Siz kime hangi kentte ameliyat oldunuz. Umarım gözleriniz oturur.merhaba bende 3 agustosta ameliyat oldum. yuzum hala sis . ama en kotusu gozlerimin cok cekik olmasi. 13 gun oldu. moralim bozuk ve cevremden kotu yorumlar aldim. pismanlik bile duydum. ne zamn normal halime donebilirim. keske gozlerimle hic oynamasalardi. tesekkurler
Son durumunuzu güncelleyebilir misinizMerhaba şubat 12 de dr. zekeriya kul 'a ameliyat oldum.ortayüz, şakak germe ve badem göz estetiği oldum.uzunnnn yıllar arastirma yapmıştım.dr larla görüştüm ama zekeriya beyde karar kıldım iyiki de yapmisimfarklı dr.lara işlem yaptıran arkadaslarimin işlem sonrası çektiklerini n hiçbiri çekmedim ve sonuçtan çok memnunum benden sonra 4 arkadasim daha oldu.2 si de operasyon tarihi bekliyor.benim gibi bu işi çok kafa yorup dr dr gezen insanlara fikir olsuni stedim
Merhaba gecmis olsun yanliz burda lutfen o sayfanin reklamini yapmayin rica ediyorum uye olup gelip yazmaniz zekeriya hocay’a reklam yapar gibi oluyor ve hocaya haksizlik yapmis oluyosunuzMerhaba ben full face yüz germe yaptırdım zekeriya hocaya ve çok memnunum. Burayada onu belirtmek için girdim. Fotoğraf koyabiliyor muyuz profile bakacağım tam bilmiyorum şuan burayı ama hem benim zekeriya hocamla tanışmamı sağlayan estetik yolculuğu sayfasına hem zekeriya hocama çok minnettarım teşekkürler
Iste boyleler yuzunden guven sarsiliyor iste burda gercek ameliyat olan ve memlun olan insanlar var ve bunlar var ha tmm memmun olabilir ama hemen belli oluyor isteHah işte bu üye güvenilir mi diye birden şüpheye düşüyor insan..
Ameliyat olup birden aydınlanma mı yaşadınız kendinizi halka mı adadınız. Önceden neredeydiniz.Sn Daisy hiç daha önce aklınıza gelmedi mi burası. Ameliyattan sonra mı birden geldi. Teşekkür ederiz keşke ameliyat sürecinde paylaşsaydınız. Bunun için üye olmuşsunuz. Detay anlatır mısınız.
Ne zaman oldunuz yapılanlar vs ..Şu an nasıl.. Geçmiş olsun.
Hayırlısı ile girip çıkın. İnşallah gönlünüzce olur ve şimdiden geçmiş olsun.Arkadaslar yarin sabah saat 8 de nihayet ameliyatia giriyorum
Korkmayınız. Bizler buradayız destek timi (Hayırlısı ile girip çıkın. İnşallah gönlünüzce olur ve şimdiden geçmiş olsun.
Bıraz surecınızden bahsedermısınız doktorunuz kımdı zor surecten kastınız nedır bıraz bilgi verırmısınızSelam bende yaklaşık 3 hafta öncesinde badem goz ve sakak germe oldum çok zor bir süreçti. Goz şeklim değişti.goruntu güzel lakin kas bitimlerimde toplanma var böyle et kısmış gibi kas bitimleri kabarık bu şuan böyle kremlerle o kısımları destekliyorum doktor haftalar içinde orası düzelecek dedi.bu durum normalmj bilmiyorum sizde böyle borsey oldumu yada aynı durumda olanlar varmi birtek ben umarım böyle değilimdir. Çok korkuyorum gecmicek diye
Kaş bitiminde toplanma derken tam canlandıramadım. Foto koymanız mümkün mü? Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce istediğiniz görüntüye kavuşursunuz. Endoskopik mi oldunuz acaba? Dr kim?Selam bende yaklaşık 3 hafta öncesinde badem goz ve sakak germe oldum çok zor bir süreçti. Goz şeklim değişti.goruntu güzel lakin kas bitimlerimde toplanma var böyle et kısmış gibi kas bitimleri kabarık bu şuan böyle kremlerle o kısımları destekliyorum doktor haftalar içinde orası düzelecek dedi.bu durum normalmj bilmiyorum sizde böyle borsey oldumu yada aynı durumda olanlar varmi birtek ben umarım böyle değilimdir. Çok korkuyorum gecmicek diye
Kaş bitiminde toplanma derken tam canlandıramadım. Foto koymanız mümkün mü? Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce istediğiniz görüntüye kavuşursunuz. Endoskopik mi oldunuz acaba?