Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba memunmusunuz ?Bende olcam ins 30 aralikda Zekariya beydeMerhaba şubat 12 de dr. zekeriya kul 'a ameliyat oldum.ortayüz, şakak germe ve badem göz estetiği oldum.uzunnnn yıllar arastirma yapmıştım.dr larla görüştüm ama zekeriya beyde karar kıldım iyiki de yapmisim farklı dr.lara işlem yaptıran arkadaslarimin işlem sonrası çektiklerini n hiçbiri çekmedim ve sonuçtan çok memnunum benden sonra 4 arkadasim daha oldu.2 si de operasyon tarihi bekliyor.benim gibi bu işi çok kafa yorup dr dr gezen insanlara fikir olsuni stedim
Siz kimde oldunuz amaliyet?sakalrada dusme olmadi. sadece gozlerim cok cekik duruyor ve yuzum hala sis.
Ben memnunum acikcasi cok hemdeMerhaba memunmusunuz ?Bende olcam ins 30 aralikda Zekariya beyde
Birincisi cevreyi bosverin ben bunu bildigim icin 1 arkadasim haric kimseye soylemedim.sonrasinda botox unu nerede yaptirdin diye sordular bi guzellik var diyip anlamadilar tum yuz germe mi oldunuz.14 gun az bir zaman ama sislikte bilemedim kime oldunuzmerhaba bende 3 agustosta ameliyat oldum. yuzum hala sis . ama en kotusu gozlerimin cok cekik olmasi. 13 gun oldu. moralim bozuk ve cevremden kotu yorumlar aldim. pismanlik bile duydum. ne zamn normal halime donebilirim. keske gozlerimle hic oynamasalardi. tesekkurler
Siz kimde oldunuz amaliyedr.adem ozkan
Merhaba ildailda. Aslında önemli bir soru daha soracaktım. Hani yüze yuvarlak bir bandaj takıyorlar ya, sana da taktılar mi ondan? Taktilarsa kaç gün kalmalı acabaLutfen sıkmayin caninizi iyilesmeyi bekleyin bu surecte yapacak bir sey yok sonra dr a sikinti olan yer icin ne yapabilir iyice konusun
Hayir artik takilmadi orta yuz olan hicbir arkadasima da takilmadi.onun yerine bandajlar vardi gergin durmasini saglayanMerhaba ildailda. Aslında önemli bir soru daha soracaktım. Hani yüze yuvarlak bir bandaj takıyorlar ya, sana da taktılar mi ondan? Taktilarsa kaç gün kalmalı acaba
O bandajlar çene altından geçen bandajlar mi, sana da ondan mı verdiler? Sürekli mi takiyorsun, ben yani beli bir süre sinra insan içine çıkmak istediğimizde nasıl olur diye ondan soruyordum daHayir artik takilmadi orta yuz olan hicbir arkadasima da takilmadi.onun yerine bandajlar vardi gergin durmasini saglayan
Yok hayir sakak ve yanaklarda bant oluyor okadar.bantlarda 5.gun cikarmistim okadar.O bandajlar çene altından geçen bandajlar mi, sana da ondan mı verdiler? Sürekli mi takiyorsun, ben yani beli bir süre sinra insan içine çıkmak istediğimizde nasıl olur diye ondan soruyordum da
Him anladım canım. Benim dediğim heralde gidi germede.Yok hayir sakak ve yanaklarda bant oluyor okadar.bantlarda 5.gun cikarmistim okadar.
Evet o olabilir ve tum yuz germe benceHim anladım canım. Benim dediğim heralde gidi germede.
Evet sanirimEvet o olabilir ve tum yuz germe bence
Kime oldunuz acaba?merhaba bende 3 agustosta ameliyat oldum. yuzum hala sis . ama en kotusu gozlerimin cok cekik olmasi. 13 gun oldu. moralim bozuk ve cevremden kotu yorumlar aldim. pismanlik bile duydum. ne zamn normal halime donebilirim. keske gozlerimle hic oynamasalardi. tesekkurler
Zekeriya kulKime oldunuz acaba?
Ozur dilerim bana sordunuz sandimKime oldunuz acaba?
Olsun sizinkini de öğrendim bir taşla :)Ozur dilerim bana sordunuz sandim