- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi elenaferrante
Sen de Bitirenler kervanına katıldın Tebrik ederim.Ben dün akşam bitirdim ancak şöyle bir kendime gelmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de Bitirenler kervanına katıldın Tebrik ederim.Ben dün akşam bitirdim ancak şöyle bir kendime gelmem lazım
canım burada mı yapacağız kitap yorumlarınıSelam kızlar. Budalayı bitirmeyen kaldı mı? Yorumlayacak mıyız kitabı
biz yorumladıydık geçmiş sayfalardaSelam kızlar. Budalayı bitirmeyen kaldı mı? Yorumlayacak mıyız kitabı
aaa öyle mi. unutmuş olabilirimbiz yorumladıydık geçmiş sayfalarda
canım burada mı yapacağız kitap yorumlarını
çok bir şey kalmamış:)günaydın
ben varım sf 488 deyim bilemiyorum ne zaman biter
sayfalar ilerlemedikçe gözümde büyüyorevet.
çok bir şey kalmamış:)
evet. aslında şöyle 1 2 saat ayırıp 650e kadar geldin mi tamam :)sayfalar ilerlemedikçe gözümde büyüyor
ahan da benim nefret dolu yorumumben bitirdim çok şükür
sonlar biraz heyecanlıydı onun dışında durağan ama yine de akıcı bir kitap
karakterlerin hepsi ruh hastası
hani tiyatroda abartı hareketler olur ya (hatta yeşilçam sinemasında)
ağlarken kahkahalarla gülmek falan filan... hepsi deli
Dostocuğum da üşenmemiş her anlarını tasvir etmiş yok yüzü kızardı yok alev alev baktı falan filan
klasikler her zaman çok güzel ama Budala okunmasa da olurmuş sanki
ay bir kere daha yazmak istiyorum hepiniz zır delisiniz kitap karakterleri, hepinizi tımarhaneye kapatmalı
Zaten 400 den sonrasi ilerlemiyor hic. Uzatmalari oynuyor surekli.günaydın
ben varım sf 488 deyim bilemiyorum ne zaman biter
tabi kiMerhaba etkinliklerinize bende katılabilir miyim?
hoşgeldinselam kızlar hangı kıtaplar var ortak etkınlıkte
Tabiki zaten hepimiz her ay katilmiyoruz ne zaman istersen o zaman katil:) sonuçta keyif için yapiyoruz bunu :)Kızlar bir şey farkettim bu ortak okuma etkinliği beni strese sokuyor Ben her ay katılmasam kızmazsınız di mi
hosbuldumhoşgeldin
ilk mesajda hepsi yazılı