- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Suç ve ceza dan korkma dostonun en güzel kitabi bence hatta okudugum tüm kitaplar içinde ilk 10 da ben çok sevmiştimgünaydın dün azmettim gözlerim ağrıdı bırakmadım bitirdim budalayı. baya hayal kırıklığı oldu benim için bir dolu gereksiz ayrıntı varken anlatılması gereken şeyler anlatılmamıştı sanki. Prens'in saçmalıklarını hadi hastalığına verdim ama Aglaya'nın yaptığı saçmalıkları neye vereyim bilemiyorum kitapta sevilesi tek karakter yoktu neredeyse .
oysaki Beyaz Gecelerden sonra ben çok hevesliydim Dostoyevski okumaya, hevesim kırıldı özellikle suç ve ceza çok okumak istiyordum ama şu an korkuyorum yakın zamanda daha da klasik okuyamam gibi...
biraz dinleneyim kendimi hazırlayayım okuyacağım inşallahSuç ve ceza dan korkma dostonun en güzel kitabi bence hatta okudugum tüm kitaplar içinde ilk 10 da ben çok sevmiştim
Suç ve cezayi sevmiştim zamanindagünaydın dün azmettim gözlerim ağrıdı bırakmadım bitirdim budalayı. baya hayal kırıklığı oldu benim için bir dolu gereksiz ayrıntı varken anlatılması gereken şeyler anlatılmamıştı sanki. Prens'in saçmalıklarını hadi hastalığına verdim ama Aglaya'nın yaptığı saçmalıkları neye vereyim bilemiyorum kitapta sevilesi tek karakter yoktu neredeyse .
oysaki Beyaz Gecelerden sonra ben çok hevesliydim Dostoyevski okumaya, hevesim kırıldı özellikle suç ve ceza çok okumak istiyordum ama şu an korkuyorum yakın zamanda daha da klasik okuyamam gibi...
Suc ve Ceza benim favori kitabim.biraz dinleneyim kendimi hazırlayayım okuyacağım inşallah
On güccük zenciyi okudum benSubat gelse de ortak okuma yapsak
zenci çabuk biter evetOn güccük zenciyi okudum ben
O sebeple şubatta ince memedler için çok heyecanlanıyorum
Sen de mi okuyacaksın. uffffbende ince memed için çok heyecanlıyım kargocu bugün getirecek kitaplarımı bekliyorum
bugün kargo bedava ya en azından birincisini al sonra bakarsın devamına okursanSen de mi okuyacaksın. uffff
Bi ben almadım. Kanıma giriyorsunuz ama yazık bana.
ben öyle yapmayı planlıyorumBen de şubatı heyecanla bekliyorum. On Küçük Zenci en fazla 2 günde biter. Acaba önce bunu okuyup sonra mı İnce Memed e geçsem
Ben dün akşam bitirdim ancak şöyle bir kendime gelmem lazımSelam kızlar. Budalayı bitirmeyen kaldı mı? Yorumlayacak mıyız kitabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?