- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
Ne kadar güzel bir başlık olmuş bu ya ben niye yeni gördüm çok büyük şey kaçırmışim nasıl bir şey yapıyorsunuz merak ettim katilabiliyormuyuz listedeki kitaplarin cogunu okumadım katılmak isterim uygunsa
Dediğin gibi olabilir ama olmayabilir de. Çünkü kitaplarının hemen hepsinde var böyle bölümler. Ben pek hoşlanmıyorumBen bugun bitiririm ama kitabin bu kadar cinsellik icermesine ne gerek vardi ,anlamadim.bence satis kaygisindan kaynaklaniyorum.tabiiki kiatbi bitirmeden yorum yapmak erken.
gözün aydınBenim bitti. Cinsellikle ilgili dediğiniz kısımlara katılıyorum canlar. Çok fazla yer vermiş, bunların yerine bazı önemli olayların duygu yoğunluğuna yer verseymiş daha iyi olabilirmiş bence.
gözün aydınkaç kişi kaldı acaba bitirmeden?
ben de hatırlamıyorumTeşekkür ederim canım.toplam kaç kişiydik acaba, hatırlamıyorum. Haftasonu da genelde pek uğranmıyor foruma, akşama belli olur kalanlar.
ben de hatırlamıyorum
sizin sayenizde kuzum. paylaşacak insanlar oldukça insan daha çok şey yapmak istiyorBekleyip görelim.
Önümüzdeki etkinlik için sabırsızlanıyorum, daha kitabı da almadım. Iyi oldu bu fikir, aklına yüreğine sağlık canım.
sizin sayenizde kuzum. paylaşacak insanlar oldukça insan daha çok şey yapmak istiyor
ben gelecek ay tüm etkinlik kitaplarını toptan alacağım zaten okuduğum çoğunlukta 110 TL civarı tutuyor. taksit yapacağım
Uygun bana ama bu ayı kaçıririm mayıs ayından başlayabiliyorsam süper olurkonunun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsinsana uygunsa katılabilirsin tabii ki
Ben çok Sefiller için heyecanlanıyorum. Ortaokulda kısaltılmışını okumuştum ana hikayeyi ve karakterleri hatırlıyorum ama asıl metinden okumak daha zevkli olacak sanırım.Hep paylaşılacak güzelliklerin olması dileğiyle inşallah.
Mantıklı
Ben de bari çifter çifter falan alayım. Birden çok ağır gelebilir. Ona cesaretim yok. Azar azar dozlarla alacağım, sen altın vuruşu yap.
Uygun bana ama bu ayı kaçıririm mayıs ayından başlayabiliyorsam süper olur
Ben bitirmedim 9. Bölümdeyim muhtemelen yarın bitiririmgözün aydınkaç kişi kaldı acaba bitirmeden?
Ben çok Sefiller için heyecanlanıyorum. Ortaokulda kısaltılmışını okumuştum ana hikayeyi ve karakterleri hatırlıyorum ama asıl metinden okumak daha zevkli olacak sanırım.
Olur. Bu ay geçti zaten. Mayısın 20 sine hazırlan o zaman
Tamam hemen hazırlanırim ben çok sevindimBen çok Sefiller için heyecanlanıyorum. Ortaokulda kısaltılmışını okumuştum ana hikayeyi ve karakterleri hatırlıyorum ama asıl metinden okumak daha zevkli olacak sanırım.
Olur. Bu ay geçti zaten. Mayısın 20 sine hazırlan o zaman
bende sefillerin kısasıni okumuştum orjinali bende okumak istiyordum iyi oldu benceSefiller benim de kısaltılmış. Ben de şimdi uzun metnini okuyacağım. Çok etkilenmiştim ilk okuduğumda, şimdi daha keyifli olacak.
Tamam hemen hazırlanırim ben çok sevindim
bende sefillerin kısasıni okumuştum orjinali bende okumak istiyordum iyi oldu benceçok heyecanlandım
Kesinlikle sıradaki kitapta çok ilgincmis en kisa zamanda alacağım onu da hazır olsunEvet gerçekten de öyle, insan heyecanla bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?