• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orj boş parfüm şişesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nix

B/b
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
6.008
2.637
448
hee boş parfüm şişelerine dolum yapıp orjinal diye kakalıcaksınız millete dimi:olmaz:
bende yok şişe filan..

yok şişe mişe sızeee,
gecen gun gordum fuarda 160 lıra dıyodu orjınal şişeye doldurmuslar dolum parfumu lütfen sıkmayın yaıyodu sıktım bı de baktım yaglı yaglı doldurma parfumu bıze kaktırcaklar arkadasım da almak ıstedı tutturdu yürü yaa dedım sahte bunlar.

hıc desteklemıyorum bu yaptıgınızı asla da göndermem şişelerımı

kargo da bedava, nasılsa onu 100+ satacaksınız demı kargoya verecegınız 3-5 liranın lafı olmaazz
:oklava:

ciddi mısınız arkadaslar sasırdım ya :1shok:

iide orjinal parfumlerin siselerinizi biz acamıyoruz kı onlar nasıl acıp dolduruyorlar ?

arkadaşlar uzun süredir buraya üyeym bilenler bliyor ve son zamanlardada d&p de şe başladım çok fazla takip edemiyorum siteyi yanlız sizden bir ricam olucak lütfen beni kırmayın eminim yardım etmek isteyebilecerğinize :( bize boş ve orj parfüm şişeleri lazım bana özelden ulaşıp ulaşıp varya yollayabilrmisniz kargo masraflarını ben karşılarım tşk ederim opuyorumnanaktan :delphin:

iyide cnm çok lüzumsuz bi istek olmuş şimdi bu, foruma girip boş orjinal şişe istemek, ne maksatla istendiği açık açık belli iken:umursamaz:

arkadaşlar boş şişelere dolum yapıyolar fuarlarda, pazarlarda v.s satıyolar bnm eşim tekin acarda müdür. Mağazaya bile gelip boş şişe istiyolarmış :) hemde tanesini 5 TL'den alabilirlermiş. Birde Free shoptan çıkan boş şişeleri alıp dolduruyorlarmış. Sırf büyük çöplüklerden boş şişeleri toplayan ekip varmış biliyormuydunuz? Şebeke gibi yanii. Bence boş şişeyi çöpe atarken kırıp atın derim..

Back