- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi soslusarma
Ay yanlışlıkla büyük yazmışım afedersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su an oturduğum yeri görsen aglarsın.-beylikduzu.Bir uçtan diğerine olduk desene.
İnşallah canım sizin adınıza hayırlısı olur. Lojman için epey bekleyeceğiz sanırım belli bir hizmet süresini doldurması gerekiyormuş. Bir de sıra bekleme olayı var tabii. Sanırım beş yıldan önce çıkmaz. Kuzenim havaalanında memur on yıl oldu nerdeyse ancak bu sene çıktı lojman
beylikdüzü bildiğin Edirne yahu. arkadaşım oturuyordu orda önceden. anamız ağlamıştı yollardasu an oturduğum yeri görsen aglarsın.-beylikduzu.
o yuzden sarıyer daha iyi 3. koprude acılacak .ulasım kolay metro oldugu için .merkezi yerlere 30 dk.
yarım saat gidiyoruz. istanbul tabelası çıkıyor. 13 milyon.beylikdüzü bildiğin Edirne yahu. arkadaşım oturuyordu orda önceden. anamız ağlamıştı yollarda
bende fazla meraklıyım sanırımYok biz havaalanında değiliz lojman konusunda benzerlik kurdum. Kalabalıklık açısından @_Simurg_ çok da alakalı olmadı örneğim sanki her kurum aynı gibi
benim yazdığımdan da ama öyle bir sonuç çıkıyor infaz koruma memuru canım eşim. ben aslında gardiyan demeyi seviyorum ağzımı doldura doldura ama izin vermiyor, eğitimde hocaları öyle öğretiyormuşbende fazla meraklıyım sanırım
Alemsin..benim yazdığımdan da ama öyle bir sonuç çıkıyor infaz koruma memuru canım eşim. ben aslında gardiyan demeyi seviyorum ağzımı doldura doldura ama izin vermiyor, eğitimde hocaları öyle öğretiyormuş
İnşallah canım yaAlemsin..
İnş çıkar hemencik sizi şaşırtacak bi gelişme olur.
Bitirdin mi?Geç de olsa kitapla ilgili yorumumu yapayım istedim
Okurken en çok etkilendiğim ve empati yaptığım iki yer var.Biri naokonun ablasını gördüğü biri ne midorinin banası ile yan yataktaki hastanın anlatıldığı yerler.İki yerde de hissettiğim çaresizlik ve acı çok yoğundu
Sen asıl sarsılmayı 1Q84 de görBitirdin mi?
Evet insan etkilenmekle kalmıyor sarsılıyor.
çavmalarımdan sonra okuyacağım kitaplar var 1q84 e baya var. Ama taşınma durumum olabilir aslında okusam bu ara iyi olur. Of yine karman çormanım :/Sen asıl sarsılmayı 1Q84 de gör
Onu bıraksan da daha uygun olduğun bir zamanda mı okusan acaba
Son 30 sayfam kaldı. Bitireyim istiyorum artık.Onu bıraksan da daha uygun olduğun bir zamanda mı okusan acaba
Bitmiş zaten evet. Ortalardaysan falan dedim ben deSon 30 sayfam kaldı. Bitireyim istiyorum artık.
İmkansız için ara verdim ya sanırım onun için böyle oldu.
Bitirdin mi?
Evet insan etkilenmekle kalmıyor sarsılıyor.