- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım hangi semt?Ev tuttuk sonunda
Teşekkür ederim canım Kartal dayız. Sen karşıdasın sanırım.hayırlı olsun canım hangi semt?
Hayırlı olsun Tatlım. Bundan sonrası daha kolay ilerler belirsizlik olmayınca.Ev tuttuk sonunda
Evet canım aynen öyle. Ev konusunu çok sıkıntı yapmıştık çok şükür istediğimiz gibi bulduk. Ev sahibi de istediğiniz kadar oturun demişHayırlı olsun Tatlım. Bundan sonrası daha kolay ilerler belirsizlik olmayınca.
Evin kendisi kadar önemli ev sahibi de. Ay yer değişimlerini çok severim ben. yorucu ama güzeldir. Üni dışında kalıcı yer değişimi yapmadım ama olsun Tez zamanda keyifle yaparım bende inşEvet canım aynen öyle. Ev konusunu çok sıkıntı yapmıştık çok şükür istediğimiz gibi bulduk. Ev sahibi de istediğiniz kadar oturun demiş
hayırlı olsun inşallah.Ev tuttuk sonunda
Evin kendisi kadar önemli ev sahibi de. Ay yer değişimlerini çok severim ben. yorucu ama güzeldir. Üni dışında kalıcı yer değişimi yapmadım ama olsun Tez zamanda keyifle yaparım bende inş
Teşekkür ederimhayırlı olsun inşallah.
Aynen. Amacımız aynı nasılsa burdan yaparız paylaşımlarımızıartık burada yazacağım herşeyi
Pal Sokağı Çocukları okuyorum ben, pek güzel başladı daha 54. sayfadayım
Sineklerin Tanrısından hemen sonra okumaya başladım ya böyle aklım onlara gidiyor birazAynen. Amacımız aynı nasılsa burdan yaparız paylaşımlarımızı
beğendin mi sineklerin tanrısını bende de var. puslu kıtalardan sonra başlamayı düşünüyorumSineklerin Tanrısından hemen sonra okumaya başladım ya böyle aklım onlara gidiyor biraz
beğendin mi sineklerin tanrısını bende de var. puslu kıtalardan sonra başlamayı düşünüyorum
çok beğendim canım, sonlarında içim ezildi, üzüldümbeğendin mi sineklerin tanrısını bende de var. puslu kıtalardan sonra başlamayı düşünüyorum