- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi soslusarma
-
Ramazanda Sefiller varşu nişan telaşını atlatıp akşamları evde sakin bir şekilde geçirmeye başlayayım 1Q84'e başlayacağım. sanırım ramazan ayını bulur. umuyorum ki ramazan ayı boyunca da bitirebilirim kitabı. daha geçe kalmasını istemiyorum sonra da düğün telaşı başlayacak
ona katılıp katılamayacağımı bilemiyorum halaRamazanda Sefiller var
sonra keşke sizle okusaydım deme deona katılıp katılamayacağımı bilemiyorum hala
neden bilmiyorum Sefiller'e karşı çok ön yargılıyım, bitiremeyeceğim, sevmeyeceğim gibi geliyor. bide 5 kitap gözümde de çok büyüyor. o iki ay müsadenizi isteyebilirim belki
ben de çok heyecanlıyım. bir an önce haziran gelsinben heyecanla bekliyorum sefilleri yaaa
çok isteyip bi türlü okuyamamıştım
daha 1 ayım var düşünmek için aceleye getirmeyim kendimi, ama pek umut vaat etmiyorum sanırımsonra keşke sizle okusaydım deme debazı kitaplara insan ya cesaret edemiyor ya fırsat bulamıyor. Sefiller bu açıdan iyi oldu bence.
iyi düşündaha 1 ayım var düşünmek için aceleye getirmeyim kendimi, ama pek umut vaat etmiyorum sanırım
ağustos- eylül yapalım istersenizramazana gelmesi kötü olduhatim falanda çıkarmayı düşünüyorum. neyse bakıcaz çaresine
Daha iyi olabilir. Ramazan hem hatim birde iftar geç kitap okuma oranım düşük olur kendi adıma.ağustos- eylül yapalım istersenizloliss _meLinDa_ __giz__ xyzt-5544 Skosnob B BaslarsanBitirirsin @Papatya _Cassandra_
bence Reiko garip bir tipti zaten. sanki Naoko'yu intihara daha çok iteledi gibi geldi banaŞimdi hatırladım Reikonunküçük kızın oynuna geldim diye anlattığı durumdan çok rahatsız oldum. Arkadaşım oyuna gelirsinde hiç bişi yapmazsın engellersin iftira atar anlarım. Sen engel olamadım de ardından oynuna geldim de. Vermişsin kıza ışığı demek ki cesaret etmiş alla alla. Ay hatırlayınca yine tiksindim.
Dimi sanki iyileşmesinin engeliydi altan altan.bence Reiko garip bir tipti zaten. sanki Naoko'yu intihara daha çok iteledi gibi geldi bana
ben bir ara Naoko' nun toparlanacağını bile düşündüm. belki de tek amacı Vatanabe'yi elde etmekti o yüzden iteledi kızcağızıDimi sanki iyileşmesinin engeliydi altan altan.
Ay canım ya banada çok uyar çok sevinirim ağustos eylül olursaağustos- eylül yapalım istersenizloliss _meLinDa_ __giz__ xyzt-5544 Skosnob B BaslarsanBitirirsin @Papatya _Cassandra_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?