- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
bence bu mesajı ilk mesaja kopyala, ben bunu okuyup aydınlandım çünkügünaydın beybilerim
canım seçildi nasılsa hiç sorun değil. tek yapacağımız ne zaman okuyacağımıza karar vermek
evet arkadaşlar ilk kitabımız İmkansızın Şarkısı. Sefiller hariç listedeki sıraya göre okuyacağız. her ayın 20-30 u arasında okuyacağız böylece tedarikte sorun olmaz.
hazırlayın kitaplarınızı
bence bu mesajı ilk mesaja kopyala, ben bunu okuyup aydınlandım çünkü
günaydın hanımlar
ben de sabahleyin aldım kitaplarımı.
dün aldığım kitaba da pişman oldum. kanatsız melekler diye bi kitap. yeni alşdığım kitaplarım gelene kadar canım sıkılacak diye aldım. bi daha bu derece kitapsız kalmayacağım.
yoırumlarda kitap övülmüş ama keşke küçük prens filan alsaydım. incecik biterdi hemen.O hissi birkaç kez ben de yaşadım sonu büyük hüsran
Ben yorumlarda övülen kitaplara pek güvenmiyorumyoırumlarda kitap övülmüş ama keşke küçük prens filan alsaydım. incecik biterdi hemen.
ben de yeni kitaplarımı okuyabilirdim.
sanıyorum benimki de züğürt tesellisi..Ben yorumlarda övülen kitaplara pek güvenmiyorum
Olsun kafanı dağıtır belki çabuk ilerliyorsasanıyorum benimki de züğürt tesellisi..
aldım bi kere okuyacağım mecbur...
hızlı ilerleyen bi kitap gibi görünüyor..
ama çok pişmanım çok...
Pdf bulabilirsin belki nettenBen imkansızın şarkısı nı kütüphanede bulabilirsem okuycam, soslu bana kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?