• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak Okuma Etkinliği

hangi kitapları okuyalım?

• sefiller

OY: 9 39,1%
  • aşk ve gurur

OY: 5 21,7%
  • iki şehrin hikayesi

• nutuk

OY: 3 13,0%
  • büyük umutlar

• savaş ve barış

• varolmanın dayanılmaz hafifliği

• mandarinler

OY: 1 4,3%
  • oliver twist

• mülksüzler

OY: 6 26,1%
  • karanlığın sol eli

OY: 2 8,7%
  • fahrenheit 451

• iskambil kağıtlarının esrarı

• tutunamayanlar

OY: 8 34,8%
  • çalıkuşu

• saatleri ayarlama enstitüsü

OY: 8 34,8%
  • bereketli topraklar üzerinde

• aylak adam

• gazap üzümleri

OY: 7 30,4%
  • don kişot

• babaya mektup

OY: 1 4,3%
  • bir delinin anı defteri

• doktor çehovdan öyküler

OY: 0 0,0%
  • kalpazanlar

• selma ve gölgesi

• la-sonsuzluk hecesi

• imkansızın şarkısı

OY: 11 47,8%
  • gün olur asra bedel

• yabancı

• sodom ve gomore

• yüzyıllık yalnızlık

• budala

• bir idam mahkumunun son günü

• babalar ve oğullar

• vadideki zambak

• diriliş

• yaşlı adam ve deniz

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
selam kızlar hayırlı sabahlar. ben sefilleri işaretlememiştim. 5 cilt diye düşünüp. onun için +1 oy yaparmısınız:)

günaydın beybilerim :KK68:

selam kızlar hayırlı sabahlar. ben sefilleri işaretlememiştim. 5 cilt diye düşünüp. onun için +1 oy yaparmısınız:)

canım seçildi nasılsa hiç sorun değil. tek yapacağımız ne zaman okuyacağımıza karar vermek :KK19:

evet arkadaşlar ilk kitabımız İmkansızın Şarkısı. Sefiller hariç listedeki sıraya göre okuyacağız. her ayın 20-30 u arasında okuyacağız böylece tedarikte sorun olmaz.

hazırlayın kitaplarınızı :KK55:

günaydınnn
listeden 3 kitabı okudum diğerleri de okumak istediklerimdi zaten :KK19:
şimdi imkansızın şarkısı nisan kitabı ise sefiller mayıs haziran olmuyor mu? haziran temmuz yazmşsın soslusarma soslusarma kuzum
aydınlat beni :KK45:

günaydınnn
listeden 3 kitabı okudum diğerleri de okumak istediklerimdi zaten :KK19:
şimdi imkansızın şarkısı nisan kitabı ise sefiller mayıs haziran olmuyor mu? haziran temmuz yazmşsın soslusarma soslusarma kuzum
aydınlat beni :KK45:
konuştuk ya canım herkes haziranda olsun dedi, sakin kafayla okuyalım diye :KK51:
ben bir de Sefilleri son iki ayda okuma önerisi sundum ama kimse oralı olmadı :KK14:

bu ayın kitabından sonra 1 2 kişi benimle Nar Ağacı okur mu acaba:KK22:
kitabım geçen seneden beri bi arkadaşımda, etkinliği bahane ederek isteyim diyorum da yalan söylemiş olmayım:KK22:

Nar Ağacı etkinliğine ben de katılabilirim :KK73: elimde var zaten kitap ve daha okumamıştım :-)
anketimiz oy sırasına göre şöyle sonuçlandı:

11 oy:imkansızın şarkısı
9 oy: sefiller
9 oy: bir idam mahkumunun son günü
9 oy: yüzyıllık yalnızlık
8 oy: saatleri ayarlama enstitüsü
8 oy: tutunamayanlar
7 oy: gazap üzümleri
7 oy: gün olur asra bedel
7 oy: budala

kitaplarımız bunlar arkadaşlar. bu sırayla okursak karışıklık olmaz. çoğunluk haziran dediği için de haziran- temmuzda sefiller okuruz. iki ay çok diyorsanız sadece haziranı da verebiliriz :KK76:

en son iki ayı da Sefillere ayırabiliriz. buna ne dersiniz?

listede okuduğum tek kitap İmkansızın Şarkısı o da ilk ay :KK53: bir tek tutunamayanları es geçebilirim sanırım, gözlemlediğim kadarıyla tarzı pek bana göre gibi değil :oops:
Sefiller yaz ayında okunsa birçok kişi için daha uygun olur gibi geldi sanki. kendi adıma benim de öyle olur, kasım - aralık nasipse düğünümün olacağı ve ardından gelecek olan ay. o aylar da okuyamayabilirim :110:

anketimiz oy sırasına göre şöyle sonuçlandı:

11 oy:imkansızın şarkısı
9 oy: sefiller
9 oy: bir idam mahkumunun son günü
9 oy: yüzyıllık yalnızlık
8 oy: saatleri ayarlama enstitüsü
8 oy: tutunamayanlar
7 oy: gazap üzümleri
7 oy: gün olur asra bedel
7 oy: budala

kitaplarımız bunlar arkadaşlar. bu sırayla okursak karışıklık olmaz. çoğunluk haziran dediği için de haziran- temmuzda sefiller okuruz. iki ay çok diyorsanız sadece haziranı da verebiliriz :KK76:

en son iki ayı da Sefillere ayırabiliriz. buna ne dersiniz?
liste çok güzel olmuş :KK9: ne zaman başlıyoruz. Okumak isteyip de okumadığım kitaplar hepsi sadece elimde Gazap Üzümleri var oda beğenmediğim bir yayın evinden set halinde almıştım klasiklerden soğuttu beni:KK11: onuda yeni alırım herhalde .

liste çok güzel olmuş :KK9: ne zaman başlıyoruz. Okumak isteyip de okumadığım kitaplar hepsi sadece elimde Gazap Üzümleri var oda beğenmediğim bir yayın evinden set halinde almıştım klasiklerden soğuttu beni:KK11: onuda yeni alırım herhalde .

Kimse geçmişi okumuyor mu? Aynı şeyi 47330462 kez yazmak durumunda kalıyorum da :KK14:

Arkadaşlar lütfen daha önce yazıştıklarımızı okuyun aynı şeyi defalarca yazmak benim için çok eğlenceli bir durum değil tahmin edersiniz ki:KK51:

Son düzenleme:
Back