Ortak hesap:/

Evlendiğinden beri akıllara yerleştirilecek bi konu olmalıydı.
O altınlar mihir ve senin.
Senin hesabında durur ve senin iznin olmadan hiç bişey yapılamaz.
Bu mantık hiç yerleşmemiş..
Yerleşmiş olsaydı bu talebine "kılıbık mıyım" yerine "canım tamam o altınlar senin, ama şimdi bir de hesap açmakla mı uğraşalım. Benim herşeyin senin zaten" diye karşılık verip en azından gönlünüzü almalıydı.
Şu durumda huzurunuzu bozmadan yavaş yavaş onların senin hakkın olduğu fikrini yerleştirmelisin. Kocanın huyuna gitmeye çalış.

Ben de aynısını yaptim. Evlendigimizde kasa kiralanması gerekiyordu altınlarımız için. Kasa kiralanana kadar is yerinin kasasında durdu altınlar. Sonra bana hiç sormadan kendi adına bir bankadan kasa kiralayip altınları koydu. Hiç sesimi çıkarmadım ama sinirlendim tabii. Sonra araba almak istedi. Üzerinde evlilik kredisi olduğu için yeni kredi vermedi bankalar. Verseler de çok faizli oluyordu. Benden kredi cekmemi istedi, ben de o zaman araba benim üstüme olsun dedim. sen bana güvenmiyor musun konulu kavga çıktı. bende uzatmadım neyse kredi çektim arabayı onun üzerine aldık. kaza yaptı. kaSko yenilemezamanı gelince üzerine kaza kayıtlı olduğu için kasko masrafı fazla çıkıyordu. arabayı benim üzerime geçirdik. Şimdi onun kredisi bu yaz bitiyor. Kasa onun üzerine. Araba benim üzerime verenim kredim de 2017 de bitiyor. Yarın obur gün allah korusun bir şey olduğunda arabayı da alıp gitse dımdızlak kalacağım. Bazı şeylerden tartışsan da kavga etsen de kaçış olmuyor. Her zaman suyuna gidiyorum. Benim dediğime geliyo bazen. Ama hiç başına kakmıyorum. Kendisi anliyordur zaten. Tartışarak kendi dediğini yaptırıp sonra benim dediğime gelmek onun bana mahcup dönmesine neden oluyor. İlk başta benim dediğim olmuyor hiç. Vasfiye teyze diyor naapcan mecbur diye. Aynen o hesap işte. Allah yardımcımız olsun canım.

X