- 11 Aralık 2018
- 39.552
- 245.035
-
- Konu Sahibi Myprettyworld
Yalnız nasıl dediği de önemli bence.
Yani ben de kocam hele ki komik bir şekilde düşse salak deyip gülerim. Ha bunu hakaret için değil güldüğüm için derim.
Kendime de gülerim düştüğümde. Tamam bozulur küser eder de "sadece" bu sebeple boşanmazdım yani.
Çok kötü düştüyse o ayrı ama kalkıp boşanmaya gittiyse o kadar kötü düşmemiştir.
O zaman esim bana hergun dava acmaliydi.
Saçma buldum biraz.
Lafın gelişi hergün dedim.Eşinize her gün salak mı diyorsunuz? Neden?
Tamam işte kadın salak denince diğer kadınların yaşadıklarını yaşamadan kesmiş ipi. İpini koparamayıp evlenenlerin yardım çığlıkları hergün burayı inletiyor. Örnek alınası kadınmış takdir ettim.İçimde hiç “helal olsun kadına” hissiyatı yaratmadı. Özür dilerim ama kendisine salak dendi diye boşanan kadından çok daha fazla örnek alınacak kadın var bu dünyada. Gerçek başarı hikayeleri o kadınlara ait..
Bu konu beni pek açmadı
Bende esime sakarlik yapinca mal dikkat etsene diyorum beni bosamadigi icin sansliyim ellamKuveyt'te yaşanan olayda, daha yeni evlenen gelin, mahkeme binasından çıkarken ayağı takılıp düştü. Damat da yeni eşine "Salak" diyerek onunla dalga geçti. Bunun üzerine öfkelenen kadın, binadan çıkmadan boşanmak istediğini belirtti.
Burada şiddet, hakaret ve her türlü küçük düşürücü olaya rağmen hala evliliğini sürdürmeye çalışanlara, ayrıl diyenlere direnenlere hala kocasını, sevgilisini savunanlara "o öyle biri değil" diyenlere gelsin bu haber...
Siz çok değerlisiniz,
değerinizi hiçe sayanları
yok sayın siz de.