- 26 Temmuz 2021
- 140
- 50
- 39
MerhabaCanimmm cok gecmis olsun ben ilk gun ki resmini gordum ve bence benim kadar sismedinama su an tam full sisme noktasindasin bugunden sonra yavas yavas sislikler inecek .. agri konusunda demistim sana agrin olamayack diye degilmi en zoru da simdiki zaman canim moralini bozma ve cabuk iyilesecegine inan yeter
ananas hapini aliyomusun ? Bana cok iyi gelmisti bromelain diye clinige yakin eczaneden almistim
Buraya gelip ameliyat sureci yazman da ayrica beni cok mutlu ettiBunu ihtiyac duyan cok kadin var
Bende ayni ucreti odemistim ve subatta islem yaptirmistimArkadaslar benim toplam yapılan tüm işler için 23 bin ödedim ama bu fiyatı ben mart ayında konuşup anlastıgın için bir fiyat farkı temmuzda olurken yansımadı ama zamlanmıstı ben mart ayında netlestırmeseydım haziranı bekleseydım bu fiyat olmazdı . Şimdi fiyatlar degişmiştir karsılastırırken bu durumuda göz önünde bulundurun
Merhaba, bende orta yüz olmaya düşünüyorum , dikişler kulagin öndemi yoksa arkasindami oluyor? Yani bi iz varmi yüzde ?Ben orta yüz oldum ve şakak germe.tavsiyem eve geçtiğiniz gece uyku ilacı için.misss gerisi kolay zaten
Merhaba orta yuz germede sacli deride oluyor dikis benimki oyle.Merhaba, bende orta yüz olmaya düşünüyorum , dikişler kulagin öndemi yoksa arkasindami oluyor? Yani bi iz varmi yüzde ?
Ha anladim teşekür ederim :)Merhaba orta yuz germede sacli deride oluyor dikis benimki oyle.
Tam yuz genclestirmede Kulak önünde kesi oluyor cunku fazla deriyi kesip dikiyorlar benim bildigim
Arkadaslar benim toplam yapılan tüm işler için 23 bin ödedim ama bu fiyatı ben mart ayında konuşup anlastıgın için bir fiyat farkı temmuzda olurken yansımadı ama zamlanmıstı ben mart ayında netlestırmeseydım haziranı bekleseydım bu fiyat olmazdı . Şimdi fiyatlar degişmiştir karsılastırırken bu durumuda göz önünde bulundurun
Fiyat bilgisi için çok tşkler kızlar iyi ki varsınız da doktora gitmeden öğrenebiliyoruz az çokBende ayni ucreti odemistim ve subatta islem yaptirmistim
Merhabalar.. Ben de kasimda sakak germe ve liplift olacaim zekeriya hocama.. alt yüz germede yaptirmak istiyorum ama tam karar veremedim... resimlerinizi gørebilirmiyim acaba?Cok teşekkürler. Göz kapaklarım yapilmadi ama kaşlar ve orta yüz çekildi. Fotoğraf ozel olarak istenirse yollarım. Zaten su an ameliyat sonrasi ikinci gun olduğu icin cok şiş yüzüm.
Ne kadara oldunuz acaba? Zekeriya beye ben de gitmeyi düşünüyorumMerhaba kızlar
Bende 2 temmuzda zekeria hocaya orta yuz germe -şakak germe ve alt üst göz kapagı ameliyatı oldum . Bugun 4. Gunun hiç ama hiç agrım olmadı . Hastaneden sonra evde cok agrım olacagını düşünüyordum ama hiç agrısız 4. Günüme geldim . Şuan bandajlarım henüz alınmadı 6. Gun bandajlarım alınacak . Heycanla bekliyorum elimde ayna sonucla ilgili tahminde bulunmaya calışıyorum ama çok şiş ve ödemliyim bir tahminde bulunamıyorum isteyenlere özelden ilk dört günüme ait fotolarımı atabilirim . Baska sorularınızda varsa cekinmeyin yazın yanıtlarım. Benden önce olan arkadaslar da bana resim atarsa gelecek günlerle ilgili banada fikir olur cok sevinirim . Burdan bu sürec zarfında cok güzel arkadaslarda edindindim cok yardımcı oldular bilgi paylaştılar
Ben de alt yüz germe istedim ancak tüm ısrarlarıma rağmen yapmadı. Hastanın gerçekten ihtiyacı yoksa yapmıyor. Hoca nın fikri önemli.Merhabalar.. Ben de kasimda sakak germe ve liplift olacaim zekeriya hocama.. alt yüz germede yaptirmak istiyorum ama tam karar veremedim... resimlerinizi gørebilirmiyim
Bzn size resimlerimi gonderdim ozeldenMerhaba bende ıstıyorum bu amelıyatı cok foto görebilirmiyim?
Banada honderirmisin rica etsemBzn size resimlerimi gonderdim ozelden
GonderimBanada honderirmisin rica etsem
Hoca nın liplift sonuçları mükemmel. Bence bu konuda da üstüne yok. Gördüğüm sonuçlarda iz yok denecek kadar azdı. Bir de gerçekten çok natürel duruyor ve anlaşılmıyor. Şimdiden geçmiş olsun size.Yarın kendisine liplift olucam ameliyatta yapmamisti gerek yok diyip.ama ufak bir kesiyle olacak bu sefer
Simdiden gecmis olsun hadi bakalim iyi sonuclar dilerimYarın kendisine liplift olucam ameliyatta yapmamisti gerek yok diyip.ama ufak bir kesiyle olacak bu sefer
Tesekkur ederim.cok titiz davrandi valla ilk 1saat biraz sizladi.ama hicbir agrisi sizi yok sukur.ve bu goruntusune bayildimmmmHoca nın liplift sonuçları mükemmel. Bence bu konuda da üstüne yok. Gördüğüm sonuçlarda iz yok denecek kadar azdı. Bir de gerçekten çok natürel duruyor ve anlaşılmıyor. Şimdiden geçmiş olsun size.