- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.361
-
- Konu Sahibi Myprettyworld
ya salak dendi diyede ne bileyim boşanılmaz ki
abartı
nasıl şiddet gören kadın erimdir eşimdir yapar demesi abartı ise
buda abartı ya
ya salak dendi diyede ne bileyim boşanılmaz ki
abartı
nasıl şiddet gören kadın erimdir eşimdir yapar demesi abartı ise
buda abartı ya
Yalnız bu konu taşınır. Dert değil çünkü. Sonra kızmayın samimi değilsiniz diye.
bilmiyorum ama bana abartılı geldiSaygı yoksa hiçbir şey tam olmaz.
Düştü canı yandı, yanındaki adam salak diyerek dalga geçiyor acısıyla alay ediyor elinden tutup bir şeyin var mı diyene kadar.
Ben de olsam aynısını yapardım.
Kim ki o bana hakaret edecek ?
bende şimdi okudum bu haberi. içimden helal dedim valla.Kuveyt'te yaşanan olayda, daha yeni evlenen gelin, mahkeme binasından çıkarken ayağı takılıp düştü. Damat da yeni eşine "Salak" diyerek onunla dalga geçti. Bunun üzerine öfkelenen kadın, binadan çıkmadan boşanmak istediğini belirtti.
Burada şiddet, hakaret ve her türlü küçük düşürücü olaya rağmen hala evliliğini sürdürmeye çalışanlara, ayrıl diyenlere direnenlere hala kocasını, sevgilisini savunanlara "o öyle biri değil" diyenlere gelsin bu haber...
Siz çok değerlisiniz,
değerinizi hiçe sayanları
yok sayın siz de.
Abarti diyenler, siz kocaniza salak diyin tokadi yiyip yildizlari sayiyor musunuz saymiyor musunuz
Hele ki Kuveytte o adam bos ol bos ol bos olu cekerdi yani, sonra da tekmeyi tokadi koyardi
Kendinize salak dedirtmeyin. Erkekler dedirtmiyor, siz de dedirtmeyin. Kadin olmak eziklik pasiflik degil, hakaret kabul etmeyi tolerans adi altinda gormeyelim lutfen.
Bence boşanmak için tek bir salak sözü abarti, 7 yillik evliyim eşimden öyle bir söz duymadım ama ola ki duysam kendimi adliyede bulmam, velev ki ben söylesem tekme tokat falan de yemem, bu kadar genellemeyin...Abarti diyenler, siz kocaniza salak diyin tokadi yiyip yildizlari sayiyor musunuz saymiyor musunuz
Hele ki Kuveytte o adam bos ol bos ol bos olu cekerdi yani, sonra da tekmeyi tokadi koyardi
Kendinize salak dedirtmeyin. Erkekler dedirtmiyor, siz de dedirtmeyin. Kadin olmak eziklik pasiflik degil, hakaret kabul etmeyi tolerans adi altinda gormeyelim lutfen.
Abarti diyenler, siz kocaniza salak diyin tokadi yiyip yildizlari sayiyor musunuz saymiyor musunuz
Peki evlendiğiniz gün, en mutlu olduğunuz anlardan birinde, gelinliğiniz üzerinizdeyken elinizde olmayan bir sebeple düştüğünüzde eşiniz elinizden tutup kaldırmak, bir şeyin var mı diye sormak yerine salak deyip dalga geçse de sesinizi çıkartmaz mıydınız? Bence burda mesele hakaret değil çokhakaretin zamanlaması.Bence boşanmak için tek bir salak sözü abarti, 7 yillik evliyim eşimden öyle bir söz duymadım ama ola ki duysam kendimi adliyede bulmam, velev ki ben söylesem tekme tokat falan de yemem, bu kadar genellemeyin...