane benim fikrim.ince bir kitapla baslayalim.katilim guzel olsun.sefiller 5 kitap ara versek olmaz.sefiller ile başlayacağız gibi duruyor ama nasıl yapalım?
kendi adıma konuşayım bir başlayınca 5 kitabı peş peşe okumak isterim araya başka kitap almadan.seri olduğu için?
sizin düşünceleriniz nelerdir?
yok 5 ay değil mesela 2 ay sadece Sefiller için. en çok oy aldı diye hemen başlamak zorunda değiliz. başka kitap okuruz o arada ortak uygun zamanımızda başlarız. herkes bir toplaşsın da bakalımardarda 5 kitap okumak mantıklı da, 5 kitap için 5 ay ayırmak çok değil mi?
bide ben nisan ayında başlayamam seriye, ancak mayıs ayında alıp okumaya başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?