Orjinal marka gözlük ,çanta ,saat arıyorum

bitanem seni mutlu etmek sevindirmek çok isterim meleğim ama bedenlerimiz uyuşmuyo güzelim uygun bişeyler yaparım ama

ayy bunu söylemeniz bile sevindirdi beniiii teşekkür ediyorum bu aralar biraz sıkmam lazım kendimi uygun oldugumda hala satılmamış olursa dönücem size mutlaka takipteyim bol satışlarr size

ayy bunu söylemeniz bile sevindirdi beniiii teşekkür ediyorum bu aralar biraz sıkmam lazım kendimi uygun oldugumda hala satılmamış olursa dönücem size mutlaka takipteyim bol satışlarr size
tamam hayatım senin kısmetin olur inşallah nasip bitanem iyi geceler hedorlandom

Son düzenleyen: Moderatör:
halen kürk yelek arıyorum..kış bitti burada satın hadi yeleğinizi bana
havalar sıcak bunalırsınız
elden çıkarın yaniibanaa

evet başlığımla birlikte aradıklarım da değişti

elinde olan ve satmak yada daha çok takas yapmak isteyen var mı ?değerinde takas olacak tabii ki

yani sizin 300 500 lük ürünlerinize 10 liaralık 30 parca değil orjinal 1.sınıf parfüm yada markalı elbise ayakkabı ile

ve güneş gözlüğü arıyorum arkadaşlar...iyi marka ve sıfıra yakın olması tercihimdir .....

canım bende kürk yelek var yurtdışından hediye gelmişti orjinal kürk bildiğim kadarıyla ...sayfamda ekli değil istersen ekleyebilirim ama fiyat biraz yüksek gelebilir 150-200 arası bişey düşünüyorum hiç kullanılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…