• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örnek alınması gerek değerli kadınlar!

Yalnız nasıl dediği de önemli bence.
Yani ben de kocam hele ki komik bir şekilde düşse salak deyip gülerim. Ha bunu hakaret için değil güldüğüm için derim.
Kendime de gülerim düştüğümde. Tamam bozulur küser eder de "sadece" bu sebeple boşanmazdım yani.

Çok kötü düştüyse o ayrı ama kalkıp boşanmaya gittiyse o kadar kötü düşmemiştir.

Aradaki iletişim önemli. "Aptal" bizim için sevgi sözcüğü mesela, biliyorsun. Düşsem beyim "ahahohaa aptaaal" dese ben de gülerim. Ama "piii salaaağk" dese ağzına ederimg. Kadın nasıl kızdıysa boşanmaya kadar gitmiş, demekki aralarında öyle bir iletişim yokmuş.
Bi de düğün günü insan pek bi hassas oluyo, biri bişey dese gözlerin doluyo falan. Bir de bu evleneceğin adamdan gelirse koyar insana.

Aynı eve girmediği sürece bir kadın çok rahat boşanabilir bence saygısızlık vs nedeniyle . Aynı eve girdikten sonra acaba bu günler geçer mi, diye sabredip katlanıyorsun her şeye

Zararın neresinden dönerse kardır ama imkanı olmayanlar konusunda Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi nın yorumlarına katılıyorum.
Ayrıca belki o hassas, önemli anda bunu yaşaması daha önce yaşasa bile farklı gelmiştir, daha önce yapması gerekeni o an fark etmiştir. Belki de hiç yaşamamışlardır ama tam emin de değildi sevgilisinden ve hemen değiştiğini görünce o hissi almış baştan önünü kesmiştir. Aralarında böyle bir iletişim normal değil demek ki onlarda, birbirlerine lafın gelişi salak deyip eğlenmiyorlar ya da o anın hassaslığıyla bunu dememesi gerekti ona göre.
Kişileri, ilişkilerini de bilmiyoruz ama bence bu noktaya gelip bunun için boşandıysa basit bir salak lafı değildir diye düşünüyorum.

İçimde hiç “helal olsun kadına” hissiyatı yaratmadı. Özür dilerim ama kendisine salak dendi diye boşanan kadından çok daha fazla örnek alınacak kadın var bu dünyada. Gerçek başarı hikayeleri o kadınlara ait..

Bu konu beni pek açmadı :KK53:
Tamam işte kadın salak denince diğer kadınların yaşadıklarını yaşamadan kesmiş ipi. İpini koparamayıp evlenenlerin yardım çığlıkları hergün burayı inletiyor. Örnek alınası kadınmış takdir ettim.

Kuveyt'te yaşanan olayda, daha yeni evlenen gelin, mahkeme binasından çıkarken ayağı takılıp düştü. Damat da yeni eşine "Salak" diyerek onunla dalga geçti. Bunun üzerine öfkelenen kadın, binadan çıkmadan boşanmak istediğini belirtti.

Burada şiddet, hakaret ve her türlü küçük düşürücü olaya rağmen hala evliliğini sürdürmeye çalışanlara, ayrıl diyenlere direnenlere hala kocasını, sevgilisini savunanlara "o öyle biri değil" diyenlere gelsin bu haber...

Siz çok değerlisiniz,
değerinizi hiçe sayanları
yok sayın siz de.
Bende esime sakarlik yapinca mal dikkat etsene diyorum beni bosamadigi icin sansliyim ellam :halay::KK76:

Back