- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi soslusarma
Ooooo süpermişhoş geldin
anketimiz var konunun başında görmüşsündür. ordan 9 kitap seçiyoruz. en çok oy alanlardan her ay bir tanesini beraber okuyoruz
rica ederimOoooo süpermiş
Evet oy kullandım da Nasıl ne zaman okuyacağımızı anlamamıştım.
Çok teşekkür ederim
Gordum gordum ben yokumya hep etkinlik yapinsiz kiskandim valla.okurum.deyip okumayana ceza var mi.ona gore ankete katilayim
sorma hep yokluğuna denk geldiGordum gordum ben yokumya hep etkinlik yapinsiz kiskandim valla.okurum.deyip okumayana ceza var mi.ona gore ankete katilayim
Bence olmayanı kırbaçlayalımGordum gordum ben yokumya hep etkinlik yapinsiz kiskandim valla.okurum.deyip okumayana ceza var mi.ona gore ankete katilayim
şiişşşttt asmu çaktırmasana. katıldıktan sonra gösterelim gerçek yüzümüzü
Evet canım ayda 1 kitap olacak10 kitap kadar okuduklarım var onlara denk gelmezse katılırım.ayda 1 kitap okunur sanırım.(gerçi bugun çok uğraştım 5 sayfa okuyabildim.)
Canım ilk ay katılırım sanırım ama sonrasında eylüle kadar katılamam gibi. En iyisi sanırım o zamandan itibaren katılmak
Canım ilk ay katılırım sanırım ama sonrasında eylüle kadar katılamam gibi. En iyisi sanırım o zamandan itibaren katılmak
Aslında katılmayı çok istrim ama zamanlama bana çok uymadı.
Tesekkür ederm canımmm. Evet kızıma kavuşmama çok az kaldı, heyecanla bekliyoruzzzCanim seninde doguma cok az zaman kalmis.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aaa süper olmuş kızlar, aklına gelenin ve de destek olanın emeğine sağlık.
Seçtim ben de 9 tane ve sonucu bekliyorum.
Aslında katılmayı çok istrim ama zamanlama bana çok uymadı.
oylama bitince başlayacak. gruptaki herkes oy kullanabilsin diye 5 gün koydum süreyi. en çok oylanan kitapları her ay bir tanesini seçerek okuyacağız ve evet amaç ortak okumak, aynı anda okumak ve bitirdiğimizde tartışmakNe zaman başlıyor bu etkinlik oylamaya katıldım. Biraz beynim allak bullak okuduğumu anlamıyorum yorgunluktan sanki.
Seçilen kitapları ay ay herkes topluca mı okuyacağız. Ortak kitap okumak amaç dimi?