Orta ve alt yüz estetik operasyon deneyimim

Merhaba hala memnunmusunuz ameliyattan? Hala aynı şekilde duruyormu? Resim gönderebilirsiniz özelden öncesi sonrası , 2-3 hafta sonrası bir ay sonrafingibi? Hatta en son haliniz. Lütfen çok ihtiyacım var. Bende Zekeriya beye ameliyat olmayı düşünüyorum.ama çok tedirginim. Benim.birdengozletim.kucuk bu yüzden orta yüzü yaparken sakak ta aynı anda gerildiği için gözde de cekiklik oluy or sanirum.buds beni tedirgin ediyor.sizte tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum
.
.

Merhaba hala memnunmusunuz ameliyatınizdan? Bende Zekeriya kul ve metin kerem yada ozan bitik düşünüyorum. Bu ücu arasında kaldım. Yalnız Zekeriya hoca orta yüzü derin plan yapmiyor anladığım kadarıyla endoskopik olarak sakaktan girerk yapıyor. Yani derin plan değil. Alt yüzü derin plan yapıyor. Dogrumu anlıyorum? Birde kaşlarımın tam uçtan kalkMasini istemiyorum ben. biraz daha doğal kendi kas kavisimin şeklini koruyareak kaldırmak istiyorum. Ve gözlerimin hiç çekik olmasini istemiyorum. Herkesin kasları uctanmi kalkık, ve gözler çekik mi.oluyor? Metin kerem'e ve ozan bitik'e ameliyat olan varsa acil deneyimlerini yazabilirler mi rica etsem?

Merhaba bende Zekeriya kul'a ameliyat fusu
Merhaba. Bende Zekeriya kul a yüz germe düşünüyorum. Memnun musunuz acaba? Orta yüzü derin plan yapmiyor anladığım kadarıyla. Endoskopik olarak sakaktan girerek yapıyor. Sadece alt yüzü derin plan yapıyor. Bundan biraz tereddüt ediyorum. Birde kaşlarımı ucundan değil daha normal doğal kaslarimin kavisinde kalksın istiyorum. Ama sadece ucunu sakaklara doğru çekiyor Galatasaray ba ve gözlerde çekiliyor galiba. Ben çekik istemiyorum. Sizde gözler çekik oldumu.biraz? Ve kadınız nasıl oldu,?

Cok teşekkürler. Göz kapaklarım yapilmadi ama kaşlar ve orta yüz çekildi. Fotoğraf ozel olarak istenirse yollarım. Zaten su an ameliyat sonrasi ikinci gun olduğu icin cok şiş yüzüm.
Merhaba bende Zekeriya hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum. Çok rica etsem ameliyat sonrası hafta hafta, 1 aylık vs. Görüntüleri izi paylaşabilir misiniz?

Merhaba memnun kaldınız mı ameliyattan planlıyorum Bn de .tavsiye eder misiniz ?

düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…