- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
John verdon kitapları pek sürükleyicidir ben cok severim
Kuzenin genel olarak hangi tarz kitaplar okuyor? Ben 5.sınıftan beri roman okuyorum. Mesela ilk okuduğum roman Canan Tan-Piraye dir. Bu kitaptan sonra zaten diğer canan tan kitaplarını da okumuştum. Canan Tan'ım kitaplarını tavsiye edebilirim bu yüzdenteşekkürler kızlar.
_meLinDa_ soslusarma kuzenim benden kitap tavsiyesi istedi kitap fuarından alacağım diye.
bende baya tavsiye ettim. yaşı 16söyledikleriniz varsa eklemek isterim.
malesef tatlım bende de tık yok
Liste benim icin 2.planda ben zaten kendi listemi ayri tutuyorumKızlar diğer konuya baktım şimdi birine sinirlenip artık yokuz demişsiniz
Daha yeni muhabbeti olmuştu 2 günde bir bildirim yapılsın diye.Listeyi falan da mı gözden çıkardımız?
John verdon kitapları pek sürükleyicidir ben cok severim
Aklindan bir sayi tut ile başlayabilirsin bencee
Ben sizinle okuyacağım ama yorumu bensiz yaparsınız artıkbu ayın ortak okumasına da az kaldı son 10 gün
Canım sen İstanbul'un bir ucundasın ben diğer ucunda Avcılar da oturuyorum ben, ama önceden Kartal da çalışmışlığım vardı güzel yer özellikle sahil şeridi çok güzel güle güle otur hayırlısıylaTeşekkür ederim canım Kartal dayız. Sen karşıdasın sanırım.
Canım sen İstanbul'un bir ucundasın ben diğer ucunda Avcılar da oturuyorum ben, ama önceden Kartal da çalışmışlığım vardı güzel yer özellikle sahil şeridi çok güzel güle güle otur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?