Gömün beni 59 yaşla26 yaşındayım, çocuk muyum ergen miyim yetişkin miyim, karmaşa içerisindeyim. Çalışıyorum, bir yandan yüksek lisans istiyorum bir yandan dünyayı dolaşmak bir yandan profesyonel spor yapmak... Sizler nasıl geçirdiniz bu süreci?
Sosyal medyada çok denk geldim benim gibi düşünen, ne yapacağını bilmeyen ve aniden istifa eden...
Temmuz ayında mezun olup ağustosta işe başladım bilfiil haftanın 5 günü işe geliyorum, sabah 8 akşam 5 buçuk, hafta sonları tatil iyi de maaş alıyorum ama acaba erken mi davrandım çalışmakla... Donanımlı bir insanım 2 dil biliyorum 1 yıl yurtdışında yaşadım kendime çok şey kattım ama Türkiye'nin bu ekonomisinde çalışmadan sadece okumakla olmuyor aile de laf ediyor. Yurtdışı kariyer istiyorum am Türkiye'den Avrupa'ya çalışan olarak gitmek çok zor.
Böyle bir sürü düşünce ve safsata ile yaşıyorum.
Ahretlik senle ben maraton koşuyoruz hala bu yaşta52 yaşına son sürat koşan ben, 26 yaşında orta yaş ne alaka dedim26 yaşında orta yaş krizi olmaz hissettikleriniz ne yapacağınıza karar verememenizden kaynaklı.
Sosyal deney yapmış kafa buluyor bizle,nereye gitti karpuzz keseceğdik dahaAz vursaydiniz looo bayılmış ya
Niye koşmayalım ahretlik, bizim girmediğimiz orta yaş bunalımına gençler giriyor baksanaAhretlik senle ben maraton koşuyoruz hala bu yaşta
Anlamıyorum cidden neyin bunalımı böyle bu yaşta.Niye koşmayalım ahretlik, bizim girmediğimiz orta yaş bunalımına gençler giriyor baksana
Niye koşmayalım ahretlik, bizim girmediğimiz orta yaş bunalımına gençler giriyor baksana
Daha ufağız biz nüfus kağıdına bakmıyoruz hiç:)))Taş gibisiniz taşşşşş Allah nazarlardan saklasın
Valla ben de anlamadımAnlamıyorum cidden neyin bunalımı böyle bu yaşta.
Amiiiiin hepimizi inşallahTaş gibisiniz taşşşşş Allah nazarlardan saklasın
Hayat şartlarını anlarımda herkesin bir uyum süreci vardır mutlaka,26 yaşında orta yaş demeside ilginç aslında.Valla ben de anlamadımhayatın getirdiği sıkıntılar sebebiyle insanlar kendilerini yorgun ve bıkkın hissediyor olabilir ama sağlığınız yerinde olduğu sürece her şeyin bir çaresi var, ölmediğiniz müddetçe de hiçbir şeye geç kalmış olmuyorsunuz, bir bizde mi var acaba bu her şey için çok geç kaldım, artık benim için yapılabilecek hiçbir şey yok hali.
Amiiiiin hepimizi inşallah
Sen böyle yazınca yine aklıma rahmetli babam geldi:))) yaş konusu açılınca uykuda geçen zamanı saymayın derdiDaha ufağız biz nüfus kağıdına bakmıyoruz hiç:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?