Ortak Okuma Etkinliği

hangi kitapları okuyalım?

• sefiller

OY: 9 39,1%
  • aşk ve gurur

OY: 5 21,7%
  • iki şehrin hikayesi

• nutuk

OY: 3 13,0%
  • büyük umutlar

• savaş ve barış

• varolmanın dayanılmaz hafifliği

• mandarinler

OY: 1 4,3%
  • oliver twist

• mülksüzler

OY: 6 26,1%
  • karanlığın sol eli

OY: 2 8,7%
  • fahrenheit 451

• iskambil kağıtlarının esrarı

• tutunamayanlar

OY: 8 34,8%
  • çalıkuşu

• saatleri ayarlama enstitüsü

OY: 8 34,8%
  • bereketli topraklar üzerinde

• aylak adam

• gazap üzümleri

OY: 7 30,4%
  • don kişot

• babaya mektup

OY: 1 4,3%
  • bir delinin anı defteri

• doktor çehovdan öyküler

OY: 0 0,0%
  • kalpazanlar

• selma ve gölgesi

• la-sonsuzluk hecesi

• imkansızın şarkısı

OY: 11 47,8%
  • gün olur asra bedel

• yabancı

• sodom ve gomore

• yüzyıllık yalnızlık

• budala

• bir idam mahkumunun son günü

• babalar ve oğullar

• vadideki zambak

• diriliş

• yaşlı adam ve deniz

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
teşekkürler kızlar.
_meLinDa_ soslusarma kuzenim benden kitap tavsiyesi istedi kitap fuarından alacağım diye.
bende baya tavsiye ettim. yaşı 16 söyledikleriniz varsa eklemek isterim.

ay ben daha başlayamadım ona yaa, güya Notre Dame'ın kamburuna başlayacağım diyordum ona da başlayamıyorum
beni bi kendime getir asmu yaa

malesef tatlım bende de tık yok

o zaman Çavdar tarlasında Çocuklar, Bülbülü Öldürmek iyi gider ona bence
Hayvan Çiftliği, Sineklerin Tanrısı, Pal Sokağı çocukları... bunlar hep onun yaşına uygun bence

valla ayıp ediyoruz ama, keşke haftabaşıyla beraber bi kendimizi toplayaydık

hadi benim sebeplerim var. sana ne oluyor
Kesinlikle Harry Potter serisi
bunu okumadığım için yazmadım :) sağol soslu yazacağım.

Hayvan Çiftliği, Sineklerin Tanrısı, Pal Sokağı çocukları... bunlar hep onun yaşına uygun bence
pal sokakları dışındaki yazdım teşekkürler

canım bence Pal Sokağı dışındakiler biraz ağır kaçar. kitabın vermek istediğini tam alamayabilir

benim de keyfim yok ve yorgunum aslında bi motive etsem kendimi her şekilde okurum da yok, hiç okuyamıyorum
olur öyle şeyler. birşey olmaz bir kaç gün okumayı ver. elindeki kitabı değiştirebilirsin. tesbih sürüklendiği için hevesinin biraz daha kaçmasına sebep oluyor

canım bence Pal Sokağı dışındakiler biraz ağır kaçar. kitabın vermek istediğini tam alamayabilir
Bülbülü Öldürmek liselerde okutuluyordu diye biliyorum eşimin yeğenine ödev vermişti öğretmeni
16 yaş da lisedir diye düşündüm
gerçi o şimdi daha sürükleyici kitap ister cidden harry potter gibi
ama mesela diğer konuda da 16 yaşlarında bir arkadaşımız var ya o seviyo böyle kitaplar belki asmununki de sever

olur öyle şeyler. birşey olmaz bir kaç gün okumayı ver. elindeki kitabı değiştirebilirsin. tesbih sürüklendiği için hevesinin biraz daha kaçmasına sebep oluyor
Bülbülü Öldürmek'ten çok büyük zevk almıştım. bundan da alacağım eminim ama günde 15-20 dakika okumakla olmuyor bu iş. bi ara verirsem de ramazana kadar elime kitap alamam Asmum onu da istemiyorum.
şuan tam olarak Cem Yılmaz'ın dediği konumdayım. yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı alayım istiyorum

Merhabalar arkadaşlar Önceki sayfadan ayrıldınız ne yazık ki bir çoğunuz Benim de buraya da yazmamda bir sakınca olur mu acaba

tespih, bülbülü öldürmek e göre daha durağandı bence istiyosan bu dönemde daha eğlenceli şeyler oku canım benim

ne okusam ki özgem sence?
vakit sıkıntım var benim, akşamları bi bakıyorum gece olmuş uykum gelmiş. gündüz iş zaten yoğun. yarından sonra bikaç gün daha sakin olacak buralar fuar var diye, belki çok yorulmazsam akşamları biraz kendime vakit ayırabilirim

Hayvan Çiftliğindeki ironiyi alamayabilir mesela o yüzden dedim. İpek Ongun serisi falan okumasın da aslında ne okursa okusun bence. çocukları, ergenleri hayalperestliğe itmekten başka bir şey değil o kitaplar.
kitaptan başlarını kaldırınca dışardaki hayatında öyle olacağını sanıyorlar sonra

Neler var elindee

artık burada yazacağım her şeyi
Pal Sokağı Çocukları okuyorum ben, pek güzel başladı daha 54. sayfadayım
Bu kitabı çok merak ediyorum. Hemen ekledim listeme
Bugün ayaklarım koptu resmen. Hep ayakta çalıştım.
Işık bahçelerine başladım ancak pek ilerleyemedim

Hepinize sesleniyorum
Siz niye gidiyosunuz kızım gereksizler gitsin

İnsan olana bir kez söylenir hemşirem madem öyle işte böyle. Onlar seviyeli seviyeli kitap sohbetlerini sürdürsünler bakalım ne kadar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…