Ortak hesap:/

Benden habersiz birşey yapacağından değil de. Ailesi akıl veriyor olabilir napsam yaaaaaaaaaa of :KK43: tabıkı bırşey olsa bırsye vereceğnı sanmıyorum.
Evin reisi kadinin bileziklerini kendi hesabina yatirip ben erkegim demekle olmuyor.
Esi calisiyorsa birde hele hic olmuyor..
Cok ayip.cok bencilce...bu durumu kabullendiniz mi?

anlaşılan evliliğiniz yolunda gitmiyor.
güven problemi yaşıyorsunuz...

başka türlüsü olsaydı insan buna takılmazdı...
yorumlarda da sizi saf bulanları gördükçe hayret ettim...

eşlerinize hiç mi güveniniz yok?
neden her an kapıya konulabilme ihtimalleriniz var ve kendinizi sağlama alma çabası içindesiniz ..

evlilik mi , ticaret mi belli değil..
bana bu tür şeyler saçma geliyor..

kadının hesabında dursun ne olcakki diyo mu kocaaaaaaa demiyooooooo!!

Onu da kendi aralarinda halletsinler.
'O öyle demiyor' 'bu böyle demiyor' eeee ne yapsinlar? Bosansinlar mi?
Hadi hadi konu sahibi git bosan da paralarini kendi hesabina al!! Allah Allah ya cidden bazen insani cok sinir ediyorsunuz..

Adam öyle bir insan olsa başta kabul ederdi, ama değil. Bastan bir sey yapmamissaniz sonradan ay boyle de ay soyle de diyemezsiniz. Hakkiniz yok...

Ya arkadaşım yuvan bozulsa para mı gözün görecek? Allah o duruma getirmesin. Daha yeni evlisiniz. Ha sen ha o ne farkeder? Güvenmemenin başka bir sebebi mi var da kapının önüne konulma fikri geliyor ki aklına? İlla bir şeyim olsun istiyorsan sana verdiği paradan az da olsa biriktir zamanla çoğalır. Kendini iyi hissedersin. Zıtlaşarak hiç olmaz.

Eşinize güvenmiyor musunuz? İki evli insanın birikiminin hangi hesapta olduğunun önemi yoktur bence, olmamalıdır. Ama sizde bir problem var sanırım bunu problem ettiğinize göre.

Vakti zamanında eşime çok güveniyordum. Aksi nasıl düşünülebilirdi ki zaten? İki çocuğumun babası, aşık olduğum adam. Gelecekle ilgili hayaller kurduğum adam...

Bir gün parasını kendisinin verdiği herşeyi (kahve kupası dahil) alarak evi terketti. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon takımı, halılar, ocak. Halbuki çoğunu evliyken beraber ödemiştik. Ama direk onun kartından ödendiği için onun gibi yorumladı, gitti.

İki çocuğumla yeni bir ev tuttum, yeni eşyalar aldım. Taşınma, nakliye, eşyalar dünyanın masrafını yaptım. Ama bana en çok koyan neydi biliyor musunuz? Buzdolabı ve ocağı alması. İki çocuğum kullanacak bunu dememesi. Eşyaları kullanacak olsa gam yemezdim ama hepsini bir depoya koydu, eskimeye terketti.

Bunları yaparken tek amacı benden intikam almak, bana acı çektirmekti. Hani o güvendiği karısı var ya, evliyken gülüp eğlendiği, konuştuğu, seviştiği karısı.

Boşanma davası açtım, bankadaki parasına tedbir koydurdum. Bankada olduğunu düşündüğüm 1,5 milyon TL (eski haliyle bir buçuk trilyon!) hiç bir yerde yoktu! Başkasının adına yatırmış!

Çocuklarına nafaka vermemek için bunları yapabilecek adamlar var bu dünyada.

Herşey sizin evlilikleriniz gibi sevgi, güven, anlayış dolu değil ne yazık ki. Evliliğinde şiddet görüp boşanmak isteyen ama avukata bile verecek parası olmayan kadınlarımız var. Ben şanslıydım, işim ve birikmiş param vardı, bana psikolojik ve ekonomik şiddet uygulayan kocamdan boşanabildim. Çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurabildim.

Konu sahibi size önerim; ortak hesabı kılıbıklık olarak görüyorsa sadece sizin adınıza olan hesap açılsın, oraya yatırılsın para. Israr edin.

Vakti zamanında eşime çok güveniyordum. Aksi nasıl düşünülebilirdi ki zaten? İki çocuğumun babası, aşık olduğum adam. Gelecekle ilgili hayaller kurduğum adam...

Bir gün parasını kendisinin verdiği herşeyi (kahve kupası dahil) alarak evi terketti. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon takımı, halılar, ocak. Halbuki çoğunu evliyken beraber ödemiştik. Ama direk onun kartından ödendiği için onun gibi yorumladı, gitti.

İki çocuğumla yeni bir ev tuttum, yeni eşyalar aldım. Taşınma, nakliye, eşyalar dünyanın masrafını yaptım. Ama bana en çok koyan neydi biliyor musunuz? Buzdolabı ve ocağı alması. İki çocuğum kullanacak bunu dememesi. Eşyaları kullanacak olsa gam yemezdim ama hepsini bir depoya koydu, eskimeye terketti.

Bunları yaparken tek amacı benden intikam almak, bana acı çektirmekti. Hani o güvendiği karısı var ya, evliyken gülüp eğlendiği, konuştuğu, seviştiği karısı.

Boşanma davası açtım, bankadaki parasına tedbir koydurdum. Bankada olduğunu düşündüğüm 1,5 milyon TL (eski haliyle bir buçuk trilyon!) hiç bir yerde yoktu! Başkasının adına yatırmış!

Herşey sizin evlilikleriniz gibi sevgi, güven, anlayış dolu değil ne yazık ki. Evliliğinde şiddet görüp boşanmak isteyen ama avukata bile verecek parası olmayan kadınlarımız var. Ben şanslıydım, işim ve birikmiş param vardı, bana psikolojik ve ekonomik şiddet uygulayan kocamdan boşanabildim. Çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurabildim.

Konu sahibi size önerim; ortak hesabı kılıbıklık olarak görüyorsa sadece sizin adınıza olan hesap açılsın, oraya yatırılsın para. Israr edin.

Ay inanmiyorum cok gecmis olsun. Peki neden yapti boyle bir sey? Durup dururken yapacak hali yok ya??? Sizi mi aldatti ne oldu? Cok uzuldum ya..

Ortada hiç bir problem yokken gitmemiştir eşiniz öyle değil mi?

Bildiğim kadarıyla böyle durumlarda banka hesapları geriye dönük olarak inceleniyor, aile bireylerine ya da açıklaması yapılamayacak şekilde geçirilen paralara tedbir konuluyor. İsteseydiniz alabilirdiniz, demek ki istememişsiniz.

Yaşadıklarınıza üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bu kimseye güvenmeyin demek için bir sebep vermesin size.

Ay inanmiyorum cok gecmis olsun. Peki neden yapti boyle bir sey? Durup dururken yapacak hali yok ya??? Sizi mi aldatti ne oldu? Cok uzuldum ya..

Durup dururken değil aslında. Daha önce de giderdi bizi bırakıp ama eşyalarla değil.

Bu sefer ben gidiyorum, sen de istifa et yanıma gel dedi. Çalışırken beni ezemiyordu çünkü.

Para yüzünden boşanma lafını açıyorsa,boşansın o zaman Yuh artık ya. Altın senin mihrin senin hesabında olmalı,istemediğin hiç bir şeye harcayamaz. Bizde kendi düğünümüzü kendimiz yaptık iki yıl olmak üzere evleneli iki ay var borçların bitmesine. Altinlarla hemen araba aldık,benim istegimdi ve araba tuttuğu için benim üzerime yapıldı.

Erkeklere güven olmazz :KK20: olayın kılıbıklıkla alakası yok ortak hesap açınca neden kılıbık oluyormuşki ayy

Ortada hiç bir problem yokken gitmemiştir eşiniz öyle değil mi?

Bildiğim kadarıyla böyle durumlarda banka hesapları geriye dönük olarak inceleniyor, aile bireylerine ya da açıklaması yapılamayacak şekilde geçirilen paralara tedbir konuluyor. İsteseydiniz alabilirdiniz, demek ki istememişsiniz.

Yaşadıklarınıza üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bu kimseye güvenmeyin demek için bir sebep vermesin size.
Problemler çoktu, 4 sene evlilik terapistne gittik. Ama olmadı. Ben işime geri döndüm, bu kez bana ekonomik şiddet uygulayamadı.

Üzerine gitsem bulunurdu tabi herşey. Ama tek amacım ondan boşanabilmekti.
Allaha şükür çalışıyorum kazanıyorum. Onun parasına ihtiyacım yok

Durup dururken değil aslında. Daha önce de giderdi bizi bırakıp ama eşyalarla değil.

Bu sefer ben gidiyorum, sen de istifa et yanıma gel dedi. Çalışırken beni ezemiyordu çünkü.

Tüh ya keske önceden önleminizi alsaymissiniz ama olmus bitmis. Peki tekrar evlendiniz mi? Cocuklariniz nasil? Esiniz bir daha hic aramadi mi? Mutlusunuzdur insallah.
Bi de hic nick değiştirdiniz mi???

Tüh ya keske önceden önleminizi alsaymissiniz ama olmus bitmis. Peki tekrar evlendiniz mi? Cocuklariniz nasil? Esiniz bir daha hic aramadi mi? Mutlusunuzdur insallah.
Bi de hic nick değiştirdiniz mi???

Çok sevdim ve çok güvendim. Önlem almayı akıl edemedim ama çok da önemli değil şu anda.

Tekrar evlenmedim, sütten ağzı yanan konumundayım şu anda :KK16:
Çocuklarım iyi çok şükür, babalarıyla görüşüyorlar tabi ki. Hatta babaları beni incitmek için çocuklarımı kullanmaya kalktı, büyük kızım etkilendi çok, 1 sene çocuk psikoloğuna gittik. Şimdi düzeldi, büyüdükçe herşeyin daha çok farkında. Babalarının yönlendirmelerinde eksik noktalar olduğunun farkına varıyor.
Eşim boşanmak istemedi sonradan pişman oldu, o yüzden mahkeme 2 sene sürdü.
Eski nickim: SaykoSevgi

Bizde altınlarımzı zamlanınca bozdurduk eşim bana ayrı bi hesap aç demişti defalarca benim sorumsuzluğum açmadım çalışıyorum maaş hesabım var ama eşim sadece birikim için olan bi hesap olsun dedi gitti kendi hesap açtı oraya yatırdık parayı duruyo ileride arsa vs bişi bulursak alıcaz eşim senin adına alırız diyor benim altınlarım olduğu içinmiş

Çok sevdim ve çok güvendim. Önlem almayı akıl edemedim ama çok da önemli değil şu anda.

Tekrar evlenmedim, sütten ağzı yanan konumundayım şu anda :KK16:
Çocuklarım iyi çok şükür, babalarıyla görüşüyorlar tabi ki. Hatta babaları beni incitmek için çocuklarımı kullanmaya kalktı, büyük kızım etkilendi çok, 1 sene çocuk psikoloğuna gittik. Şimdi düzeldi, büyüdükçe herşeyin daha çok farkında. Babalarının yönlendirmelerinde eksik noktalar olduğunun farkına varıyor.
Eşim boşanmak istemedi sonradan pişman oldu, o yüzden mahkeme 2 sene sürdü.
Eski nickim: SaykoSevgi

Cok gecmis olsun. Umarim.bundan sonra mutlu ve huzurlu bır hayatınız olur evlatlarinizla birlikte...

Eşlerden biri üzerine gayrimenkul varsa ve bunu satmak istiyorsa tapuda ortak olmasa bile eşinin rızası olan evrak ile satabilir diyorlar. ama karşınızda erkekler var bayanlar. kadınlara şeytan derler. erkekler daha şeytan. bir arkadaşımın eşi kıza boşanma davası açmış, hatta boşamış. mahkeme kayıtlarında birde kız duruşmadaymış ve hiç birşey istememiş. ne ev ne nafaka. kız bunu tesadüfen e-devlet şifresi ile öğreniyor. adam yaşayan eşini tek celsede boşuyor. erkeklerden herşey beklenir. benim tavsiyem eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın.

Mihir farkli birsey. Bende 100bin tl nakit istemistim o da kabul etti. Mihir demek bosandiktan sonra kendini belli bir sure gecindirebilmek adina dinen nikahin kabul olmasi icin gerekli olan mal,mulk,para,altindir. Suan bir bosanma yok. Daha oncede dedigim gibi adamin hesabinda durma sakincasinin mihirle alakasi yok bu guvensizlik durtusu sonucu ortaya cikmis birsey. Ailesine vermesinden endise duyuyorsunuz altinlarinizi cunku guvenmiyorsunuz. Ortaya bu cikiyor. Bizimde ev icin biriktirdigimiz para benim hesabimda ama esimde hicbir zaman demedi geceleri uykumu kaciriyor benim hesabimda dursun yada ortak hesap acalim diye. Dedigim gibi hayatin ne getirecegi elbette ki belli olmaz ama ayrilik durumunda esimle bosaniyor olmama altinlarin onda kalmasindan daha cok uzulurum

X