- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi soslusarma
-
tutturdun
yeni kitabım Sözde Kızlar @loliss kuzumun özene bezene seçtiği hediyesi
ben bir Alper Canıgüz kitabı okudum ama pek sevmemiştimadını bile hatırlamıyorum şu anda. kapağı yeşildi galiba. yine de emin değilim
Aynen ya hep yazsınlar hep okuyalım, bu arada Leyla ile Mecnun'un yeri de bir başka bende tek geçerimevet o da çok güzeldi
ama ilk okuduğum kitabı Dublorün Dilemması idi ondan onun yeri bi ayrı bende
kız bi başla Alper Canıgüz ile
daha önce de demiştim sanki sana bunu
Evet Korkma Ben Varım bana çok uzatılmış gelmişti Dublorün Dilemması ilk göz ağrım, Ruhi Mücerret de çok eğlenceliydi
ben normal hayatta da absürdlük çok seviyorum çok gülüyorum
zaten Leyla ile Mecnun da çok severdim dizi olarak
Daha çok kitap yazsınlar daha çok okuyalım inşallah
demiştin de cesaret edemedim
Emrah Serbes'le aynı tarz değil dimi? biraz daha içi dolu olsun lütfen
yalnız yine Leyla ile Mecnun'um geldi benim yaabir Friends bir de Leyla ile MEcnun 5 kere izledim yine izlerim
bence de aynı tarz değil Emrah Serbes biraz insanın burnunun direğini sızlatıyor.aynı tarz değil bence, Emrah Serbes daha bi dramatik gibi sanki gerçi en son Hikayem Paramparça okudum ondan böyle diyor olabilirim
ha ben Emrah Serbes de pek severim ama Bi Alper Canıgüz Murat Menteş daha üsttedir benim için
sen Oğullar ve Rencide Ruhlardan bi başla.. Alper Kamu'ya bayılacaksın bence
aynı tarz değil bence, Emrah Serbes daha bi dramatik gibi sanki gerçi en son Hikayem Paramparça okudum ondan böyle diyor olabilirim
ha ben Emrah Serbes de pek severim ama Bi Alper Canıgüz Murat Menteş daha üsttedir benim için
sen Oğullar ve Rencide Ruhlardan bi başla.. Alper Kamu'ya bayılacaksın bence
Erken Kaybedenler ya da Hikayem Paramparça yı da ekle Emrah Serbes tenlisteme ekliyim de kitap alışveriş yapacağım zaman aklımda bulunsun
Erken Kaybedenler ya da Hikayem Paramparça yı da ekle Emrah Serbes ten
neydi obi şans daha vereyim bari o zaman Emrah Serbes'e. ilk şansını hiç iyi kullanamadı ama
o diğer kitapları kadar iyi değil benceDeliduman
o diğer kitapları kadar iyi değil bence
Sizi gaza getireyim ben bu ay 10 kitap etkinligine katildim.henuz 2 kitap okudum.ama tamamlarim niye dusunuyorum cunku 4 u cok ince kitap .
Ruhi muceret benim de bekleyenlerim arasinda.deli dumani da cok merak ediyorum .tablette var ama okuyamam oradan
oooh ne güzel bol bol kitap keyfi yaparsın canım evinde. şu anda çoğumuz seni kınayacak durumda değiliz biz de okuyamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?