• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta kulak intihabı

Bysra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
Merhabalar, ben havuza cok gırıyordum yanı cok denemez ama gırınce havuza atlayıp cıkıyordum. Dalıyordum. Hızlıca da cıkıyordum. Daha sonra kulağım ağrımaya başladı şişmeye başladı sağ kulağım cok sıs ve ağrılı. ıcı dolu. Doktor orta kulak ıntıhabına cevırmesıne az kaldıgını soyledı ama cok agrıyor. Dokunamıyorum kulagıma ustune yatamıyorum. Cok ağrıyor. Ne yapmam gerekıyor ? Yaşım daha 14.

Merhabalar, ben havuza cok gırıyordum yanı cok denemez ama gırınce havuza atlayıp cıkıyordum. Dalıyordum. Hızlıca da cıkıyordum. Daha sonra kulağım ağrımaya başladı şişmeye başladı sağ kulağım cok sıs ve ağrılı. ıcı dolu. Doktor orta kulak ıntıhabına cevırmesıne az kaldıgını soyledı ama cok agrıyor. Dokunamıyorum kulagıma ustune yatamıyorum. Cok ağrıyor. Ne yapmam gerekıyor ? Yaşım daha 14.

ibrahim saracoglundan dinledigimi aktarmak istiyorum kulak agrisi icin sogani ortadan kesin ve suyunu agriyan kulaga 2-3 damla damlatin agriyi hemen kesicegini goreceksiniz demisti .....
o adamin soylediklerine inaniyorum bunu uygulamadim ama diger bircok seylerini uyguluyorum ve hepsinin faydasini gordummm

birde havuza girerken kulak tikaci kullan yada pamuga vazelin sur ve kulagina yerlestir oyle gir cikinca cikar at pamugu ve her seferinde yenile

sogan suunu denemeni tavsiye ediyroumm
birde gece yatarken 2-3 damla zaytinyagi damlat oyle uyu

gecmis olsunnnnnnnn
optumm

ibrahim saracoglundan dinledigimi aktarmak istiyorum kulak agrisi icin sogani ortadan kesin ve suyunu agriyan kulaga 2-3 damla damlatin agriyi hemen kesicegini goreceksiniz demisti .....
o adamin soylediklerine inaniyorum bunu uygulamadim ama diger bircok seylerini uyguluyorum ve hepsinin faydasini gordummm

birde havuza girerken kulak tikaci kullan yada pamuga vazelin sur ve kulagina yerlestir oyle gir cikinca cikar at pamugu ve her seferinde yenile

sogan suunu denemeni tavsiye ediyroumm
birde gece yatarken 2-3 damla zaytinyagi damlat oyle uyu

gecmis olsunnnnnnnn
optumm

Teşekkür ederim:) Deniyeceğim hemen :)

Dediklerini denedım fakat daha da kotu oldu. Sakın soğan denemeyin :) Ailecek orta kulak intihabıyız :D Kuzenımde deneyınce soğan onda da ağrısı arttı. En iyisi doktora gidin. Ben doktora gıdıp kulağımı temızlettım. Bi kaç damla ve yanında antibiyotik aldım. 3 doktora gittim. 2 sinin verdiği işe yaramadı ilaçlar. intihabım kurumadı. Şuan sarı sarı lekeler geliyor kulağımdan. 3. gittiğim doktorun ilaçlarına başladım şuanda ve iyileşiyorum yavaş yavaş. Benimle aynı dertte olan varsa ilaç isimlerini verebilirim :)

Back