Ortak Okuma Etkinliği

hangi kitapları okuyalım?

• sefiller

OY: 9 39,1%
  • aşk ve gurur

OY: 5 21,7%
  • iki şehrin hikayesi

• nutuk

OY: 3 13,0%
  • büyük umutlar

• savaş ve barış

• varolmanın dayanılmaz hafifliği

• mandarinler

OY: 1 4,3%
  • oliver twist

• mülksüzler

OY: 6 26,1%
  • karanlığın sol eli

OY: 2 8,7%
  • fahrenheit 451

• iskambil kağıtlarının esrarı

• tutunamayanlar

OY: 8 34,8%
  • çalıkuşu

• saatleri ayarlama enstitüsü

OY: 8 34,8%
  • bereketli topraklar üzerinde

• aylak adam

• gazap üzümleri

OY: 7 30,4%
  • don kişot

• babaya mektup

OY: 1 4,3%
  • bir delinin anı defteri

• doktor çehovdan öyküler

OY: 0 0,0%
  • kalpazanlar

• selma ve gölgesi

• la-sonsuzluk hecesi

• imkansızın şarkısı

OY: 11 47,8%
  • gün olur asra bedel

• yabancı

• sodom ve gomore

• yüzyıllık yalnızlık

• budala

• bir idam mahkumunun son günü

• babalar ve oğullar

• vadideki zambak

• diriliş

• yaşlı adam ve deniz

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım bir kısmını bağış yaparsan bizim atalante niğde de şehit olmuş askerimiz adına kütüphane kuruluyor.ona kitap topluyor.ben 20 kadar gönderdim.sen bilirsin ama bir kısmıyla vedalaş istersen.
yok valla ne bağış yaparım ne satarım 1000e yaklaştı nerdeyse. çocuklarıma mirasım olacak inşallah
yer sıkıntım yok zaten burda annemlerin evinde durur. getirip getirmeme konusunda kararsızım.

çoğunluk Sefiller'in temmuz-ağustosta okunmasından yana olduğu için ilk mesajı güncelliyorum arkadaşlar.bilginize
Benim için farketmiyordu ama iyi olmuş böyle de
bir idam mahkumunun son günü hangi yayın evinden okuyacaksınız kızlar. elinde olan varmı
Bende var can yayınlarınin
Can var bende de.
bende de can var almıştım kapağı hoşuma gitmişti ama okuma fırsatım olmamıştı burda okuyacağım iyi oldu

okumadıkların varsa onları götür bence canım, ya da çok beğendiklerini. ama hepsini götürmek her taşınma esnasında zor olacak senin için ve kitaplar da yıpranacaklar. daha büyük sıkıntı olmasın sonra sana

günaydın

en başta öyle düşünüyordum canım. ama aksi bir durum olmadıkça biz memlekete ancak emekli olunca döneceğiz. 20-30 yıl kutuda ve başka bir şehirde kalacak kitaplarım

en başta öyle düşünüyordum canım. ama aksi bir durum olmadıkça biz memlekete ancak emekli olunca döneceğiz. 20-30 yıl kutuda ve başka bir şehirde kalacak kitaplarım

20-30 yıl kutuda kalsa da bu sefer çocuğuna bi katkısı olmayacak ki, sen onu kitapların bulunduğu bir ortamda büyütmek ve ona bu zevki aşılamak istiyorsun sonuçta
peki memlekete daha yakın bir yere gelme ihtimaliniz yok mu? istanbula onları götürmek de zor teeee karadeniz kıyılarından bilemedim ki ben olsam ne yapardım

canım zaten eşyalar giderken gidecek kargo ya da başka bir şey kullanmayacağız. bir de bizim bu taraflara gelmeye pek niyetimiz yok.

canım zaten eşyalar giderken gidecek kargo ya da başka bir şey kullanmayacağız. bir de bizim bu taraflara gelmeye pek niyetimiz yok.

o zaman götür canım, sonradan götürmesi daha zor olacak. güzel bir kitaplık yaptırana kadar bi süre kolilerde kalır gerekirse ama kitaplığı yaptırdığin gibi de hepsi yerlerini bulur

çok zor bi durum cidden
yer sıkıntısı olmasa götür hepsini annenlerde kalacağına senin evde kutuda kalsın dicem ama
1000 kitap

o zaman götür canım, sonradan götürmesi daha zor olacak. güzel bir kitaplık yaptırana kadar bi süre kolilerde kalır gerekirse ama kitaplığı yaptırdığin gibi de hepsi yerlerini bulur

sonradan götüremem zaten

çok zor bi durum cidden
yer sıkıntısı olmasa götür hepsini annenlerde kalacağına senin evde kutuda kalsın dicem ama
1000 kitap

1000 değil , 1000 e yaklaştı
ya ben depremden korkuyorum canımı kurtarırsam onları kurtaramam diye

sonradan götüremem zaten
1000 değil , 1000 e yaklaştı
ya ben depremden korkuyorum canımı kurtarırsam onları kurtaramam diye

deprem konusunda yapacakbişey yok canım, Allah korusun annenlerin evde bırakırsın evi su basar, yangın olur bin türlü felaket var. onu düşünmeden ver kararını bence.

deprem konusunda yapacakbişey yok canım, Allah korusun annenlerin evde bırakırsın evi su basar, yangın olur bin türlü felaket var. onu düşünmeden ver kararını bence.
bunda da haklısın. ne bileyim çok tırsıyorum biz buralarda görmedik ya hiç. bir de 99 depremini yaşayan bir arkadaşım sürekli depremle ilgili tavsiyelerde bulunuyor sağ olsun, her an gelecek gibi yaşıyorum

bunda da haklısın. ne bileyim çok tırsıyorum biz buralarda görmedik ya hiç. bir de 99 depremini yaşayan bir arkadaşım sürekli depremle ilgili tavsiyelerde bulunuyor sağ olsun, her an gelecek gibi yaşıyorum

99 depremini yaşayan biri olarak söylüyorum canım, emin ol o durumda insan canını düşünüyor sadece, çok sonraları benim eşyalarımda vardı onlara noldu acaba diyorsun, Allah bir daha kimseye yaşatmasın
kitaplığını sağlam bir şekilde duvara tutturursan evin yerle bir olmadığı sürece kitaplarını her şekilde çıkartırsın içinden. en kötü ihtimalle cana geleceğine mala gelsin dersin yavaş yavaş o kitapları yerine koyarsın. ailenin yanında bırakırsan hepten kitapları bir daha göremeyeceksin riske alınabilir bir durum diye düşünüyorum

amin canım Rabb'im yaşatmasın bir daha öyle felaket. götüreceğim galiba da bakalım

99 depremi gölcükte yaşadım.malum en çok etkili olan yer.
ozaman canından sevdiklerinden başka hiçbirşey önemli olmuyor.
duvara montelese tedbir olur. ama ev yıkılırsa hiç birşey geriye kalmaz..
dayımım çok kitap okurdur. bütün kitapları gitti malesef

kitapları peşinde sürükleme bence ilerde ev alınca güzel bir dolap yaptırırsın. şuan kiraya gideceksiniz sanırım

evet şu an kira uzunca da bir süre kirada olacağız sanırım. benim demek istediğim şu, canını kurtarınca malının derdine düşüyorsun. eşyanı falan zaten mecbur yapıyorsun ama giden kitabı yapacağımı sanmıyorum yeniden

yapacak bir şey yok. sağlık olsun deyip yoluna bakacaksın annende de başına birşey gelecebilir, yolda nakliye halindeykende gelebilir.. ihtimaller ihtimaller..
ben olsam o kadar tanışmazdım kendimle. kiracısın çünkü.. istanbul da sonra başka bir eve de çıkabilirsin.. benimde çok kitabım var 500 e yakın yani. taşınma zamanında çok zor. o yüzden kitap almayı bıraktım zaten. düzenim olanana kadar

senin dediğin gibi de düşünüyor bir tarafım.
emekliliği bekleyelim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…