- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi soslusarma
sıkıldıkça da atkı bere örersinşömine başında falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıldıkça da atkı bere örersinşömine başında falan
olamaz mı olabilirsıkıldıkça da atkı bere örersin
Biz şimdi yeni binalara bakıyoruz hep onların çoğu da deprem yönetmeliğine uygun sanırımCanim soslusarma deprem degil yapilar olduruyor.99 dan sonra istanbulda cok buyuk degisimler oldu.butun yapilar tekrar yapiliyor.cok eaki bina kalmadi.deprem hic aklima gelmiyor.ben trafikten daha cok korkuyorum.heryer trafik canavari dolu.
Ben de ben deBir İdam Mahkumunun Son Günü'de işyeri kitabım olacak, sabırsızlıkla günün gelmesini bekliyorum
Ben de ben de
Bu seferlik böyle oldu kuzum ne yapalım. Bekleyelim gelir inşallahbu arada kuzum senin kitapların biri temin edildi. diğerleri için şimdi de kitapyurdunun keyfini bekliyorum. ay bitmeden gönderirler herhalde
Bu seferlik böyle oldu kuzum ne yapalım. Bekleyelim gelir inşallah
Tek tesellim o. Değeceğini düşünüyorumseni de baya meraklandırdık ama umarım beklediğine değer
Ay bende baktım da öyle bi çırpıda okunacak kitap değilmiş. Kişisel gelişim severim ama bu kitap pek açmadı beni sanki.bu Masal Terapi resmen ilerlemiyor. bildiğimiz masalları da sıkıştırmış araya. her masalın sonunda bir öğüt falan... masal kitabı diye aldım kişisel gelişim çıktı. uyyyy darlandum
aynen öyleymiş ama inat ettim bitirdim. belki seversin okudukça.Ay bende baktım da öyle bi çırpıda okunacak kitap değilmiş. Kişisel gelişim severim ama bu kitap pek açmadı beni sanki.