- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi soslusarma
-
Hani şu bütün önemli şeyler havada kalıyor sözü var ya doğruymuş en önemli yeri kısa kesti bence birde acaba niye herkes intihar ediyor acaba hastalıkları neydi ?sanki Midori ile deneyeceği gibisinden bir şeyler yazdı yine de gibi hatırlıyorum ben. tam anlayamadım o kısmı ben de
Murakami kitaplarının geneli öyle. bir sonu yokHani şu bütün önemli şeyler havada kalıyor sözü var ya doğruymuş en önemli yeri kısa kesti bence birde acaba niye herkes intihar ediyor acaba hastalıkları neydi ?
İşte burda şu soru geliyor kizuki niye intihar etti bide naoku nun ablası?Murakami kitaplarının geneli öyle. bir sonu yok
bence Naoko'nun asıl intihar nedeni İzumi nin ölümü.ondan sonra toparlanamadı bence
Kizuki miydi oİşte burda şu soru geliyor kizuki niye intihar etti bide
ablası
Midori'nin annesinin ölüm nedeni geçmedi sanki ben hatırlamıyorum. ama babaları karısı öleceğine iki kızı ölsün istemiştiKitapta geçti mi hatırlayamadım Midorinin annesi neden ölmüştü takıla takıla o kaldı aklımda
Ya beyin kanseri ya benyin tümörüKitapta geçti mi hatırlayamadım Midorinin annesi neden ölmüştü takıla takıla o kaldı aklımda
Evet bende onu merak ettim acaba o zamanın japonyasında da bu tarz konuşmalar normal miydi? Yoksa Haruki şimdiki zamanın rahatlığıyla mı böyle yazdıMidorinin annesi beyinle ilgili bi hastalıktan öldü
Ben sürekli seksle ilgili konuşmalara takıldım. Ne kadar Rahat konuşuyorlar.
Vatanabede gün gelip intihar etmiştir sanmıyorum Midoriyle mutlu olabileceğini.
Cinselliği konuşma şekilleri daha farklı olsa belki bu kadar rahatsız etmezdi. Kitabı basitleştiren unsur olsada sevdim.
Sonu belirsiz kitaplar daha çok hoşuma gidiyor sanırım. Gerisi bizim hayal gücümüzde..
Bence unut cevabı yokBende sevdim kitabı ama elimde değil merak ediyorum bütün sorularım cevaplarını ;-)
Olsun canım biz birlikte buluruz cevaplarını yada hayal ederiz bu arada bence de naoka her türlü intihar edecekti olayın vatanabeyle alakası yok belki daha erken olmasını tetiklemiştir. Ama bence eni sonu zaten intihar edecektiBence unut cevabı yok
ben onu gününde alacaktım sana stokta yoktu
imkasızcılar neredesiniz? haydi toplaşalım süremiz doldu
ilk taşı ben atıyorum. benim aklıma takılan bir şey var. Naoko sizce Vatanabe artık Midori ile olacağını söylediği için mi intihar etti yoksa içinde bulunduğu durumdan çıkamadığı için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?