- 9 Ağustos 2016
- 7.185
- 23.141
- 348
- Konu Sahibi mutlucicek
Sonrasında keşke o zaman deneseydim demektense, deneyin gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı işi başka kurumda yapma durumu yok mudur peki?İşimi çok seviyorum aslında. Sadece bir kurumda bunca emek verip daha iyi paralar alabilecekken emeğimin karşılığını almıyorum hissini yaşıyorum. İş telefonum çaldığında eşim veya ailem şöyle diyor şu kadar yorulduğunu kendi işinde yapsan uçmuştun.
Aynı işi başka kurumda yapma durumu yok mudur peki?
Şirket kurma konusu çok basitBenimde planım tam olarak kendi şirketimi kurup dışarıya danışmanlık olarak bu mesleği yapmak. Ancak insanın gözü korkuyor, çünkü sosyal medya planlaması, siteni kurmak kendini kkabul ettirmek bunlar benim bildiğim şeyler değil.
Hayırlı olsun tebrik ederimŞu an 29 yaşında 18 aylık bebek sahibi ve 6 aylık hamile biri olarak İngiliz dili eğitimi alanındaki akademisyenlik kariyerimi bırakıp kodlamaya, yazılıma yöneldim. Bakalım ne olacak rezil mi olacağız vezir mi
Çok teşekkür ederim İngilizcem iyi olduğu için harvard, MIT gibi üniversitelerin çevrim içi eğitimlerini alıyorum. Şimdilik giriş mahiyetindeki ücretsiz olanlarla başladım. Eğer kendimde ışık görürsem sertifika programlarına da başvuracağım inşallah başarırım çünkü beni aşırı heyecanlandırıyorHayırlı olsun tebrik ederim
Yazılım eğitimi nereden alıyorsunuz
Sonra da o alanda mi iş arayacaksınızÇok teşekkür ederim İngilizcem iyi olduğu için harvard, MIT gibi üniversitelerin çevrim içi eğitimlerini alıyorum. Şimdilik giriş mahiyetindeki ücretsiz olanlarla başladım. Eğer kendimde ışık görürsem sertifika programlarına da başvuracağım inşallah başarırım çünkü beni aşırı heyecanlandırıyor
Evet daha freelance çalışmak istiyorum. Bi firmaya bi kuruma bağlı kalmaktan sıkıldım açıkçası ama şartlar ne getirir bilemem tabi. Projelerimden bir portföyle oluşturuyorum onları da linkedin hesabıma ekliyorum. Böylelikle zamanla iş alabilir duruma geleceğim inşallahSonra da o alanda mi iş arayacaksınız
Umarım çok güzel olur
Başarılı olursunuz umarımEvet daha freelance çalışmak istiyorum. Bi firmaya bi kuruma bağlı kalmaktan sıkıldım açıkçası ama şartlar ne getirir bilemem tabi. Projelerimden bir portföyle oluşturuyorum onları da linkedin hesabıma ekliyorum. Böylelikle zamanla iş alabilir duruma geleceğim inşallah
Çok teşekkür ederim sizin de yolunuz açık olsunBaşarılı olursunuz umarım
Yazılım zaten gelişen bir sektör ve artık her yerde
Remote çalışıyorlar çoğunlukla
İngilizce de var
Avantajlısınız
Yolunuz açık olsun