- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi soslusarma
Bende sadece yüzyıllık yalnızlığı okudum o ay pas geçerim artık eline sağlık soslusarma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar hayırlı sabahlar. ben sefilleri işaretlememiştim. 5 cilt diye düşünüp. onun için +1 oy yaparmısınız:)
konuştuk ya canım herkes haziranda olsun dedi, sakin kafayla okuyalım diyegünaydınnn
listeden 3 kitabı okudum diğerleri de okumak istediklerimdi zaten
şimdi imkansızın şarkısı nisan kitabı ise sefiller mayıs haziran olmuyor mu? haziran temmuz yazmşsın soslusarma kuzum
aydınlat beni
o zaman nisanda imkansızkonuştuk ya canım herkes haziranda olsun dedi, sakin kafayla okuyalım diye
ben bir de Sefilleri son iki ayda okuma önerisi sundum ama kimse oralı olmadı
o zaman nisanda imkansız
mayısta ne, idam mahkumu mu acaba yoksa mayıs boş mu
bu ayın kitabından sonra 1 2 kişi benimle Nar Ağacı okur mu acaba
kitabım geçen seneden beri bi arkadaşımda, etkinliği bahane ederek isteyim diyorum da yalan söylemiş olmayım
anketimiz oy sırasına göre şöyle sonuçlandı:
11 oy:imkansızın şarkısı
9 oy: sefiller
9 oy: bir idam mahkumunun son günü
9 oy: yüzyıllık yalnızlık
8 oy: saatleri ayarlama enstitüsü
8 oy: tutunamayanlar
7 oy: gazap üzümleri
7 oy: gün olur asra bedel
7 oy: budala
kitaplarımız bunlar arkadaşlar. bu sırayla okursak karışıklık olmaz. çoğunluk haziran dediği için de haziran- temmuzda sefiller okuruz. iki ay çok diyorsanız sadece haziranı da verebiliriz
en son iki ayı da Sefillere ayırabiliriz. buna ne dersiniz?
al kuzumben kitabı alayım ozaman soslusarma
konuştuk ya canım herkes haziranda olsun dedi, sakin kafayla okuyalım diye
ben bir de Sefilleri son iki ayda okuma önerisi sundum ama kimse oralı olmadı
yıl sonuna kadarkaç ay sürecek ki liste? bence haziranda başlayalım sefillere
yıl sonuna kadar
zaten sefillere iki ay verdiğimiz için en son aya da iki kitap vereceğiz yeni yıla sarkmasınbende hepsi uyar kuzum
liste çok güzel olmuş ne zaman başlıyoruz. Okumak isteyip de okumadığım kitaplar hepsi sadece elimde Gazap Üzümleri var oda beğenmediğim bir yayın evinden set halinde almıştım klasiklerden soğuttu beni onuda yeni alırım herhalde .anketimiz oy sırasına göre şöyle sonuçlandı:
11 oy:imkansızın şarkısı
9 oy: sefiller
9 oy: bir idam mahkumunun son günü
9 oy: yüzyıllık yalnızlık
8 oy: saatleri ayarlama enstitüsü
8 oy: tutunamayanlar
7 oy: gazap üzümleri
7 oy: gün olur asra bedel
7 oy: budala
kitaplarımız bunlar arkadaşlar. bu sırayla okursak karışıklık olmaz. çoğunluk haziran dediği için de haziran- temmuzda sefiller okuruz. iki ay çok diyorsanız sadece haziranı da verebiliriz
en son iki ayı da Sefillere ayırabiliriz. buna ne dersiniz?
liste çok güzel olmuş ne zaman başlıyoruz. Okumak isteyip de okumadığım kitaplar hepsi sadece elimde Gazap Üzümleri var oda beğenmediğim bir yayın evinden set halinde almıştım klasiklerden soğuttu beni onuda yeni alırım herhalde .
Uyanamadık galiba, konu da karışık oluncaKimse geçmişi okumuyor mu? Aynı şeyi 47330462 kez yazmak durumunda kalıyorum da
Uyanamadık galiba, konu da karışık olunca
Canım sen ilk sayfaya yaz en iyisi tüm açıklamaları, sonra soru soranı vururuz