Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee nasıl yaklaşsam peki önerileriniz neler?
Bana da öyle geldi valla, boşanmaya kadar gider diyerek baskı kurup ezmeye çalışıyo.. Normal bi insan evladı zaten başında der bunlar karımın hakkı diye.. Tc ve kart şifresiyle eşine çaktırmadan kontrol edebilirsin hesap hareketlerini faxla alabilirsin teldede dinleyebilirsin bazı bankalar da var bu hizmet hepsinde var mıdır bilmem.. eşine sor kartın şifresini kart sende dursun ama şifresini en azından bilmeliyim de, tcsiyle kontrol etttttBenim sana önerim, yaklaşımın kocaya değil, bankaya olsun ve o birikimin orada olduğundan emin ol önce. Çünkü -umarım yanılıyorumdur- bir kısmı tırtıklanmış, ucundan köşesinden harcanmış, ve sana söylenemediği için de asabiyete bağlanmış gibi geldi bana.
Zaten bu adam altinlari krediyle almis. Yani direkt senin ailenden yada direkt olun ailesinden takilmamis. sizin iciniz baska bir konuda rahat etmemis o ayri. Bunu da rahatsizlik duyuyorsaniz tekrar konusum esinizle. Adam sizi aldatsa sahtekarlik yapsa adam icin degil altinlar icin mi uzuleceksiniz? Bence esimi kaybeytigim icin daha buyuk uzuntu duyardim eger kayginiz buysa
Maaş kartınız sizde mi?ee nasıl yaklaşsam peki önerileriniz neler?
Şu lafın o kadar itici geldi ki.Sen bu düşüncedeysen,kendini evinin hanımı eşinin hayat arkadaşı,bebeğinin annesi değil de,bir gün kapı önğne konulan bir eşya gibi hissediyorsan,zaten evliliğinde sorun var demektir.Slm arkadaşlar size bir derdimi açacağım. Ben çalışan bir bayanım. Eşimde çalışıyor ama benden fazla maaş alıyor. 1.5 yıllık evliyiz ve bir bebeğimiz var. Evlendiğimiz zaman ne onun ailesi ne de benim ailem ne düğüne ne eşyalara hiçbirşeye 5 kuruş faydaları olmadı biz kendimiz yaptık ve halen borç ödüyoruz. Eşimin bana taktığı takıları (kredi çekerek aldığı ve borcunu hala ödediğimiz) bankada kasaya koymuştuk ortak hesap açacaktık ama bankada işlem uzun sürdüğünden bizimde vaktimiz kısıtlı olduğundan sadece kendisinin adına açtık. Şimdi altınları bozdurduk ve kendı maaş hesabında .Dün akşam da ortak hesap açalım orda bırıkım yapalım dediğimde kesinlikle kabul etmedi. Kılıbık değilmiş ortak hesap açamazmış.Para kendisinde dururmus evin reisi oymuş vs konustu ve kabul etmiyor ne yapmam lazım ? Bu arada benım param senın paran yoktu zaten borc ödüyorduk. Sonuçta beni kapıya koymayacağının bir garantisi yok napabilirim tıkandım
Kilibiklikla ne alakası var deseydin allah korusun sana bişey olsa ben ve çocuğum ne yaparız deseydin bence erkeklerin hesabında para durması iyi değil biri istediği zaman falan erkekler hemen yelkenleri indirip veriyorlarSlm arkadaşlar size bir derdimi açacağım. Ben çalışan bir bayanım. Eşimde çalışıyor ama benden fazla maaş alıyor. 1.5 yıllık evliyiz ve bir bebeğimiz var. Evlendiğimiz zaman ne onun ailesi ne de benim ailem ne düğüne ne eşyalara hiçbirşeye 5 kuruş faydaları olmadı biz kendimiz yaptık ve halen borç ödüyoruz. Eşimin bana taktığı takıları (kredi çekerek aldığı ve borcunu hala ödediğimiz) bankada kasaya koymuştuk ortak hesap açacaktık ama bankada işlem uzun sürdüğünden bizimde vaktimiz kısıtlı olduğundan sadece kendisinin adına açtık. Şimdi altınları bozdurduk ve kendı maaş hesabında .Dün akşam da ortak hesap açalım orda bırıkım yapalım dediğimde kesinlikle kabul etmedi. Kılıbık değilmiş ortak hesap açamazmış.Para kendisinde dururmus evin reisi oymuş vs konustu ve kabul etmiyor ne yapmam lazım ? Bu arada benım param senın paran yoktu zaten borc ödüyorduk. Sonuçta beni kapıya koymayacağının bir garantisi yok napabilirim tıkandım
Erkek milleti bu canım hiç belli olmaz, burada neler okuyoruz.. benim kocamda aldı altınlarımı annemin babamın taktıkları benimmiş, kendi ailesinin bana taktıkları onlarınmış gene, ne zaman isterse o zaman alırmış bana tekrar.. ben kimseye güvenilmemesi taraftarıyım, kusura bakma kadınlar hep iyi niyetli düşünür baştan, ama çirkef yapıyolar kadınları zorlaaaa...Şu lafın o kadar itici geldi ki.Sen bu düşüncedeysen,kendini evinin hanımı eşinin hayat arkadaşı,bebeğinin annesi değil de,bir gün kapı önğne konulan bir eşya gibi hissediyorsan,zaten evliliğinde sorun var demektir.
Maaş kartınız sizde mi?
Valla hoş değil ama böyle bir restleşmeden sonra size şunu öneririm.Maaş kartım bende ama zaten maaştan hiçbirşey kalmıyorki.Maaşımı çekiyoruz borç ödüyoruz.Eşyalar banka kredileri kira faturalar derken zaten bir buçuk yıldır kredi karttan eksiye düşüp harcama yapıyorduk lojmana taşındıkta yeni yeni birşeyler artmaya başladı. Ben bu kadar fedakarlık edeyim birde karşıma geçmiş reis benim diyerek maço erkek ayakları yapıyor.Bu da sonradan çıktı hiç öyle biri değildi.
Şunun takıları şunun bunun takıları bunun sizin kiler bizimkiler diyen erkek zaten benim eşim olamaz.Ve eşim ben istemediğim sürece benden altınlarımı alamaz.Ben kimsenin kölesi de değilim.Erkek milleti bu canım hiç belli olmaz, burada neler okuyoruz.. benim kocamda aldı altınlarımı annemin babamın taktıkları benimmiş, kendi ailesinin bana taktıkları onlarınmış gene, ne zaman isterse o zaman alırmış bana tekrar.. ben kimseye güvenilmemesi taraftarıyım, kusura bakma kadınlar hep iyi niyetli düşünür baştan, ama çirkef yapıyolar kadınları zorlaaaa...
ortak hesap açmayı kılıbıklık sayıyosa ortak borç ödemeyi de kılıbıklık saysın kendi ödesin borçları senin ödediklerini de sana iade etsin!! biz de maaş kartımı almaya çalışmasından başlamıştı bu süreçte kavga gürültü patırtı hakaret aştık konuyu tatlı sözle çözemedik yaniSlm arkadaşlar size bir derdimi açacağım. Ben çalışan bir bayanım. Eşimde çalışıyor ama benden fazla maaş alıyor. 1.5 yıllık evliyiz ve bir bebeğimiz var. Evlendiğimiz zaman ne onun ailesi ne de benim ailem ne düğüne ne eşyalara hiçbirşeye 5 kuruş faydaları olmadı biz kendimiz yaptık ve halen borç ödüyoruz. Eşimin bana taktığı takıları (kredi çekerek aldığı ve borcunu hala ödediğimiz) bankada kasaya koymuştuk ortak hesap açacaktık ama bankada işlem uzun sürdüğünden bizimde vaktimiz kısıtlı olduğundan sadece kendisinin adına açtık. Şimdi altınları bozdurduk ve kendı maaş hesabında .Dün akşam da ortak hesap açalım orda bırıkım yapalım dediğimde kesinlikle kabul etmedi. Kılıbık değilmiş ortak hesap açamazmış.Para kendisinde dururmus evin reisi oymuş vs konustu ve kabul etmiyor ne yapmam lazım ? Bu arada benım param senın paran yoktu zaten borc ödüyorduk. Sonuçta beni kapıya koymayacağının bir garantisi yok napabilirim tıkandım
tatlı sözden anlayan erkek çok az canım.. işlerine gelince evin reisi erkekler paralar onlarda durur,ama borç ödemeye gelince kadınlarda yardım etmeli..ortak hesap açmayı kılıbıklık sayıyosa ortak borç ödemeyi de kılıbıklık saysın kendi ödesin borçları senin ödediklerini de sana iade etsin!! biz de maaş kartımı almaya çalışmasından başlamıştı bu süreçte kavga gürültü patırtı hakaret aştık konuyu tatlı sözle çözemedik yani