- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi soslusarma
kızlar şimdi ortak ne okuyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olur sevinirim haziranda Ramazan , temmuzda da tatil olacak biraz hafif bişeyler okuyalım yada sırada ne varsa
kızlar şimdi ortak ne okuyorsunuz ?
İyi olur sevinirim haziranda Ramazan , temmuzda da tatil olacak biraz hafif bişeyler okuyalım yada sırada ne varsa
kuzum teşekkürler bi bakayım ilgimi çerkerse temin ederm.bir idam mahkumunun son günü var sırada
tamam canım zaten ayın 20 sinde başlayacağız.kuzum teşekkürler bi bakayım ilgimi çerkerse temin ederm.
taşınıyosun dimi :) güzel gezdin bu arada:))tamam canım zaten ayın 20 sinde başlayacağız.
bu ayın yorumlama kısmında büyük ihtimalle olmayacağım
evet canım inşallah sorma ya çok iyi geldi. çok bunalmıştımtaşınıyosun dimi :) güzel gezdin bu arada:))
bana her ay uygun kuzumağustos- eylül yapalım isterseniz @loliss _meLinDa_ @__giz__ xyzt-5544 @Skosnob @_Simurg_ M maviduvar1 _Cassandra_
okuma süremiz 15 gün mü olsun diyorsun yaniacaba başlangıcı ayın 15' ine çeksek nasıl olur
ağustos- eylül yapalım isterseniz @loliss _meLinDa_ @__giz__ xyzt-5544 @Skosnob @_Simurg_ M maviduvar1 _Cassandra_
bu ay 3 kitap okumayı planlıyorum. birine yarın başlayacağım Tespih ağacının gölgesinde,
o bitince Mücella'ya başlayacağım (3 arkadaşım ortak ve aynı zamanda okuyacağız)
o bitince de veya araya alarak bilemiyorum Bir İdam Mahkumu'nun son gününü okuyacağım.
umarım üçünü de sorunsuz bitirebilirim, ay sonu bide nişanım var, herşey birbirine karışacak gibi geliyor bazen
puslu kıtalar atlası
bu ay da yorumlarken ben olmayacağım meselayani okuma süresi bana çok farketmiyor ama genelde ay sonları bir yerlere gidiyorum okumak zorlaşıyor geçen hafta eğitimdeydim bu ay son hafta gene eğitimde olucam şehir dışında o zaman okumak zorlaşıyor ay çok bencilim galiba
herkes için daha iyi oldu sanırım.ben de haziranda yurtdışında olacağım bi süre. mümkün değil kitap alamam elime. ancak uçakta...
sefiller için ben de acayip heyecanlanıyorum.
ağustos eylül daha uygun gibi bence de
değil ilk mesajı güncelledim.o zaman Haziran'da Yüzyıllık Yalnızlık, Temmuz'da da Saatleri Ayarlama Enstitüsü değil mi