Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Orta Sehpa mı Zigon Sehpa mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
G

gunessizkedi

Ziyaretçi
Merhaba herkese. Salonum küçük, o yüzden ortada kocamaaan duran , genelde de üstüne ayak uzatmadığımız, yemek yemediğimiz, naptığımızın belli olmadığı bi orta sehpa almaktan yana değilim.Zigon sehpa alalım, lazım oldukça köşesinden çıkarır kullanırız diyorum.Eşimse orta sehpasız ev mi olur diyor bilmiyorumkismile

Tavsiyelerinizi bekliyorum.Hangisi??

bence salonun kucukse hıc yerı kaplama canım, gun gelıcek o sehpayı nereye koyıyımda surası bı acılsın ferahlasın dıye dusunursun :) sen esını dınleme artık orta sehpasız evler cok canım :)

bence de ..sonradan kaldıracak yer arıyorsun..ben şimdi kenara koydum gereksiz bence de..ama böyle altı da raflı olanlar oluyor yer genişse onlardan olabilir..en azından daha kullanışlı..gazete dergi falan konulabiliyor..

Ziqon sehpa yı tavsiye ediorum canım
benim salonumun ortasında büyük bir boşluk olmasına rağmen
ben orta sehpa almayı düşünmedim çünkü kalabalıktan başka bir işe yaramıyor
çevremdede orta sehpa alıp sonradan kaldırıp saklıcak yer arıyolar
aman boşver evin ferah ferah dursun ayak altında kalabalık yapmasın yerimseniben

Orta sehpanın amacı başkadır zigon sehpanın amacı başkadır biliyorsun ki..

Orta sehpa pek kullanılmasa da bence yer müsaitse mutlaka olmalı..Görsel olarak mobilyanın tamamlayıcısır orta sehpa..

Zigon sehpa zaten tamamen farklı servis amaçlı kenarda bekleyen sahpalardır..O da olmazsa olmazdır..

bence ikisini de al.

bencede ikisini al.. orta sehpa mobilyayı tamamlar.. zigonu ayrıyeten alır kenara koyarsın öyle buyuk almazsın.. gelen olursa cıkarırsın.

Bence zigon sehpa yeter.Madem yerin dar. Benim de salonum küçük orta sehpa almadım.

benimde salonum küçük orta sehpe almadım bence gereksiz kalabalık evde.az ve kullanıslı mobılyaları olan ferah evleri daha çok sevıyorum.

yerin varsa al ben severim ama benim salonum çok büyük ve müsait olduğu halde bizde kaldırdık çocuklar çarpar diye eşim istemiyo,ben önceleri kızdım ona ama şimdi salonum daha ferah geliyo gözüme.

Back
X