- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi soslusarma
-
oooh ne güzel bol bol kitap keyfi yaparsın canım evinde. şu anda çoğumuz seni kınayacak durumda değiliz biz de okuyamıyoruzBen hala kitap okuyamıyorum kızlar, beni dürtseniz bir, kınasanız falan :)
Bu arada perşembe günü evime gidiyorum, çok mutluyum.
ben okuyorumoooh ne güzel bol bol kitap keyfi yaparsın canım evinde. şu anda çoğumuz seni kınayacak durumda değiliz biz de okuyamıyoruz
çok güzel değil miBende okuyorum Oğullar ve Rencide ruhlar bu akşam biter büyük ihtimal
Mesajımı ilk gören arkadaş bana bir harf söyler mi? Kitap çok olunca insan seçemiyor biliyor musunuz?
Çok güzel bence de bir çırpıda okunuyor. Ama sanırım yine aynı hatayı yapıp en iyi kitabından başladım sonrakiler bu kadar sarmayabilir gibi ne diyorsun bu konuda?çok güzel değil mi
çok seviyorum Alper Canıgüz'ü.. Çok bilmiş Alper Kamu'yu da yerim
N ile başlayan kitabım yok. Ona en yakın Masumiyet Müzesi var. Şu anda buna hazır mıyım bilemedimbaşharfimi söylüyorum N
o zaman ikinci gören olarak ben söyliyeyim harf SN ile başlayan kitabım yok. Ona en yakın Masumiyet Müzesi var. Şu anda buna hazır mıyım bilemedim
O değil de kitapyurdunun fiyonklu paketlerini gördünüz mü? Senin ve @__ATALANTE nin paketleri öyle geldi çok tatlış
kesinlikle haklısın en iyi kitapları Alper Kamu serisiÇok güzel bence de bir çırpıda okunuyor. Ama sanırım yine aynı hatayı yapıp en iyi kitabından başladım sonrakiler bu kadar sarmayabilir gibi ne diyorsun bu konuda?
Cehennem Çiçeğini de almıştım bu akşam bitirirsem hemen ona başlarım :)kesinlikle haklısın en iyi kitapları Alper Kamu serisi
bundan sonra da Cehennem Çiçeğini okursun
ben de senin gibi yapmıştım ama yine de her kitabı çok özel
o zaman ikinci gören olarak ben söyliyeyim harf S
beeeennCehennem Çiçeğini de almıştım bu akşam bitirirsem hemen ona başlarım :)
Bu arada Dublörün Dilemması'nı okuyan var mı? Onu da okumak istiyorum.
Ruhi Mücerret de güzeldi. okumuştun galiba onu sen debeeeenn
ben Murat Menteş de çok severim Dublörün Dilemması da en sevdiğim kitaptır
Alper Canıgüz ile yakın tarzları o nedenle pek severim ikisini de
psiko absürd komedi
N ile başlayan kitabım yok. Ona en yakın Masumiyet Müzesi var. Şu anda buna hazır mıyım bilemedim
O değil de kitapyurdunun fiyonklu paketlerini gördünüz mü? Senin ve @__ATALANTE nin paketleri öyle geldi çok tatlış
beeeenn
psiko absürd komedi
ya bende özellikle Ruhi Mücerret'e bayıldım, onun peşine Korkma Ben Varım biraz beklentimin altında çıktı. Bu durumda diyorsun ki Dublörün Dilemması beklentiyi karşılar çok sevindim en yakın zamanda onu da okumak istiyorum, bu tarz tam benim tarzımmış Murat Menteş ve Alper Canıgüz okuyunca anladımbeeeenn
psiko absürd komedi
Ruhi Mücerret de güzeldi. okumuştun galiba onu sen de
evet ya koydupun fotoğrafta gördüm ben de. geliştirmiş kendini kitap yurdu
Emrah Serbes'in Deliduman kitabı yüzünden absürt komedi kitaplarını okuyamıyorumhalbuki izlemeyi ne çok severim
ya bende özellikle Ruhi Mücerret'e bayıldım, onun peşine Korkma Ben Varım biraz beklentimin altında çıktı. Bu durumda diyorsun ki Dublörün Dilemması beklentiyi karşılar çok sevindim en yakın zamanda onu da okumak istiyorum, bu tarz tam benim tarzımmış Murat Menteş ve Alper Canıgüz okuyunca anladım
kız bi başla Alper Canıgüz ile
daha önce de demiştim sanki sana bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?