- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi soslusarma
günaydın kızlar nasılsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pal sokağı çocuklarını bitirdim.. resmen elimden birakmakta zorlandim o kadar guzeldi ki.. o nedenle cabuk bitti
Gec okuduğum kult kitaplardan biriydi bu da ama gec de olsa okudugum icin coook mutluyum.. kitap asigi ve minerva hediye etmislerdi bana kitap gununde
O cocuklarin o temiz yureklerine o masum hirslarina o merhametlerine bayildim
Insallah Budapesteye gitmek nasip olur
Alışveriş listesine ekledimGünaydın Oğullar ve Rencide Ruhlar bitti. Çok beğendim ama olayı tam nasıl çözdü onu anlayamadım????
Yeni Kitabım cehennem Çiçeği
Bence okumadıysan bir de Ruhi Mücerret'i ekle o da çok değişik güzel bir kitap:)Günaydınlar
Dan Brown- Cehennem sf 276 okumak güzel şey epeydir kendimi veremiyordum 2 gündür okuyorum mutluyum
Oğluma almıştım bu kitabı pek bakası yok bende okumadım merak ettim şimdi sıraya alayım Canavar Peşinde serisiyle meşgul aldığım gün bitiriyor kitaplar 120 sf falan 35 kitaplık serinin 26 tanesini okudu.
Alışveriş listesine ekledim
Gunaydınlar
abim deniz e başladım.
bu ara cok duygusalım zaten oturur aglarım.ayy ben çok seviyorum o kitabı yaa defalarca okumak istiyorum ama okurken çok ağlıyorum diye okuyamıyorum
kesinlikle çok güzel bir kitap.bu ara cok duygusalım zaten oturur aglarım.
cok eskiden dar agacında 3 fidaanı okumustum ama hatırlamıyorum.bu kitap Denizin kardeşinin anıları oldugu için en doğru bilgileri verir bence.
bu ara cok duygusalım zaten oturur aglarım.
cok eskiden dar agacında 3 fidaanı okumustum ama hatırlamıyorum.bu kitap Denizin kardeşinin anıları oldugu için en doğru bilgileri verir bence.
Gülünün solduğu akşam harikadır canım. İliklerinde hissediyorsun yaşadıklarını. Erdal Öz çok güzel aktarmış.Gülünün Solduğu Akşam varmış yine Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anlatan o kitabı da okumayı çok istiyorum ama henüz fırsatım olmadı. onun da çok etkileyici olduğunu söylüyorlar
kardeşini, ailesini herşeyi anlatıyor aslında. tüm bu olana bitene bide onların çerçevesinden bakmak çok üzmüştü beni
Gülünün solduğu akşam harikadır canım. İliklerinde hissediyorsun yaşadıklarını. Erdal Öz çok güzel aktarmış.
beni de çok üzmüştü.Gülünün Solduğu Akşam varmış yine Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anlatan o kitabı da okumayı çok istiyorum ama henüz fırsatım olmadı. onun da çok etkileyici olduğunu söylüyorlar
kardeşini, ailesini herşeyi anlatıyor aslında. tüm bu olana bitene bide onların çerçevesinden bakmak çok üzmüştü beni
beni de çok üzmüştü.
bir de gerçekten ne yaptıklarını neden asıldıklarını ilk defa bu kadar net gördüm.
iğrenç bir gün hiç okuyamıyorum