- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
Hepinizi Murakamici yapıcaaaammmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beybi ben evde nar agaci var diye ondan basladim 200lu sayfalardayim.guzel gidiyor.imkansizi cuma siparis verecegim haftayada ona baslarim.kimler katılacak şimdi bu ay
loliss B BaslarsanBitirirsin M maviduvar1 başka
@_meLinDa_ soslusarma @cesmi_naz okumuş
__giz__ @__ATALANTE kalinkaselin Skosnob @minerva1988 azra2004 @_Lavin_ TUNA80 @kitap_asigi siz katılacak mısın?
yoldaşlarımı görmek istiyorum
İmkansız günü 20sinde başlıyor zaten :)Beybi ben evde nar agaci var diye ondan basladim 200lu sayfalardayim.guzel gidiyor.imkansizi cuma siparis verecegim haftayada ona baslarim.
Soslu senin sahilde kafka uzun sure okunmayi bekleyecek galiba.İmkansız günü 20sinde başlıyor zaten :)
Soslu senin sahilde kafka uzun sure okunmayi bekleyecek galiba.
alternatif grup oluştu ya bir de nar ağacı okuyalım diye kafa karıştı sorun sende değil bizdeKızlar ben etiketleme yaptım. Kitabı okuyanlar, kitap elinde olanlar ve okuyup okumayacağı belli olmayanlar kişiler diye..
Yaptıklarımda imkansız içindi. Bu konuda anket yapıldı istekler göz önünde bulundu bide soslunun gözetiminde sonuçta. Ben nar ağacını kast ederek yazmadım birşey yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen
alternatif grup oluştu ya bir de nar ağacı okuyalım diye kafa karıştı sorun sende değil bizde
tamam tamam sorun sizde değil bende
kızın hadi kalmasın içinizde
kimler katılacak şimdi bu ay
__giz__ @__ATALANTE kalinkaselin Skosnob @minerva1988 azra2004 @_Lavin_ TUNA80 @kitap_asigi siz katılacak mısın?
kimler katılacak şimdi bu ay
günaydın
kendi kitabımı bulamadım ya pdf olarak okusam mı diye düşünüyorum ben de. 2012 de okumuştum İmkansızın Şarkısını. bir yandan da laptoptan okumayı sevmiyorum saatlerce oturup...
kafamda deli sorular...
Papatya artık işini baya merak ettim. Esnek saatlerin var ne kadar güzel.Günaydın kızlar
Bugün işe gitmeyip tatil ilan ettim
Evde kitabımı okuyorum. Kanatsız Melek'ler sayfa 125
Özelden yazayım canımPapatya artık işini baya merak ettim. Esnek saatlerin var ne kadar güzel.