Hani yapar da üzerime borç kalır diye tırstım. Nette icralık olanları vs okudum gerçek mi bilemiyorum tabi.Hiç duymadım bunun yapıldığını her önlemi almışsınız zaten sizin bilgilerinizle neden alışveriş yapsın ki kendininkiyle yapar isterse
Hani yapar da üzerime borç kalır diye tırstım. Nette icralık olanları vs okudum gerçek mi bilemiyorum tabi.
Kartla yapılıyor ama ben de İnternet'e okuyunca çok anlam veremedim.Borç nasıl kalıyo ki peşin ödemeyle yapılmıyor mu bu işler?
Aynen benim bildiğimde kartla. Dediğim gibi bütün önlemleri almışsınız zaten çok takmayın ama ara ara girip kontrol edin hesabınızı.Kartla yapılıyor ama ben de İnternet'e okuyunca çok anlam veremedim.
Direktör adıma sipariş verip borç kalmaz değil mi?İnternet'e okudum da direktör sipariş vermiş o kişinin üstüne kalmış borç ev adresine haciz gelmiş vs. Kart bilgisi olmazsa sorun olmaz dimiBen üyeyim. Ama kart bilgilerini vermiyorsun ki ne alaka borç yani...
Direktör adıma sipariş verip borç kalmaz değil mi?İnternet'e okudum da direktör sipariş vermiş o kişinin üstüne kalmış borç ev adresine haciz gelmiş vs. Kart bilgisi olmazsa sorun olmaz dimi
Ayy hiç sormayın. Sadece kendime ürünler almak için üye olduğumu sandım. HER üye olan danışman oluyormuş sipariş alıp verebiliyorum başkaları adına he rgun mesaj gönderdikleri için öyle anladimYanlışlıkla nasıl üye oldun :)
Bilgilerini girmek gerekmiyor mu
Direktörümüz tanımıyorum sadece oruçlarımızı sitesine girip üye olduğumda danışmanım olan kişi aradı öyle öğrendim bir danışmanım olduğunu..Teşekkür ederim inşallah bişey olmazYani direktörünüze ne kadar güveniyorsunuz. Tanıdık mı.. benim yakın bir ablam benim üst direktörüm ben ona bağlıyım. Normalde 21 iş günü içerisinde nakit ödeme yapılıyor. Sen istersen kartla ödüyorsun.. Örnek verdiğiniz gibi bir durum yaşamazsınız umarım ama şikayet edebilirsiniz. Kaldı ki sizin üyelik iptal olduysa zaten sipariş giremez ki hesap Yok numara Yok vs. Nasıl sipariş girip para ödetecek
Kendin için ürün al sadece...olmaz mı?Ayy hiç sormayın. Sadece kendime ürünler almak için üye olduğumu sandım. HER üye olan danışman oluyormuş sipariş alıp verebiliyorum başkaları adına he rgun mesaj gönderdikleri için öyle anladim
Çok fazla arıyorlar ve mesaj atıyorlar o yüzden iptal ettimKendin için ürün al sadece...olmaz mı?
Yukarıda bir arkadaş yazmış yigmislarYani insan biraz mantik sahibi olmali yahu.orflime gibi bir marka insanlarim uzerine borc yigabilir mi? Orflime uyesi degilim ama bubtarz network islerini dolandiricilik olarak gorenlere de anlam veremiyorum.ustelik uyelikte iptal olmaz.az rahat olun
Evet mesaj yollamislarÜyeliğinin iptal edildiğine dair elinde birşey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?