- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
değililk mesajı güncelledim.
ben kitapyurdundan işbankası yayınlarından aldım.bir idam mahkumunun son günü hangi yayın evinden okuyacaksınız kızlar. elinde olan varmı
iş bankasının çevirileri güzelben kitapyurdundan işbankası yayınlarından aldım.
bir idam mahkumunun son günü hangi yayın evinden okuyacaksınız kızlar. elinde olan varmı
Ben de can ya da iş bankası alacağım karar vermedim dahaiş bankasının çevirileri güzel
Can var bende de.bir idam mahkumunun son günü hangi yayın evinden okuyacaksınız kızlar. elinde olan varmı
Ben iş kültüründen aldımbir idam mahkumunun son günü hangi yayın evinden okuyacaksınız kızlar. elinde olan varmı
Geçmiş olsun canım hayırdır üşüttü mü kuzucukkızlar merhaba
sabah 8 den beri betüşle hastanedeydik. neyse uzatmayayım yeni girdim eve ve yorumlarınızı okudum.
ben kitabı sevemedim. kitapçı kızın söylediklerinin hiçbiri inandırıcı gelmedi. hastanedeki adam babası mıydı ondan bile emin olamadım.çünkü cenazeye vatanabe yi çagırmadı bile.bir tane düzgün karakter yoktu.vatanabe kitapçı kızla beraber olmadı.oysaki . kız neler yaptı zavallının anlatmadıgı fantazi kalmadı cocugu cezbetmek için ama..vatanabe gitti olgun hatunla .beraber oldu.
hikayede 4 kahraman intihar etti . amma intihar meraklısı bi milletmiş.bir not bile yazmaya tenezzül etmediler.
bana çok tutarsız geldi olaylar.sonu olmamasını bir yana yaşananlara bile bi anlam veremedim.
benim elimde Sahilde Kafka var onuda okuyunca diğer topikte yorumlarım.
bununla geçmiş olsun canım.sagol canımloliss
boyuna göre kilosu azdı. doktorda idrar testi istedi.kız çocuklarında da idrar çok zor oluyor saatlerce onunla uğraştım bi tane aldık ikinciyi istedi.usg vs idrar yolları enfeksiyonu çıktı...10 gün ilaç kullanacak çok şükür taş falan çıkmadı.
bununla geçmiş olsun canım.
kızlar bana fikir verin.
bir taşınma olayım bir de kitaplarımı ne yapacağım konusu var biliyorsunuz ki. kitaplarımı götürmeye karar verdim ama sonra deprem gerçeği geldi aklıma. yani Allah korusun yarın bir gün, bir deprem olursa, canımı kurtarırsam eşyayı falan nasılsa yeniden yapacağım. ama kitapları yapamam.
bir de belli olmaz tabii ama uzunca bir süre kiracı olacağız. ne yapayım ben ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?