Herkese selam, ben bu operasyona karar vermeden birçok doktor araştırdım ve her anlamda içime sinen hoca Zekeriya bey oldu. Sorularımla hem kendisi hem ekibi çok ilgilendiler. Zekeriya hocanın diğer birçokları gibi paragöz olmaması da çok hoşuma giden bir özellik oldu. Ameliyatı olmadan önce ben de kadınlar kulübündeki alakalı başlıklardan çok faydalanmıştım. Özellikle Nida ve Songül arkadaşlarıma cok teşekkür ederim. Onların verdiği samimi ve içten cevaplar beni vazgeçme noktasında olduğum zamanlarda çok ikna etti. Ben de şimdi başkaları da benim tecrübemden faydalansın istediğim için yazıyorum. Ameliyatımı dün oldum. Benimki alt ve orta yüz germe. Ameliyat sonrası bir gece hastanede kaldım. Hastane son derece temiz ve personeli çok ilgili. Ben tek kalmadım ama tek bile kalsanız hiç sorun olmaz. Ben çok ağrı yaşamadım, zaten 2-3 defa damar yolundan agri kesici verdiler. Operasyondan iki saat sonra ayaklandim ve kendi basima yürüdüm koridorda. Beni tek zorlayan narkoz yüzünden yasanan mide bulantisi oldu. Her hastada olmuyormus, bazi hastalar narkozu tolere edebiliyorlarmış ama ne yazık ki ben onlardan biri değilmişim. Sabaha kadar bayağı kustum. Sonra sızmışım ve uyandığımda geçmişti. Oglen gibi hoca geldi sargilarimi çıkardı, pansumanimi yapti ve hastaneden yürüyerek gayet normal bir şekilde çıktım. Simdi evimdeyim. Tabiki suratim cok şiş. Cumartesi gunu hoca bantlari da cikaracak ve tamamen rahatlayacağım. Kesinlikle korktuğum gibi bir sey değilmiş. O buldog yanaklari şu şiş suratimla bile görmemek cidden müthiş bir his. İyi ki Zekeriya hocayi seçmişim, uzun donem sonuçlarımı da yazarim.