Orleans'ta (45) kalan varmi?

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
Orleans'ta oturan varmi aranizda ,kesin olmasada oraya tasinma gibi bi durumumuz var, merak ettim orasi nasil memnunmusunuz? Kisacasi varsa orda oturan tanismak istedim.

merhba ben 45 bolgesindeyim. orleans bize uzak kaliyor biraz ama préfecture ve bazi islemler icin gidiyoruz. fransanin genel kasveti orleansta daha yogun gibi.
ben sevmiyorum ama dogdugun yerdegil doydugun yer demisler.
yasaikca alisir insan... geldigimde burdan da kacmak istiyordum ama alistim iste..

aynen dedigin gibi dogdugun degil doydugun yerdir
orleans merkezde auchan magazasinda yeni is yeri acicaklar bizde oraya gelicez insallah bu yuzden sordum
bikac kez gittim fazla gezmedim ama suan kaldigim yerden daha guzel gorunuyor
insallah biran once olsunda tasinmak istiyorum

sizin için hayirlisi neyse o olsun canim... nereye denk geliyo dedigin yer? ben hiç bilmiyorum. kaldigin yere yakin mi?

olmadi daha ama olursada insallah hayirli olur canim cok saol
bize 1 saatlik bi yer, yani parise 1,5 saatlik bi yer diyebilirim

Son düzenleme:
orleans buyuk bir sehir. buyuk sehir her zaman avantajlidir bence. ben fransizcami ilerletmek icin universite egitimi almayi istedim.
loiret bolgesinde olmamiza ragmen orleansa 65 km uzakliktayiz. her gun gidip gelmem mumkun degil. paris tarafi daha yakin, orayi da trafik sorunundan olayi cekemem. trenle esim hayatta izin vermez zaten :KK19:
velhasil, hersey ayaginin altinda olur, kendin ve cocuk icin birsuru guzel kursa bulabilirsin. orleans'ta ebru kursu bile var dusun yani :) postaya reklam atmislar ordan biliyorum

X