Cilt Bakımı Ürünleri oriflame ve hayal kırıklığı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sumeyra64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
6
0
herkese selamlar.oriflame ürünlerinden yüz temizleme jeli aldım ve sadece bir kaç kez kullandım.ürün resmen yüzümü yaktı ve çenem hala sürekli deri döküyor ne kadar nemlendirmeye çalışsam da nafile.çenem kötü görünüyor ve sivilce eksik olmuyor.oriflame mail attım lürfedip cevap bile yazmadılar.ne yapmalıyım?ben mağdur oldum.

optimals almıştım bende o zaman sivilcelerim baya bi artmıştı :KK61:

o zamandan beridir yok temizleme sütüymüş yok tonikmiş hiç öle şeylere bulaşmadım:KK33:

inşallah tez zamanda iyileşr :nazar:

eğer mağdur olmuşsan şikayet .coma yaz ben bir çok şikayetimi oraya yazıyorum sonra da bana dönüp ne yapılması gerektiğini söylüyorlar.umarım dönerlerde...

cnm cilt tipin nedir ? eğer cilt tipine uygun ürünleri almadıysan olabilir bnm o kadar hassas bi cildim olmasına rağmen bende hiçbi sorun yaratmadı oriflame ürünleri:KK34: eğer kuru cildin varsa ve yağlı ciltler için olan bi ürün kullanıosan o yapmış olablr...Bu arada ben oriflame temsilcisiyim hemen hemen her ürünü denedim bilgi almak isterseniz verebilirm...

teşekkür ederim bu arada cildim karma ve yağlıya meyilli ürün cilt tipime uygundu ama neden oldu bilmiyorum.ne yapayım siz temsilciymişsiniz.siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz

Son düzenleme:
teşekkür ederim bu arada cildim karma ve yağlıya meyilli ürün cilt tipime uygundu ama neden oldu bilmiyorum.ne yapayım siz temsilciymişsiniz.siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz

Rica ederim...Öncelikle kullandığınız ürün hakkında daha açıklayıcı bilgi verirseniz sizi aydınlatabilirim...Mesela hangi seri bu optimals mı yoksa pure nature veya essentials mı ?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,Malesef benimde fondöteni cildimi yaktı ve leke yaptı,doktor tavsiyesiyle bir krem kullanıyorum şimdi,inşallah lekeler geçer,psikolojim bozuldu resmen,bende danışmanım ve bu olaydan sonra sipariş almamaya karar verdim,üyeliğimi iptal ettirecem...

Son düzenleme:
herkese selamlar.oriflame ürünlerinden yüz temizleme jeli aldım ve sadece bir kaç kez kullandım.ürün resmen yüzümü yaktı ve çenem hala sürekli deri döküyor ne kadar nemlendirmeye çalışsam da nafile.çenem kötü görünüyor ve sivilce eksik olmuyor.oriflame mail attım lürfedip cevap bile yazmadılar.ne yapmalıyım?ben mağdur oldum.

geçmiş olsun canım malesef aynısını bende yaşadım geçen hafta belkide kullandığımız aynı temizleyici ?

3 ü bir arada krem temizleyici mi menekşeli olan ? ıslak cildime değer değmez yanmaya başlıyor şuan cildim halen deri döküyor kayısı çekirdeği yağı sürüyorum biraz iyi geldi ama halen cildim çatır çatır inş iyileşir :KK43:

geçmiş olsun:KK43: benimde daha önce başıma geldi doktor yeni aldığın bi ürün ya da hep kullandığın bir ürün den olabilir dedi..yüzüm şişti kızardı yandı..ben de artık eczanelerde satılan bitkisel ürünler kullanmaya çalışıyorum

Alala bnm cildim çok hassatr o menekşeli olan temizleyici bnde hiç böle bi iritasyona sebep olmadı..Bide onu ıslak cildinize mi sürüyosunuz ? Kuru olarak kullanılması gerekio :KK50:

Alala bnm cildim çok hassatr o menekşeli olan temizleyici bnde hiç böle bi iritasyona sebep olmadı..Bide onu ıslak cildinize mi sürüyosunuz ? Kuru olarak kullanılması gerekio :KK50:

tatlım zaten o şekilde kullandım kullanmaz olaydım ufacık bir parçası şuan ıslak cildime değse bile acı biber sürmüş gibi yakıyor. 2 gündür kayısı çekirdeği yağı sürüyorum cildime düzelsin diye çatır çatır deri döküyorum tabi birde kırmızı lekeler oluştu cildim yandığı için. hiç beklemezdim o üründen.

pure nature aloe veralı köpüren jel indirime girsin stok yapayım diyorum çok memnundum birde içinde parabenler olmasa nefis olurdu ama mecbur kullanıyoruz.

Geçmiş olsun,Malesef benimde fondöteni cildimi yaktı ve leke yaptı,doktor tavsiyesiyle bir krem kullanıyorum şimdi,inşallah lekeler geçer,psikolojim bozuldu resmen,bende danışmanım ve bu olaydan sonra sipariş almamaya karar verdim,üyeliğimi iptal ettirecem...

Hangi fondötenini kullanıosun canım sen ?Ben giordani gold mineral therapy kullanıorum hafif güzel bi fondöten...Acaba cildiniz alerjik mi ? Çünkü benim kadar cildi hassas bi insan tanımadm hayatmda ama ürünleri bende hiçbi iritasyona sebep olmadı...Şikayetleri duyunca şaşırıyorm açıkcası :26:

tatlım zaten o şekilde kullandım kullanmaz olaydım ufacık bir parçası şuan ıslak cildime değse bile acı biber sürmüş gibi yakıyor. 2 gündür kayısı çekirdeği yağı sürüyorum cildime düzelsin diye çatır çatır deri döküyorum tabi birde kırmızı lekeler oluştu cildim yandığı için. hiç beklemezdim o üründen.

pure nature aloe veralı köpüren jel indirime girsin stok yapayım diyorum çok memnundum birde içinde parabenler olmasa nefis olurdu ama mecbur kullanıyoruz.

hımm anladım cnm geçmiş olsun..olabilir her ürün her insana ii gelmeyebilr sonuçta..Ama temizleyici olarak optimals ı tercih ediorum ben gayet güzel..

ben pure nature çay ağaçlı olandan (yeşil renkli) kullandım.

Ben o ürünü hiç dememedim canım şimdi olumlu veya olumsuz yorum yapmam olmaz...Ama optimals köpüren temizleyiciden çok memnun kaldım ben...Benimde cildim hassastır mesela..

ben pure nature çay ağaçlı olandan (yeşil renkli) kullandım.

sümeyra hanım ne yapmışsınız o çok ağır bir temizleyicidir yağlı ve sivilceli ciltler içinkokusuda çok keskindir pure skın serisi bile daha hafif kalır düşünün yakması çok normal yanlış ürün kullanıyorsunuz cilt karma ise üzüm özlü temizleyici kullanmak daha uygun yada optimals serisi çay ağaçlı seri yüzü her yanı sivilceli ciltler için kullanılır

çok geşmiş olsun...
cildimiz herşeyden önemli arkadaşlar özellikle cilt ürünlerini kullanırken dikkat edin hepsinin içinde kimyasal maddeler var mümkün olduğunca eczaneden yada tamamen doğal aktarlardan alın.... cildinze herşeyi sürmeyin

herkese çok geçmiş olsun cildimiz bizim herşeyimiz ona özenle bakmak gerekir biz en iyisindan bakacağız derken başına açmadık iş bırakmıyoruz hep bu kozmetikler kimyasallar yüzünden insan neye inananacağını neyi kullanacağını bilemiyor gül suyundan vazgeçmemek gerekiyor galiba

walla cilt bakım ürünlerinden çoğunu (hemen hepsi) kullandım ama hiçbi sorun olmadı .. bence kullanma talimatlarına iyi bakın .. mesela gece kullanılması gereken bi ürünü sabah kullanmanız veya sabah kullanmanız gereken bi ürünü gece kullanmanız neden olabilir .. benim yüzümde tek bi sivilce bile kalmadı oriflame sayesinde..

X