Örnek alınması gerek değerli kadınlar!

Aradaki iletişim önemli. "Aptal" bizim için sevgi sözcüğü mesela, biliyorsun. Düşsem beyim "ahahohaa aptaaal" dese ben de gülerim. Ama "piii salaaağk" dese ağzına ederimg. Kadın nasıl kızdıysa boşanmaya kadar gitmiş, demekki aralarında öyle bir iletişim yokmuş.
Bi de düğün günü insan pek bi hassas oluyo, biri bişey dese gözlerin doluyo falan. Bir de bu evleneceğin adamdan gelirse koyar insana.

Aynı eve girmediği sürece bir kadın çok rahat boşanabilir bence saygısızlık vs nedeniyle . Aynı eve girdikten sonra acaba bu günler geçer mi, diye sabredip katlanıyorsun her şeye

Zararın neresinden dönerse kardır ama imkanı olmayanlar konusunda Idrakyollariiltihabi nın yorumlarına katılıyorum.
Ayrıca belki o hassas, önemli anda bunu yaşaması daha önce yaşasa bile farklı gelmiştir, daha önce yapması gerekeni o an fark etmiştir. Belki de hiç yaşamamışlardır ama tam emin de değildi sevgilisinden ve hemen değiştiğini görünce o hissi almış baştan önünü kesmiştir. Aralarında böyle bir iletişim normal değil demek ki onlarda, birbirlerine lafın gelişi salak deyip eğlenmiyorlar ya da o anın hassaslığıyla bunu dememesi gerekti ona göre.
Kişileri, ilişkilerini de bilmiyoruz ama bence bu noktaya gelip bunun için boşandıysa basit bir salak lafı değildir diye düşünüyorum.

Tamam işte kadın salak denince diğer kadınların yaşadıklarını yaşamadan kesmiş ipi. İpini koparamayıp evlenenlerin yardım çığlıkları hergün burayı inletiyor. Örnek alınası kadınmış takdir ettim.

Bende esime sakarlik yapinca mal dikkat etsene diyorum beni bosamadigi icin sansliyim ellam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…