• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği

hangi kitapları okuyalım?

• sefiller

OY: 9 39,1%
  • aşk ve gurur

OY: 5 21,7%
  • iki şehrin hikayesi

• nutuk

OY: 3 13,0%
  • büyük umutlar

• savaş ve barış

• varolmanın dayanılmaz hafifliği

• mandarinler

OY: 1 4,3%
  • oliver twist

• mülksüzler

OY: 6 26,1%
  • karanlığın sol eli

OY: 2 8,7%
  • fahrenheit 451

• iskambil kağıtlarının esrarı

• tutunamayanlar

OY: 8 34,8%
  • çalıkuşu

• saatleri ayarlama enstitüsü

OY: 8 34,8%
  • bereketli topraklar üzerinde

• aylak adam

• gazap üzümleri

OY: 7 30,4%
  • don kişot

• babaya mektup

OY: 1 4,3%
  • bir delinin anı defteri

• doktor çehovdan öyküler

OY: 0 0,0%
  • kalpazanlar

• selma ve gölgesi

• la-sonsuzluk hecesi

• imkansızın şarkısı

OY: 11 47,8%
  • gün olur asra bedel

• yabancı

• sodom ve gomore

• yüzyıllık yalnızlık

• budala

• bir idam mahkumunun son günü

• babalar ve oğullar

• vadideki zambak

• diriliş

• yaşlı adam ve deniz

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar
Dan Brown- Cehennem sf 276 okumak güzel şey epeydir kendimi veremiyordum 2 gündür okuyorum mutluyum:dondurma:

Pal sokağı çocuklarını bitirdim.. resmen elimden birakmakta zorlandim o kadar guzeldi ki.. o nedenle cabuk bitti
Gec okuduğum kult kitaplardan biriydi bu da ama gec de olsa okudugum icin coook mutluyum.. kitap asigi ve minerva hediye etmislerdi bana kitap gununde
O cocuklarin o temiz yureklerine o masum hirslarina o merhametlerine bayildim
Insallah Budapesteye gitmek nasip olur :eğlence:

Oğluma almıştım bu kitabı pek bakası yok bende okumadım merak ettim şimdi sıraya alayım :kk77: Canavar Peşinde serisiyle meşgul aldığım gün bitiriyor kitaplar 120 sf falan 35 kitaplık serinin 26 tanesini okudu.

Günaydın Oğullar ve Rencide Ruhlar bitti. Çok beğendim ama olayı tam nasıl çözdü onu anlayamadım????
Yeni Kitabım cehennem Çiçeği
Alışveriş listesine ekledim :KK39:

Günaydınlar
Dan Brown- Cehennem sf 276 okumak güzel şey epeydir kendimi veremiyordum 2 gündür okuyorum mutluyum:dondurma:

Oğluma almıştım bu kitabı pek bakası yok bende okumadım merak ettim şimdi sıraya alayım :kk77: Canavar Peşinde serisiyle meşgul aldığım gün bitiriyor kitaplar 120 sf falan 35 kitaplık serinin 26 tanesini okudu.

Alışveriş listesine ekledim :KK39:
Bence okumadıysan bir de Ruhi Mücerret'i ekle o da çok değişik güzel bir kitap:)

ayy ben çok seviyorum o kitabı yaa :110: defalarca okumak istiyorum ama okurken çok ağlıyorum diye okuyamıyorum :110:
bu ara cok duygusalım zaten oturur aglarım.
cok eskiden dar agacında 3 fidaanı okumustum ama hatırlamıyorum.bu kitap Denizin kardeşinin anıları oldugu için en doğru bilgileri verir bence.

cok eskiden dar agacında 3 fidaanı okumustum ama hatırlamıyorum.bu kitap Denizin kardeşinin anıları oldugu için en doğru bilgileri verir bence.
kesinlikle çok güzel bir kitap.
ben de yeniden okumak istiyorum aslında xyzt-5544 xyzt-5544

Gülünün Solduğu Akşam varmış yine Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anlatan o kitabı da okumayı çok istiyorum ama henüz fırsatım olmadı. onun da çok etkileyici olduğunu söylüyorlar
kesinlikle çok güzel bir kitap.
ben de yeniden okumak istiyorum aslında xyzt-5544 xyzt-5544

kardeşini, ailesini herşeyi anlatıyor aslında. tüm bu olana bitene bide onların çerçevesinden bakmak çok üzmüştü beni :KK43:

Gülünün Solduğu Akşam varmış yine Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anlatan o kitabı da okumayı çok istiyorum ama henüz fırsatım olmadı. onun da çok etkileyici olduğunu söylüyorlar

kardeşini, ailesini herşeyi anlatıyor aslında. tüm bu olana bitene bide onların çerçevesinden bakmak çok üzmüştü beni :KK43:
Gülünün solduğu akşam harikadır canım. İliklerinde hissediyorsun yaşadıklarını. Erdal Öz çok güzel aktarmış.

Gülünün solduğu akşam harikadır canım. İliklerinde hissediyorsun yaşadıklarını. Erdal Öz çok güzel aktarmış.

bi arkadaşım tavsiye etmişti zaten bana da yorumları okuyunca beğenebileceğimi tahmin etmiştim. defalarca da kitap alışverişi yaparken listeme aldım geri bıraktım. bir müsait zamanda ertelemeyeyim bari daha fazla :kahve:

beni de çok üzmüştü.
bir de gerçekten ne yaptıklarını neden asıldıklarını ilk defa bu kadar net gördüm.

iğrenç bir gün hiç okuyamıyorum :kusmuk:

bugün o iğrençlikten bende de var :kusmuk:
çalışan kızlardan biri doğum iznine çıkacak diye hiçbir iş vermiyorlar ona, diğer çalışan kızla ben yoğunluktan çatlayacağız :mad:
ancak işlerim bitti ve her an telefonum yeniden çalabilir :kızgın:

Dün amacım spora gidip biraz ütü yapıp kitap okumaktı
Eve gittim kanepede sızdım:)Sonra spora gittim sonra ütü
Kitap okuyamadım:(

günaydın beybiler :eğlence:

elimde Atlas Tarih, Popüler Psikiyatri gibi dergilerin bazı sayıları var. ilgilenen olursa hediye edebilirim :KK51:

Back