- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi soslusarma
-
ay ben daha başlayamadım ona yaa, güya Notre Dame'ın kamburuna başlayacağım diyordum ona da başlayamıyorum
beni bi kendime getir asmu yaa
malesef tatlım bende de tık yok
Kesinlikle Harry Potter serisiteşekkürler kızlar.
_meLinDa_ soslusarma kuzenim benden kitap tavsiyesi istedi kitap fuarından alacağım diye.
bende baya tavsiye ettim. yaşı 16söyledikleriniz varsa eklemek isterim.
o zaman Çavdar tarlasında Çocuklar, Bülbülü Öldürmek iyi gider ona benceteşekkürler kızlar.
_meLinDa_ soslusarma kuzenim benden kitap tavsiyesi istedi kitap fuarından alacağım diye.
bende baya tavsiye ettim. yaşı 16söyledikleriniz varsa eklemek isterim.
valla ayıp ediyoruz ama, keşke haftabaşıyla beraber bi kendimizi toplayaydık
bunu okumadığım için yazmadım :) sağol soslu yazacağım.Kesinlikle Harry Potter serisi
pal sokakları dışındaki yazdımo zaman Çavdar tarlasında Çocuklar, Bülbülü Öldürmek iyi gider ona bence
Hayvan Çiftliği, Sineklerin Tanrısı, Pal Sokağı çocukları... bunlar hep onun yaşına uygun bence
hadi benim sebeplerim var. sana ne oluyor
o zaman Çavdar tarlasında Çocuklar, Bülbülü Öldürmek iyi gider ona bence
Hayvan Çiftliği, Sineklerin Tanrısı, Pal Sokağı çocukları... bunlar hep onun yaşına uygun bence
olur öyle şeyler. birşey olmaz bir kaç gün okumayı ver. elindeki kitabı değiştirebilirsin. tesbih sürüklendiği için hevesinin biraz daha kaçmasına sebep oluyorbenim de keyfim yok ve yorgunumaslında bi motive etsem kendimi her şekilde okurum da yok, hiç okuyamıyorum
Bülbülü Öldürmek liselerde okutuluyordu diye biliyorum eşimin yeğenine ödev vermişti öğretmenicanım bence Pal Sokağı dışındakiler biraz ağır kaçar. kitabın vermek istediğini tam alamayabilir
tespih, bülbülü öldürmek e göre daha durağandı bence istiyosan bu dönemde daha eğlenceli şeyler oku canım benimbenim de keyfim yok ve yorgunumaslında bi motive etsem kendimi her şekilde okurum da yok, hiç okuyamıyorum
Bülbülü Öldürmek'ten çok büyük zevk almıştım. bundan da alacağım eminim ama günde 15-20 dakika okumakla olmuyor bu iş. bi ara verirsem de ramazana kadar elime kitap alamam Asmum onu da istemiyorum.olur öyle şeyler. birşey olmaz bir kaç gün okumayı ver. elindeki kitabı değiştirebilirsin. tesbih sürüklendiği için hevesinin biraz daha kaçmasına sebep oluyor
tespih, bülbülü öldürmek e göre daha durağandı bence istiyosan bu dönemde daha eğlenceli şeyler oku canım benim
Hayvan Çiftliğindeki ironiyi alamayabilir mesela o yüzden dedim. İpek Ongun serisi falan okumasın da aslında ne okursa okusun bence. çocukları, ergenleri hayalperestliğe itmekten başka bir şey değil o kitaplar.Bülbülü Öldürmek liselerde okutuluyordu diye biliyorum eşimin yeğenine ödev vermişti öğretmeni
16 yaş da lisedir diye düşündüm
gerçi o şimdi daha sürükleyici kitap ister cidden harry potter gibi
ama mesela diğer konuda da 16 yaşlarında bir arkadaşımız var ya o seviyo böyle kitaplar belki asmununki de sever
burda seni anmıştım benMerhabalar arkadaşlarÖnceki sayfadan ayrıldınız ne yazık ki bir çoğunuz Benim de buraya da yazmamda bir sakınca olur mu acaba
Neler var elindeene okusam ki özgem sence?
vakit sıkıntım var benim, akşamları bi bakıyorum gece olmuş uykum gelmiş. gündüz iş zaten yoğun. yarından sonra bikaç gün daha sakin olacak buralar fuar var diye, belki çok yorulmazsam akşamları biraz kendime vakit ayırabilirim
Bu kitabı çok merak ediyorum. Hemen ekledim listemeartık burada yazacağım her şeyi
Pal Sokağı Çocukları okuyorum ben, pek güzel başladı daha 54. sayfadayım
Hepinize sesleniyorum
Siz niye gidiyosunuz kızım gereksizler gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?